Mikor születtél?
Ezen kellene változtatnod a külvilág szerint
Környezeted sokszor reálisabban látja hibáidat. Tudd meg, mely tulajdonságodtól kellene szabadulnod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem tökéletes, ugyanakkor a legtöbben nincsenek tisztában negatív tulajdonságaikkal. Ha úgy gondolod, hogy volna még min változtatnod, de nem tudod pontosan, mi az, ami igazán bosszantó benned, a számmisztika segítségedre lehet.

Számold ki alapszámodat, és tudd meg, a külvilág szerint mely tulajdonságodon kellene javítanod.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Sokszor előfordul veled, hogy makacsul ragaszkodsz a saját véleményedhez, esetleg fanatikus módon azonosulsz olyan ügyekkel, melyekről talán nincs is elég információd. A tágabb környezetedet ez nem igazán bosszantja, ám közeli barátaidat kimondottan idegesíti, és nem bánnák, ha kicsit nyitottabb lennél mások véleménye felé. Csak akkor állj ki teljes vállszélességgel valamilyen ügy mellett, ha ismered a részleteket.

2-es alapszám

Túlzottan leköt, hogy azt tedd, amit tenned kell. Krónikus, függő viszonyrendszerben éled az életedet, és görcsösen próbálsz a külvilág elvárásainak megfelelni. Egyesek ezt ki is használják - ők természetesen nem különösebben bánják, ha saját igényeidet az ő szeszélyeik befolyásolják. Akik azonban egy kicsit is törődnek veled, pontosan tudják, hogy változtatnod kellene ezen a viselkedésen, és itt lenne az ideje, hogy egy kicsit önzőbb legyél.

3-as alapszám

Meglehetősen gyakran panaszkodsz a társadalmi hiányosságok és a saját életed nehézségei miatt. Túlérzékenységeddel és nyafogásoddal sokszor manipulálod a körülötted élőket - ez pedig az ő figyelmüket sem kerüli el. Úgy vélik, ahelyett, hogy megpróbálod befolyásolni őket, jobban tennéd, ha őszinte és közvetlen módon nyilvánítanád ki mindazt, amit érzel. Légy egy kicsit egyenesebb, és ne csak a negatívumokat vedd észre az életben!

4-es alapszám

Nem igazán bízol megérzéseidben, ezért összezavarodsz, és komoly feszültséget okoz, amikor fontos döntések elé kerülsz. Mivel tetteid ilyen rossz körülmények között születnek, gyakran hibásak is, ami tovább növeli bizonytalanságodat. Mindennek következtében rendszerint emberi kapcsolataid is instabilak és rövid életűek. A hozzád közel állók úgy gondolják, jobban kellene bíznod döntéseid helyességében.

5-ös alapszám

Gyakran tétova és bizonytalan vagy a hétköznapokban, mert nem rendelkezel szilárd érzelmi alapokkal. Sokszor elképzeled, hogy mi mindent kellene megvalósítanod, és számtalan dologba bele is kezdesz, ám kellő elszántság híján a legtöbb elképzelésből nem lesz semmi. Környezetedet ez leginkább abban az esetben bosszantja, ha őket is bevontad valamelyik tervedbe. Azt gondolják, egy kicsivel több határozottságra volna szükséged.

6-os alapszám

Nem áll messze tőled a szőrszálhasogatás, és nagyon könnyen ítélkezel mások felett. Törekszel a tökéletességre, mivel azonban ennek megvalósítása cseppet sem egyszerű feladat, elképzeléseid legtöbbször megmaradnak az álmodozás szintjén. A körülötted élőket mindez kimondottan bosszantja, és úgy érzik, hogy a sok beszéd helyett talán ideje volna cselekedned, kritikai énedet pedig háttérbe szorítani.

7-es alapszám

Kedveled a magányt, gyakran előfordul, hogy kimondottan kerülöd az embereket. Úgy érzed, nem bízhatsz meg másokban, így azonban könnyen elszigetelődhetsz a környezetedtől. Van néhány barátod, akik már jó ideje célozgatnak rá, hogy ennek a remeteéletmódnak nem lesz jó vége. Hallgasd meg a tanácsukat, és válts stratégiát: ismerkedj új emberekkel, és légy kevésbé bizalmatlan.

8-as alapszám

Gyakran érzed, hogy az emberek nem vesznek tudomást rólad. Mindezt azzal ellensúlyozod, hogy folytonos hatalmi harcokba bonyolódsz a környezeteddel. Van, aki ezt elnézi neked, másokat azonban könnyen elvadíthatsz magadtól ellenséges viselkedéseddel. A hozzád közel állók pontosan tudják, hogy csak le kellene küzdened kisebbségi érzéseidet, és minden megoldódna. Lehet, hogy érdemes volna megfontolnod ezt.

9-es alapszám

Nyíltan vagy burkolt formában sokszor mesélsz arról a körülötted élőknek, hogyan is kellene élniük az életüket ahhoz, hogy boldogabbak legyenek. A helyzet azonban leginkább a bort iszik, és vizet prédikál tipikus esetéhez hasonlít. Néhány ismerősöd ezt kimondottan rossz szemmel nézi, és úgy gondolja, jobban tennéd, ha a saját portád előtt söprögetnél ahelyett, hogy másoknak adsz tanácsokat.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük