Sürgősen pénzre van szükséged? Próbáld ki az instant szezámmagvarázslatot
A szezámmag legendás erejét te is felhasználhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

- Szezám, tárulj! - Ali baba ezekkel a szavakkal nyitotta meg az elrejtett kincset őrző kaput. Talán ennek a mesebeli frázisnak is köszönhető a hagyomány, mely a szezámmagnak mágikus erőt tulajdonít.

A szezámmagot gyakran használják pénzvarázslatokhoz, mert növekedése és sokszorozódása a bőség szimbóluma. Ha anyagi gondjaid vannak, próbáld ki te is a magocskák erejét, hátha termékenységük neked is segítségedre lesz.

Pénzszaporító üveg

Vásárolj egy csomag szezámmagot, és töltsd bele egy üvegbe, majd csavard rá a tetejét. Írd le egy üres lapra, hogy mihez és mennyi pénzre van szükséged. Lehet, hogy a számláid befizetéséhez kell segítség, de az sem kizárt, hogy új hűtőt akarsz venni, vagy nyaralásra szánnád a pénzt. Ha megvagy vele, csavard körül a papírt az üvegen, és egy ezerforintossal együtt gumizd rá. Tartsd így egy napig, majd a következő nap csavard le az üveg tetejét, és képzeld el, ahogy a szezámmagok termékeny energiája kiszabadul, hogy megszaporítsa a pénzedet is. Ezután tartsd az üveget nyitott tetővel száraz, biztonságos helyen, míg a magok elvégzik a dolgukat. Ha szükséges, három hónap múlva megismételheted a szertartást egy újabb csomag maggal.

Több bevétel

Ha rendszeres többletbevételhez akarsz jutni, tegyél egy zacskó szezámmagot egy edénybe a bejárati ajtó közelébe, biztonságos helyre. Ahányszor elhaladsz mellette, keverd meg a jobb kezed gyűrűsujjával.

Havonta cseréld új magokra őket, a régi adagot pedig ásd el. Ha pénzügyekkel kapcsolatos tárgyalásra mész, fizetésemelést kérsz vagy új állásra jelentkezel, tarts a zsebedben egy csipetnyit a magokból, és segítségedre lesznek abban, hogy olyan fizetést kapj, amilyet igénylesz. Soha ne legyél azonban mohó, annyi pénzt kérj, amennyivel úgy gondolod, elégedett vagy, ezért érdemes átgondolnod, hogy mire van szükséged, és mennyit akarsz költeni.

Sürgős ügyben

Ez a varázslat gyors eredményt produkál, ezért csak ritkán és vészhelyzetben alkalmazhatod, amikor égető szükséged van némi pluszpénzre. Luxusvásárláshoz ne használd.

Először össze kell gyűjtened egy bizonyos mennyiségű magot - egy héten keresztül minden nap tegyél egy csipetnyit egy üvegbe. Ez lesz a vésztartalékod, amihez baj esetén nyúlhatsz. Ha szorult helyzetbe kerülsz anyagilag, vegyél ki egy csipet szezámmagot a bal kezeddel. Fújj rá, gondolj a problémádra, majd azonnal szórd le a magot a földre. Három napon megérkezik kért összeg.

Ezt is szeretjük