Számmisztikai előrejelzés 2014-re
Tudd meg, mit hozhat neked az új esztendő
Új szerelem? Csalódás? Előrelépés a karrierben? Most kiderül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan itt az új év, bizonyára kíváncsi vagy, mit is hoz majd szerelemben, karrierben, és egyáltalán: miben változhat majd az életed.

Ahhoz, hogy megkapd a választ, mi várhat 2014-ben, nem kell mást tenned, mint kiszámolni az alapszámodat, majd kikeresni a hozzá való leírást.

Add össze születési dátumod számjegyeit, majd az összeg számjegyeit újra és újra egész addig, míg egyjegyű szám nem jön ki. Például, ha valaki 1986. március 9-én született, ezt a számítást kell, hogy elvégezze: 1+9+8+6+3+9=36, 3+6=9.

1-es alapszám

Számodra 2014-ben a siker kulcsa a kemény munka és a türelem. Kitartás kell ahhoz, hogy elérd az álmaid, de erre minden esélyed megvan. Az új esztendő sok új dolgot hozhat neked, az éved alapvetően pozitív lehet. Fontos azonban, hogy ne felejtkezz el családodról és szeretteidről. Párkapcsolatodra, ha van, nagyon figyelj oda, szánj rá elég időt, mert kicsúszhat kezedből. Ha nincs, akkor többet kellene eljárnod, lehetőséget teremteni az ismerkedésre.

2-es alapszám

2014-ben nagy változás várhat rád, ám nem kell megijedned, mert ez a változás pozitív lehet. Az év egészében véve a kellemes meglepetések, a szerencsés véletlenek éve lehet. Öledbe pottyanhat egy jól fizető állás például. Ugyanakkor, ha szingli vagy, a kellemes meglepetés érkezhet egy új pasi személyében is, akit váratlanul, teljesen spontán ismerhetsz meg. Ha van párod, előállhat egy nagy ötlettel 2014-ben. Közös utazás, összeköltözés, lánykérés is lehet.

3-as alapszám

Sajnos az új esztendőben sokszor érezheted úgy, hogy valami nincs rendben, valami hiányzik. Elégedetlenséged fakadhat munkahelyi problémából, például kevés fizetésből, de fakadhat a párkapcsolatodból is. Ha úgy érzed, valami nem jó veletek, mindenképpen ülj le, és beszéld meg a pároddal, hiszen ő, míg te nem beszélsz az érzéseidről, mit sem sejt arról, hogy baj van. Ha szingli vagy, ebben az évben erősen érezheted egy pár hiányát, de ne görcsölj rá a pasikeresésre.

4-es alapszám

Ebben az évben tele lehetsz energiával, ezért lehet erőd és bátorságod új dolgokat kipróbálni. Ez sok jót hozhat neked az évben, például egy új, az eddigitől merőben eltérő munkát, amelyben remekül helytállhatsz. 2014 mindemellett egy emlékezetes utazást is hozhat, amelyet megkoronázhat egy új szerelem egy titokzatos idegennel. Ha van párod, az utazás kettesben megerősítheti az egymás iránt érzett szerelmeteket, és új színt vihet kapcsolatotokba.

5-ös alapszám

2014 számodra elsősorban a pénzügyi sikerek éve lehet, ami nyilvánvalóan jó hír, miután 2013-ban nem egyszer kellett matematikáznod a költségvetéseddel. Hogy pénz áll a házhoz, azt elsősorban szakmai sikereidnek tudhatod be, de nyeremény is lehet. A pároddal ennek köszönhetően sok olyan programot szervezhettek, amilyet eddig nem volt alkalmatok, például elutazhattok egy egzotikus szigetre. Ha szingli vagy, ez az év nem ígéri a nagy Ő-t.

6-os alapszám

A 2014-es év az életedben vízválasztó lehet, ugyanis most magad mögött hagyhatsz egy szakaszt az életedből, és elkezdhetsz egy újat. A kezdet mindig pozitív, tele van lehetőségekkel, használd ki! Érdemes a múltra is visszatekintened, számot vetned önmagaddal, hol hibáztál, mit tettél jól, és a tapasztalataid mélyen elraktározni magadban. Az új életszakasz egy párkapcsolati fordulóponttal is összefüggésben lehet. Ha szingli vagy, megtalálhatod az igazit.

7-es alapszám

A 7-es alapszám 2014-ben azoknak kedvez, akik céltudatosan élik életüket. Ha te is közéjük tartozol, ebben az évben elérheted, amiért küzdesz, és ezért nemcsak dicsőség övezhet, de önmagaddal is elégedett lehetsz. A szerelemben is szerencse vár. Ha idén házasodtok a pároddal, hosszú, boldog élet vár titeket. Ha még nem tartotok ott, akkor is nagyon pozitív lehet az évetek, megerősödhetnek az érzelmeitek. Szingli vagy? Szerelem vár rád.

8-as alapszám

Legjobb, ha 2014-ben sodródsz az árral. Engedd el magad, ne stresszelj, mert az életed jó irányba mehet majd, mindenféle plusz erőfeszítés nélkül. Pozitív energiák uralhatják az évedet ugyanis. Ha van kapcsolatod, azért mindenképpen dolgozz, hiszen csak úgy lehet működőképes. Ha szingli vagy, a párkeresés csak úgy lehet sikeres, ha kicsit nyitottabbá válsz az ismerkedésre. Ez az év mellesleg remek alkalom otthonod újjávarázsolására.

9-es alapszám

Számodra a 2014-es év igazán aktív lehet, tele munkával, jövés-menéssel, izgalmas programokkal. Néha szánj azért egy kis időt a pihenésre is! Ebben az esztendőben sikeres lehetsz, minden tervedet elérheted, de csak abban az esetben, ha olyan munkát végzel, amit szeretsz. Párkapcsolatodról ne felejtkezz meg a nagy nyüzsgés közepette, mert szakítás lehet a vége. Ha szingli vagy,  adj esélyt a szerelemnek is, ne csak a munkának élj.

Ezt is szeretjük