Mikor született a pasid?

Ez a legtitkosabb vágya

Nehéz a férfiak fejében olvasni. Sosem tudhatod, vajon mit akar a kedvesed, mire is vágyik az életben igazán. Vagy talán mégis?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztikában minden számnak megvan a maga egyedi jelentése. Ha kiszámolod kedvesed alapszámát, megtudhatod, az milyen tulajdonságairól, illetve vágyairól árulkodik.

Lehet, hogy világ körüli utazásra indulna szívesen, ám előfordulhat, hogy épp ellenkezőleg: békés családi életre vágyik.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

Kedvesed legtitkosabb vágya, hogy új utakon járhasson. Bár ez az álma élete minden területét áthatja, nem kell félned attól, hogy az ismeretlen iránti vonzalma arra sarkallja, hogy téged is lecseréljen valaki újra. Bár nagyon szenvedélyes típus, és jelleméből adódóan nem áll távol tőle a hűtlenség, ha engeded, hogy a szakmájában kedvére kalandozzon, vagy újdonság iránti vágyát valamilyen hobbi formájában élje ki, ragaszkodni fog hozzád.

2-es alapszám

Előfordulhat, hogy párod a felszínen sokszor keménynek és határozottnak mutatja magát, a lelke mélyén azonban túlérzékeny pasi, egy nagyon is romantikus alkat. Szüksége van a teljes érzelmi biztonságra ahhoz, hogy igazán jól érezze magát a kapcsolatban. Titokban harmóniára, békére és szerető családra vágyik. Szerencsés ember vagy, hiszen amennyiben komolyan tervezed vele a jövőt, valószínűleg te is ezen az úton akarsz elindulni.

3-as alapszám

A 2-es pasihoz hasonlóan kedvesed is javíthatatlan romantikus alkat. Míg azonban az előbbi kiegyensúlyozottságra és nyugalomra vágyik egy kapcsolatban, addig a te kedvesedet ennél kalandosabb jellemmel áldotta meg a sors. Arra vágyik, hogy beutazza veled a világot, és számtalan új élményt gyűjtsetek együtt. Ha neked is hasonló igényeid vannak, talán itt az ideje, hogy megvegyetek egy repülőjegyet, és megvalósítsatok egy álmot.

4-es alapszám

A lelke mélyén irtózik a változástól, és szeret ura lenni a saját sorsának. Könnyen sebezhető férfi, amit azzal kompenzál, hogy igyekszik mindent maximális hatékonysággal és józan ésszel intézni. Titokban arról álmodik, hogy egy kiszámítható jövőben lesz része, ahol az előzetes kalkulációba nem csúszhat hiba. Ha segíteni akarsz neki ebben, nincs más dolgod, mint, hogy mellette legyél jóban-rosszban, és nagyon szeresd őt.

5-ös alapszám

Nyughatatlan természet, aki lelke mélyén izgalmasabb életre vágyik, de fél attól, hogy mit szól ehhez a külvilág. Elsősorban attól tart, hogy közelebbi rokonai mit szólnak majd ahhoz, ha fellázad a szabályaik ellen. Ez a fajta belső kettősség azonban hosszútávon nagyon fárasztó lehet számára. Ha segítenél neki vágyai elérésében, támogasd őt abban, hogy álmait megvalósíthassa. Ehhez elsősorban sok-sok biztatás kell.

6-os alapszám

A családi életet és az otthont valószínűleg fontosabbnak tartja, mint azt gondolnád. Mindezt azonban nem egyszerű feltételek mellett képzeli el. Titkon arról álmodik, hogy luxuskörülmények között élhessen az egyre bővülő családdal. Ám a valóságban sajnos nem sokat tesz azért, hogy ez a vágya megvalósulhasson. Biztasd őt, és segíts neki abban, hogy döntő lépéseket hozzon céljai elérése érdekében.

7-es alapszám

A lelke mélyén érzi, hogy a világ nem az, aminek látszik. Néha megmagyarázhatatlan módon látja környezete legapróbb rezdüléseit is. A zene, a művészet és az okkultizmus talán nagyobb szerepet tölt be az életében, mint azt gondolnád. Titkos vágya, hogy ezt a mélyben szunnyadó, kissé misztikus erőt felszínre hozza, és mások is elismerjék képességeit. Talán még nem késő, hogy tehetségét megcsillogtassa valamely művészeti ágban.

8-as alapszám

Bármennyire is szétszórtnak tűnik a felszínen, a lelke mélyén nagyon is megbízható és kiszámítható. Kedvesed erős belső késztetést érez arra, hogy hiteles és következetes jellemét pénzre váltsa. Titokban vágyik az anyagi jólétre, szeretne minél sikeresebb lenni az életben, és szomjazik a hatalomra. Előfordulhat, hogy mindezt eléri, ebben az esetben viszont vigyázz, hogy az otthon falain belül határozottsága ne öltsön túlzott méreteket.

9-es alapszám

Kedvesed legtitkosabb álma, hogy kötöttségektől mentesen élvezhesse az életet. Bár ez a vágykép rád nézve rejthet magában némi veszélyt, ne rémülj meg tőle. Az, hogy az élete bizonyos területein szeretne szabad lenni, még nem jelenti, hogy ne bírná elviselni a szerelem terhét. A legjobb, amit tehetsz, hogy vele együtt te is lerázod a láncokat, és kéz a kézben indultok el egy kalandos jövő felé. Csak egy kis bátorság kell, és olyan jövőt teremthettek, amilyet csak akartok.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük