Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint
Milyen embernek látszol a számmisztika tükrében?

Dia

 	Számold ki alapszámod!  	A számmisztika szerint minden szám más energiákat hordoz. Segítségével jobban megismerheted önmagad, és arról is többet megtudhatsz, hogy mások milyennek látnak téged.  	Nem kell mást tenned, mint kiszámolnod az alapszámod, és kikeresned a hozzá tartozó jellemzést a soron következő listából.  	Add össze születési dátumod számjegyeit, majd tedd újra ugyanezt a számjegyekkel addig, míg a végső összeg egyjegyű nem lesz. Például, aki 1985. május 2-án született, így kell, hogy számoljon:  	1+9+8+5+5+2= 30, 3+0=3, tehát alapszáma a 3.

Számold ki alapszámod!

A számmisztika szerint minden szám más energiákat hordoz. Segítségével jobban megismerheted önmagad, és arról is többet megtudhatsz, hogy mások milyennek látnak téged.

Nem kell mást tenned, mint kiszámolnod az alapszámod, és kikeresned a hozzá tartozó jellemzést a soron következő listából.

Add össze születési dátumod számjegyeit, majd tedd újra ugyanezt a számjegyekkel addig, míg a végső összeg egyjegyű nem lesz. Például, aki 1985. május 2-án született, így kell, hogy számoljon:

1+9+8+5+5+2= 30, 3+0=3, tehát alapszáma a 3.

Dia

	1-es alapszám	Legjellemzőbb tulajdonságod a büszkeség. Te minden helyzetben öntudatosan és roppant határozottan lépsz fel. Ezzel a viselkedéssel igen sok ember tiszteletét elnyered, ugyanakkor szert tehetsz legalább ennyi irigykedőre is.	Kapcsolódó cikk:	Így reagálsz életed legnagyobb kihívásaira »

1-es alapszám

Legjellemzőbb tulajdonságod a büszkeség. Te minden helyzetben öntudatosan és roppant határozottan lépsz fel. Ezzel a viselkedéssel igen sok ember tiszteletét elnyered, ugyanakkor szert tehetsz legalább ennyi irigykedőre is.

Kapcsolódó cikk:
Így reagálsz életed legnagyobb kihívásaira »

Dia

 	2-es alapszám  	A 2-es a legnőiesebb szám – ennek következtében az igazi anyatípusú nők közé tartozol. Rendkívül gondoskodó nő vagy, minden körülmények között képes vagy nyugodt háttérországot teremteni. Melletted biztonságban érzik magukat családtagjaid és szeretteid egyaránt.  	Kapcsolódó cikk: 	Mikor születtél? - Ezért tisztel a külvilág »

2-es alapszám

A 2-es a legnőiesebb szám – ennek következtében az igazi anyatípusú nők közé tartozol. Rendkívül gondoskodó nő vagy, minden körülmények között képes vagy nyugodt háttérországot teremteni. Melletted biztonságban érzik magukat családtagjaid és szeretteid egyaránt.

Kapcsolódó cikk:
Mikor születtél? - Ezért tisztel a külvilág »

Dia

	3-as alapszám	Árad belőled az optimizmus és a játékosság. Rendkívül könnyed, jó humorú nő vagy. Kedélyes személyiséged miatt igen sok barátod van, és szívesen látnak bármilyen összejövetelen. Nincs szinte egyetlen szomorú pillanatod sem – ami igen jó hatással van a körülötted élőkre.	Kapcsolódó cikk:	Mikor születtél? - Ebben vagy igazán jó! »

3-as alapszám

Árad belőled az optimizmus és a játékosság. Rendkívül könnyed, jó humorú nő vagy. Kedélyes személyiséged miatt igen sok barátod van, és szívesen látnak bármilyen összejövetelen. Nincs szinte egyetlen szomorú pillanatod sem – ami igen jó hatással van a körülötted élőkre.

Kapcsolódó cikk:
Mikor születtél? - Ebben vagy igazán jó! »

Dia

	4-es alapszám	Alapvetően kiegyensúlyozott, kitartó és igen türelmes vagy. Nem érzed az idő sürgetését, nem kapkodsz, és főleg nem sietteted a döntéseket. Pontosan tudod, hogy előbb-utóbb minden tervnek be kell érnie.	Kapcsolódó cikk:	Ezt még a barátaid is nehezen viselik el benned »

4-es alapszám

Alapvetően kiegyensúlyozott, kitartó és igen türelmes vagy. Nem érzed az idő sürgetését, nem kapkodsz, és főleg nem sietteted a döntéseket. Pontosan tudod, hogy előbb-utóbb minden tervnek be kell érnie.

