Mikor születtél?

Ezért csodál a külvilág

Jó lenne már valami pozitívumot is hallani önmagadról? Itt az ideje, hogy megtudd, melyik az a tulajdonságod, amivel lenyűgözöd a környezeted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkiben van valami, amiért a körülötte élők irigyelik, amivel bámulatba ejtheti a külvilágot.

Míg egyesek szenvedélyes természetükkel, addig mások épp a földöntúli higgadtságukkal varázsolják el a környezetük tagjait. Tudd meg, téged miért csodálnak!

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Harmóniában élsz önmagaddal, és nem félsz kimutatni érzéseidet. Sokszor már ezzel eléred környezeted csodálatát. Emellett örömödet leled a rendszeres testmozgásban – ami segít abban, hogy energiáidat egyensúlyba hozd, valamint elkerüld a destruktív függőségeket. Tevékenységeddel és a belőled áradó nyugalommal komoly hatást gyakorolsz a körülötted élőkre, és egyúttal inspirálod is őket.

2-es alapszám

Szenvedélyt hozol a világba, valamint képes vagy arra, amire a legtöbb embernek problémát okoz: kreatív energiáidnak megfelelően éled az életed. A megalkuvás távol áll tőled, csak olyan kapcsolatokba mész bele, illetve kizárólag azokat a munkákat vállalod el, melyek önkifejező készségedben nem gátolnak. Meghallod a belső hangot, és aszerint teszed a dolgod. Őszinte személyiséged miatt környezeted igazán nagyra tart.

3-as alapszám

Lényed mentes mindenfajta feszültségtől, hiszen őszintén és nyíltan kinyilvánítod érzelmeidet, ahelyett, hogy sokáig rágódnál egy problémán vagy elraktároznád azokat. Kapcsolataidat az egyenesség és az érzelmi elfogadás élteti: ha nehézségek adódnak, azt minél gyorsabban megbeszélitek és megoldjátok. Mindezt nem muszájból teszed, hanem mert pontosan tudod, hogy csak így lehet. És ez az, ami igazán bámulatos.

4-es alapszám

Minden kitűzött célodat eléred, mivel apró lépésekre bontod az odáig vezető utat. Ha elbuksz, tanulsz a hibáidból, és nem ismételgeted azokat vég nélkül. Bár kemény leckéket tudhatsz magad mögött, ám az idő múlásával a feladatok egyre könnyebbé válnak. A belőled áradó higgadtság és életed tervszerűsége igazán csodálatra méltó, és a körülötted élők közül sokan próbálják meg utánozni ezt a mentalitást.

5-ös alapszám

Nagyszerű szervezőkészséggel bírsz, minek köszönhetően bármilyen problémát vagy feladatot játszva oldasz meg. Ráadásul mindebben az a lenyűgöző, hogy tevőlegesen szinte semmit nem csinálsz, mindössze megtalálod azokat az embereket, akik a legalkalmasabbak az adott munka elvégzésére. Természetesen mindezért nem pusztán csodál a külvilág, de számtalan irigyed is akad.

6-os alapszám

Minden szituációban erős meggyőződéssel cselekszel, ugyanakkor hajlandó vagy tanulni a hibáidból. Folyton fejlődsz, folyton a tökéletességre törekszel, de azt is elfogadod, ha csak egy lépésről lépésre haladó folyamat során érheted el a céljaidat. Afféle praktikus idealista vagy, aki rengeteg örömet talál az életben, valamint jellemével és cselekedeteivel igen hamar lenyűgözi a környezetét.

7-es alapszám

Az a fajta kalandor vagy, aki megmutatja másoknak a személyiségben rejlő belső szabadságot. Mivel meglehetősen felszabadult életet élsz, szinte mindenütt jól érzed magad, nem sokat jelent számodra a hely és az idő. Képtelen vagy arra, hogy lehorgonyozz, hiszen mindig új élményekre vágysz. Kicsit olyan vagy, mint egy megzabolázhatatlan romantikus hős, ám ezért senki nem kárhoztat – inkább csodálnak érte.

8-as alapszám

Kiegyensúlyozott lelkivilágod egyaránt megnyilvánul kapcsolataidban, a munkádban, illetve életed sok más területén. Pontosan tudod, mikor kell ragaszkodnod bizonyos dolgokhoz, és azt is, mikor kell elengedned azokat. Ami igazán csodálatra méltó, hogy nem csupán önmagaddal, hanem a külvilággal is harmóniában állsz: történjék bármi, téged nem lehet kibillenteni a lelki egyensúlyból, hiszen tudod, mi a fontos és mi nem az.

9-es alapszám

Született vezető vagy, aki élete példájával tanítja a körülötte élőket. Már egészen fiatalkorodban elkötelezed magad valamilyen fontos ügy mellett, és kitartó jellemednek köszönhetően terveidet véghez is viszed. Mindezt nem egyedül teszed, mindig találsz néhány segítőt is hozzá. Sok embert nyűgözöl le hivatástudatoddal, és legalább ennyi szeretne rád hasonlítani.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

csikos no
  • születésnap
  • jellem

Melyik napon születtél?

Ezt is szeretjük