Miért fog szakítni veled a férfi?
Horoszkópod elárulja
Mindenkinek megvannak a gyenge pontjai és a maga rossz tulajdonságai, ismerd fel a tiédet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek megvannak a gyenge pontjai és a maga rossz tulajdonságai, ám természetesen ezek nem minden esetben ássák alá a két ember közötti köteléket.

Viszont van, amikor olyan pontra érnek, ahol komoly próbatétel elé állíthatják a kapcsolatot. Nézd meg, mit ronthatsz el, hogy lehetőséged legyen odafigyelni és elkerülni.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, gyakori hangulatváltozásaid megviselhetik azt, aki szeret, illetve sok időt tölt veled, ezért nem árt, ha néha kontrollt gyakorolsz az érzelmi kitöréseid felett. A türelmetlenséged szintén alááshatja a kapcsolatodat, ha mindent azonnal akarsz, és hamar megunsz dolgokat, nem biztos, hogy messzire jutsz a pároddal.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nehéz veled a párodnak, ha sosem nyílsz meg előtte érzelmileg, és nem mondod el, mit érzel iránta. A helyzetet még inkább bonyolíthatja, hogy eléggé kényelmes vagy, talán nehéz téged kirántgatni otthonról, és az sem kizárt, hogy a házimunka javarészét is inkább a párodra bízod. Pedig nem árt, ha tekintettel vagy a másik igényeire is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként nem kizárt, hogy túlzottan kiszámíthatatlannak tűnsz a párodnak, és sosem tudhatja igazán, hányadán áll veled. A kapcsolat elején mindez izgalmas lehet, de egy idő után fárasztóvá válhat. Lehet, hogy könnyen meggondolod magad, és nem tartod be az ígéreteid? Nem mindenkitől várhatod el, hogy alkalmazkodjon a változékonyságodhoz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák vagy, érzékenységed hajlamossá tehet arra, hogy könnyen megsértődj, és magadra vegyél olyan dolgokat, melyeket a másik nem is támadásnak szánt, és cserébe élesen visszatámadj - pusztán védekezésből. Ezzel a taktikával azonban hosszú távon elidegenítheted magadtól azt aki, szeret. Legyél vele őszinte, de nem támadó.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként valószínűleg nagyon magasra teszed a mércét, és nem kizárt, hogy hamar kötözködővé válsz, vagy a kákán is csomót keresel. A párkapcsolat azonban türelmet és megértést is igényel, de főleg azt, hogy elfogadj bizonyos hibákat - a másikban és magadban egyaránt. Ne feledkezz meg arról, hogy te sem vagy tökéletes, és ha te semennyire sem vagy elnéző a másikkal, tőle sem biztos, hogy várhatsz toleranciát.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha Szűz vagy, talán azt vallod, hogy minden értelmezés és nézőpont kérdése, és megvan a képességed arra, hogy a magad javára fordítsd az eseményeket és a szavakat. Ami néha azt jelenti, hogy a másik rovására ferdíted el a valóságot, talán anélkül, hogy ő ezt észrevenné. Csak azt érzi, valami nem stimmel kettőtök kapcsolatában, hogy mindig ő húzza a rövidebbet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként a határozatlanságod könnyen megviselheti a másikat. Nemcsak az lehet bosszantó számára, hogy nehezen döntesz, hanem az is, ha nem mondod el a véleményed, és nem állsz ki az érdekeidért, ha arról van szó. Persze egy darabig működhettek úgy, hogy átengeded neki a döntéseket, de hosszú távon neked is felelősséget kell vállalnod a kapcsolatban.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A kapcsolatodban nagy konfliktusforrás lehet, ha állandóan féltékeny vagy a párodra, főleg, ha kifogásolod, hogy nélküled találkozzon a barátaival. Mindez különösen rosszul ki magát, ha te közben gond nélkül flörtölsz másokkal, és mész nélküle bulizni. Emellett nem kizárt, hogy titkolózó alkat vagy, és bár nincsenek ezzel rossz szándékaid, a másik gyanúsnak érezheti, ha nem mondod el a teljes igazságot.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha azok közé a Nyilasok közé tartozol, akik mindent jobban tudnak a másiknál, számon kérik és gyakran kijavítják őt, illetve kifogásolják azt, ahogyan a dolgait teszi, ne csodálkozz, ha a párod megelégeli mindezt. Bár magaddal és a kapcsolatoddal szemben is maximalista lehetsz, fontos, hogy a másikat a hibáival együtt fogadd el, és legyél tisztában azzal, hogy a tökéletesség nem mindig a legjobb.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha Bak vagy, nem kizárt, hogy túl szigorú és merev vagy a kapcsolatban. Kiakadsz, ha nem minden úgy alakul, ahogyan elterveztétek, illetve szeretnéd. Pedig a spontaneitás fontos része a párkapcsolatnak is. Ha a másik úgy érzi, sosem lazíthat melletted, valószínűleg hamar kimerül. Nem árt, ha megtanulsz bízni a másikban, és kicsit elengedni magad.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő vagy, hajlamos lehetsz az érzelmi távolságtartásra, amiből a másik talán azt a következtetést vonja le, hogy nem is szereted. Nem kizárt, hogy a közeledést beszéddel pótolod, és végtelen eszmefuttatásokba bonyolódsz, amit leckéztetésnek vehet a párod. Jó, ha megtalálod az egyensúlyt az érzelmek és az intellektus között, és nem ragaszkodsz mindig ahhoz, hogy neked legyen igazad.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak vagy, nem kizárt, hogy gyakran megmentésre váró férfiakba futsz bele. Ilyenkor könnyen kihasználhatnak, és lehetséges, hogy amint kikúráltad a másikat, egyszerűen továbbáll. Fontos, hogy ne rendeld alá a saját érdekeidet a másiknak, és ne hagyd, hogy kihasználjanak, hiszen neked is jogod van feltételeket szabni.

Ezt is szeretjük