Kapcsolódó cikk:
Ezt még a barátaid is nehezen viselik el benned »

Dia

	5-ös alapszám	Szabadság. Ezzel az egy szóval lehetne legegyszerűbben körülírni téged. Olyan nő vagy, akit nem lehet korlátozni vagy bezárni. Egyszerűen a magad ura vagy, szabad szellem. Ez a tulajdonságod környezetedre is felszabadítóan hathat.	Kapcsolódó cikk:	Így teljesítheted életfeladatodat! »

5-ös alapszám

Szabadság. Ezzel az egy szóval lehetne legegyszerűbben körülírni téged. Olyan nő vagy, akit nem lehet korlátozni vagy bezárni. Egyszerűen a magad ura vagy, szabad szellem. Ez a tulajdonságod környezetedre is felszabadítóan hathat.

Kapcsolódó cikk:
Így teljesítheted életfeladatodat! »

Dia

	6-os alapszám	Igazi ínyenc vagy. Életedben igen nagy hangsúlyt kap öt érzékszerved kielégítésének igénye. Szomjazol az új ízekre és szituációkra. Szeretsz ismerkedni, és állandóan pörögsz. Sok barátod van, de nincs köztük szinte egyetlen sem, aki igazán közel állna hozzád.	Kapcsolódó cikk:	Mi a karmikus küldetésed a Földön? »

6-os alapszám

Igazi ínyenc vagy. Életedben igen nagy hangsúlyt kap öt érzékszerved kielégítésének igénye. Szomjazol az új ízekre és szituációkra. Szeretsz ismerkedni, és állandóan pörögsz. Sok barátod van, de nincs köztük szinte egyetlen sem, aki igazán közel állna hozzád.

Kapcsolódó cikk:
Mi a karmikus küldetésed a Földön? »

Dia

	7-es alapszám	Komoly és felelősségteljes nő vagy. Rád minden helyzetben lehet számítani, nem fordulhat elő, hogy megígérsz valamit, és – akár személyes okból kifolyólag – nem állod a szavad. Barátaid és munkatársaid hálásak is azért, hogy nem okozol kellemetlen meglepetéseket nekik.	Kapcsolódó cikk:	Ezt gondolják rólad a barátaid »

7-es alapszám

Komoly és felelősségteljes nő vagy. Rád minden helyzetben lehet számítani, nem fordulhat elő, hogy megígérsz valamit, és – akár személyes okból kifolyólag – nem állod a szavad. Barátaid és munkatársaid hálásak is azért, hogy nem okozol kellemetlen meglepetéseket nekik.

Kapcsolódó cikk:
Ezt gondolják rólad a barátaid »

Dia

 	8-as alapszám  	Rólad tényleg azt lehet mondani, hogy tűzrőlpattant. Rengeteg energiával rendelkezel, mindemellett igen harcias és tüzes nő vagy. Keresed az új kihívásokat a munkában és a magánéletben egyaránt. Könnyen felkelted az emberek érdeklődését, környezeted izgalmasnak lát téged.  	Kapcsolódó cikk: 	Mikor születtél? - Ebben leszel sikeres »

8-as alapszám

Rólad tényleg azt lehet mondani, hogy tűzrőlpattant. Rengeteg energiával rendelkezel, mindemellett igen harcias és tüzes nő vagy. Keresed az új kihívásokat a munkában és a magánéletben egyaránt. Könnyen felkelted az emberek érdeklődését, környezeted izgalmasnak lát téged.

Kapcsolódó cikk:
Mikor születtél? - Ebben leszel sikeres »

Dia

	9-es alapszám	Békeszerető és empatikus. Ezzel a két szóval lehet legpontosabban jellemezni a személyiséged. Te vagy az a nő, aki minden élőlénnyel képes együtt érezni. Mindez hasznára válik családodnak és barátaidnak.	Kapcsolódó galéria:	Mit mond a számmisztika a férfiról? »

9-es alapszám

Békeszerető és empatikus. Ezzel a két szóval lehet legpontosabban jellemezni a személyiséged. Te vagy az a nő, aki minden élőlénnyel képes együtt érezni. Mindez hasznára válik családodnak és barátaidnak.

Kapcsolódó galéria:
Mit mond a számmisztika a férfiról? »

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: