Mikor születtél?
Ezért tisztel a külvilág
Vajon határozott jellemed miatt néznek fel rád, vagy épp toleranciáddal vívod ki környezeted elismerését? Most kiderülhet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tisztelet egy olyan szó, ami mindinkább kiveszik a hétköznapokból. Pedig szükség lenne arra, hogy megelevenedjen, hiszen számtalan olyan jellemvonás lakik benned is, mely nagyon is tiszteletreméltó.

Ha kiszámolod alapszámodat, megtudhatod, mely tulajdonságod miatt nézhetnek fel rád környezeted tagjai.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

A számmisztikában az egyes a kezdet, az egyéniség, az önállóság száma. Alapszámodból kifolyólag igazi vezértípus vagy, aki az esetek többségében bátran közelít az újdonságokhoz, és nem retten meg az ismeretlentől. Elszántságodat nagyra becsülik a körülötted élők, és sokszor előfordul, hogy vitás kérdésekben kikérik a tanácsodat, hiszen sokat adnak a véleményedre, és inspirálóan hat rájuk kreativitásod, valamint eredeti gondolkodásmódod.

2-es alapszám

Rendszerint békére és partneri viszonyra törekszel. Legyen szó munkáról vagy magánéletről, előnyben részesíted a közös platformokat és a kompromisszumos megoldásokat. Környezeted tagjai közül valószínűleg nincs még egy olyan ember, aki ennyire ragaszkodna a harmóniához. A külvilág nagyra értékeli benned, hogy nem csak beszélsz az egyetértésről, hanem minden követ megmozgatsz annak érdekében, hogy az megvalósuljon.

3-as alapszám

Barátságos, rendkívül szellemes, igazán elbűvölő teremtés vagy. Könnyed stílusodnak köszönhetően bárkivel gyorsan felveszed a beszélgetés fonalát. Szinte kivétel nélkül szimpatikus egyéniségnek tartanak, és ismerőseid szívesen töltik veled a szabadidejüket. Tisztelnek kifogyhatatlan optimizmusodért, derűs jellemedért, és sokan szeretnék utánozni kedélyes világszemléletedet.

4-es alapszám

Vitalitásod, céltudatosságod és akaraterőd révén olyankor is rendületlenül törsz előre, amikor mások már régen kifogytak az energiából. A munkában lojális vagy a főnökhöz, illetve korrekt a beosztottakkal - így egyik oldalról sem lehet rád panasz. A körülötted élők nagyra becsülik benned, hogy minden körülmények között a siker és az ambíció motivál, ha pedig kellőképpen ráhangolódsz a feladatra, szinte bármit véghez tudsz vinni.

5-ös alapszám

Közvetlen természeted miatt könnyen feloldódsz egy új szituációban, és gyorsan barátkozol számodra ismeretlen emberekkel. Igazi szabad szellemű felfedező vagy, aki az életben szinte minden helyzethez könnyen alkalmazkodik. Bátorságod és fesztelen jellemed miatt tisztel a külvilág. Akik egy kicsit is jobban ismernek, pontosan tudják, hogy téged nem lehet megzabolázni, és mindig is azt teszed majd, amihez kedved van.

6-os alapszám

A végletekig idealista szemléletű vagy: a békesség és az egyensúly megteremtése lebeg a szemed előtt. Minden körülmények között szeretnéd elkerülni a disszonanciát az életben. A számodra fontos emberek nagyra becsülik, hogy ezeket az elképzeléseket az ő életükre is szeretnéd kiterjeszteni. Nem vagy hajlandó lemondani a hozzád közel állókról, sok barátod tartozik hálával neked azért, hogy segítesz nehézségei megoldásában.

7-es alapszám

Alapszámod kiváló szellemi készségeidre utal, nagyszerű érzéked van ahhoz, hogy egyetlen szempillantás alatt felmérj egy ismeretlen helyzetet. A körülötted élők tisztelnek bölcsességed, valamint remek intuícióid miatt. Gyakran kérnek tőled tanácsod valamilyen nehezen megoldható üggyel kapcsolatban. Analitikus gondolkodásoddal remekül összeilleszted az információk mozaikdarabkáit.

8-as alapszám

Kiváló üzleti érzékkel bírsz, és nagyszerű vezetői képességekkel rendelkezel. Már tekintélyt parancsoló jellemeddel is kivívod környezeted tiszteletét, ehhez azonban még hozzájárul hihetetlen munkabírásod és kitartó jellemed. Te az a típusú ember vagy, aki nem várja meg, míg a sült galamb a szájába repül, hanem teszel azért, hogy sikerekben bővelkedjen a szakmai és magánéleted.

9-es alapszám

Léted sarokpillére az emberbarátság, az együttérzés, ráadásul rendkívül toleráns személyiség vagy. Jól ismered az emberi lélek természetét, a másokkal való együttműködés során rendszerint jóindulatodról teszel tanúbizonyságot. A körülötted élők tudják, hogy senki mástól nem kapnak annyi törődést és megértést, mint tőled. Ezen tulajdonságaid miatt pedig igazán nagyra értékelnek téged.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi no whiskey
  • születésnap
  • személyiség

Melyik napon születtél?

lanyok
  • változás
  • jellem

Mikor születtél?

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük