Mi életed legnagyobb kihívása?
Alapszámod elárulja
Vajon kreatív energiáid felszabadítása vagy önbizalmad fejlesztése lesz életed legnehezebb feladata?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ telis-tele van kihívásokkal, melyeknek meg kell felelni. Gyermekkorodtól fogva egészen életed végéig tapasztalhatod, hogy a fejlődésnek sosincs vége.

Ha kiszámolod alapszámodat, megtudhatod, mi lesz életed legnagyobb kihívása.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Mivel a kreativitás és az önbizalom jelenítik meg azt a hegyet, melyet életed során meg kell másznod, számos akadályt kell leküzdened ezeken a területeken. Életed legnagyobb kihívása, hogy kreatív energiáidat teljes mértékben felszabadítsd. Ehhez elő kell csalogatnod magadból minden művészi adottságot. Akkor sem szabad elcsüggedned, amikor már mindenki furcsán tekint rád. Ez a te utad, melyet végig kell járnod.

2-es alapszám

Vesztedet pontosan az a tulajdonságod okozhatja, mellyel nagy szolgálatot tehetsz a körülötted élők számára. Annyira szeretnél segítőkész lenni, hogy gyakran krónikusan alárendeled saját szükségleteidet a többiek igényeinek. Életed legnagyobb kihívása éppen az, hogy ne ess bele ebbe a csapdába. Meg kell tanulnod úgy segíteni másokon, hogy közben a saját igényeidet nem adod lejjebb, és nem válsz rabszolgává.

3-as alapszám

Talán kényelmetlennek, sőt, akár ijesztőnek is tűnhet számodra az a gondolat, hogy a nyilvánosság előtt beszélj. Pedig életed legfőbb feladata lehet, hogy másoknak is megmutasd, mi rejtőzik a hallgatag külső mögött. Nehezedre esik az önkifejezés, és sok energiádba fog kerülni, hogy túllendülj ezen. De meg kell tanulnod kifejezni érzelmeidet, hiszen ellenkező esetben igen nehezen tudsz majd emberi kapcsolatokat ápolni.

4-es alapszám

Mivel azért vagy e világon, hogy szilárd alapokra és erőre tegyél szert, elképzelhető, hogy ez a feladat megakadályoz majd rugalmasságod kifejlesztésében. Életed legnagyobb kihívása nem más, mint az, hogy a stabilitás mellett hajlékonyságra is szert tegyél. Előbb-utóbb rá fogsz döbbenni, hogy amennyiben nem vagy hajlandó – bizonyos mértéig – a külvilág igényeihez alkalmazkodni, folyamatosan falakba fogsz ütközni.

5-ös alapszám

A szabadság számodra könnyen válhat egyenlővé a külső megszorítások mindennemű mellőzésével. Szinte görcsösen ragaszkodsz a függetlenséghez, előbb-utóbb azonban be fogod látni, hogy ez nem visz előbbre. Épp ezért életed legfőbb kihívása megtanulni, hogyan őrizheted meg autonómiádat úgy, hogy közben nem akarsz elszakadni a téged övező világtól. Ehhez rengeteg kitartásra, valamint mások megértésére lesz szükséged, de hidd el: megéri.

6-os alapszám

Hajlamos vagy a világot és a többi embert vagy tökéletesnek, vagy selejtesnek látni. Amikor először találkozol valakivel, gyakran kivetíted rá saját, idealizált elképzelésedet, és a tökéletesség glóriájával veszed körül őt. Nehéz feladat számodra megszabadulni ettől a szemlélettől, illetve felfedezni a végletek közötti átmeneteket. Ha igazán el akarod érni ezt, kellő kitartással észreveszed lassan a színeket is.

7-es alapszám

A bizalom az önbizalommal kezdődik. Te pedig nehezen jutsz el odáig, hogy igazán megbízz saját magadban. Inkább támaszkodsz a felhalmozott információkra, valamint mások elméleteire, mint saját belső tudásodra és intuitív bölcsességedre. Életed legfőbb kihívása lesz elsajátítani azt a képességet, hogy elhidd, értékes ember vagy, függetlenül attól, hogy mit mond, vagy mit gondol rólad a környezeted.

8-as alapszám

Igen erős spirituális energia lakozik benned, melyet szeretnél felhasználni a munkádban és magánéletedben egyaránt. Éppen emiatt lesz életed fő feladata, hogy megbékélj az olyan világias dolgokkal, mint a pénz, a hatalom vagy az ismertség. Kénytelen leszel belátni, hogy ezeket a dolgokat nem kerülheted meg egy életen át. Ha azonban megtanulod helyén kezelni a dolgokat, nagyon boldog ember lehetsz.

9-es alapszám

Telis-tele vagy ábrándokkal, melyeket idősebb korodra sem igazán tudsz feladni. Ezzel nincs is semmi probléma, hiszen lelkes természeted és élénk fantáziavilágod nem csupán neked, hanem környezetednek is hasznára válik. Mégis szükség van arra, hogy néha leszállj a földre, és az anyagi világgal is foglalkozz, hogy megtanulj egy kicsit másként is gondolkozni. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet élhess, szükséged lesz arra, hogy megbarátkozz a világ felnőtt oldalával is.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük