Mikor ismerted meg a párod? Nézd meg, mi vár rátok idén a párkapcsolatban!
Egy egyszerű számolással könnyen kiderítheted, mutatjuk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika segítségével számos dolgot megtudhatsz a kapcsolatotokról, és könnyedén kiszámíthatod, mi vár rátok a 2016-os évben. Amennyiben kíváncsi vagy rá, itt az ideje, hogy kiderítsd!

Add össze megismerkedésetek számjegyeit, valamint az idei évét, majd ismételd addig, míg egyjegyű számot nem kapsz. Ez alapján pedig olvasd el a kapcsolatotokra vonatkozó leírást!

Például, ha 2015.12. 31-én találkoztatok először, így számolj:

2+0+1+5+1+2+3+1+2+0+1+6=24, 2+4=6

1-es alapszám

Az 1-es szám a párkapcsolatot tekintve kétesélyes lehet. Amennyiben meghagyjátok egymás számára a szükséges teret, kapcsolatotok továbbra is remekül működhet. Ellenkező esetben viszont könnyen előfordulhat, hogy külön utakon folytatjátok a továbbiakban.

2-es alapszám

A 2-es szám rendkívül szerencsésnek tekinthető, ugyanis nem más, mint az emberi kapcsolatok száma. Minden apróságot meg tudtok beszélni egymással, így nálatok nem jellemző, hogy a kommunikáció esetlege hiánya miatt komoly félreértések adódnának.

3-as alapszám

A 3-as szám a kreativitás számának tekinthető. Kapcsolatotok rendkívül izgalmas, nem hagyjátok, hogy titeket is utolérjenek a szürke hétköznapok. Amennyiben erre a továbbiak során szintén kellő figyelmet fordítotok, nagyon boldog év várhat rátok.

4-es alapszám

A 4-es szám férfiasnak számít a numerológiában, így amennyiben ezt a számot kaptad, kapcsolatotok rendkívül szilárd alapokon áll. Tehát nem feltétlenül jelenti azt, hogy a párod a domináns fél, inkább, hogy a hétköznapok problémáit is könnyen meg tudjátok oldani.

5-ös alapszám

Az 5-ös szám a mozgalmasság száma, így a ti kapcsolatotokra abszolút jellemző, hogy sohasem unatkoztok. Az otthon ülés helyett mindig inkább jöttök-mentek, és számos új élménnyel gazdagodtok, miközben kapcsolatotokat még inkább elmélyítitek.

6-os alapszám

A 6-os szám harmóniát jelent a numerológiában, így ha ezt a számot kaptad, rendkívül szerencsések vagytok. Arra viszont figyeljetek, hogy a felmerülő konfliktusokat mindig beszéljétek meg, ugyanis az még a ti idilli kapcsolatotoknak is árthat.

7-es alapszám

A 7-es szám esetében rendkívül nagy szerepe van a beszélgetéseknek, melyre a továbbiak során is mindig szakítsatok időt. Amennyiben elfeledkeztek erről, a kommunikáció hiánya könnyedén veszélybe sodorhatja a kapcsolatotokat.

8-as alapszám

A 8-as szám a sikeré, így ha ezt a számot kaptad, igencsak jót jelent a közös jövőtök szempontjából. Nem csupán a szerelmi életetek lehet harmonikus, hanem amennyiben már tervezitek egy ideje, akár a házasságotok is.

9-es alapszám

A 9-es szám a 6-oshoz hasonlóan a harmónia száma, így rátok is igazak az ott leírtak. Mindössze arra figyeljetek, hogy a konfliktusokat igyekezzetek minél hamarabb megbeszélni, nehogy olyan tüske maradjon, mely esetleg árthat a kapcsolatotoknak.

11-es mesterszám

A 11-es szám esetében leginkább a belső hangra kell figyelned. Ha igyekszel hallgatni rá, sokszor megadja majd a választ a felmerülő kérdésekre, segíthet a jó döntések meghozatalában. Ez pedig a kapcsolatotok boldogságát is segíteni fogja.

22-es mesterszám

A 22-es számnál fontos szerepe van a gondolkodási mód megváltoztatásának. Nemcsak magaddal szemben támasztasz ugyanis túlzott elvárásokat, hanem a partnereddel szemben is. Ez pedig hosszabb távon akár a kapcsolatotok végét jelentheti.

33-as mesterszám

A 33-as szám esetében döntéseid nemcsak magadra, hanem a párkapcsolatodra is jelentős kihatással lehetnek. Próbáld meg mindkettőtök érdekeit szem előtt tartani, ez ugyanis alapvető feltétel egy jól működő kapcsolat esetében.

Ezt is szeretjük