Sorsfordító napok áprilisban

Készülj fel rájuk!

Horoszkópunkból kiderül, melyek a jegyed számára szuperfontos napok áprilisban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Áprilisban a te jegyed számára is adódnak különösen fontos napok, melyekre érdemes odafigyelned, mert erőteljes bolygóhatások befolyásolják cselekvésed eredményeit.

Jó, ha tudod, hogy ezek épp segítenek téged, illetve akadályoznak terveid megvalósításában, hogy a legjobbat hozd ki a mindenkori helyzetből. Ha jól használod a bolygók energiáit, fölösleges köröket spórolhatsz meg, és akár még magad mellé is állíthatod az erőket, melyek máskülönben nehézséget okoznának.
 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Április 2-án minden különösebb ok nélkül feszültség lesz úrrá rajtad. Harapós hangulatodban könnyen megbánthatsz másokat, idegességed vásárlási lázzal vagy falánksággal igyekszel ellensúlyozni. Mielőtt azonban az anyagi csőd, netán pluszkilók fenyegetnének, vagy mindenkivel összevesznél a környezetedben, próbáld értelmes módon levezetni az energiáidat. Menj fitneszterembe vagy vesd magad egy forró, szerelmes éjszakába!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szép dolog az álmodozás, április 17-e azonban fontos felismerést hoz az életedbe. Szembe kell nézned azzal, hogy jelenlegi helyzeted mennyire különbözik a megálmodottól. Ha közeledni akarsz a céljaidhoz, gyakorolj önuralmat és légy fegyelmezettebb, hiszen nem elég álmodozni a dolgokról, el is kell érni őket, és nagyban tőled is függ, hogy sikerül-e.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Április 17-én reflektorfénybe kerülsz, és ekkor nagyon fontos, hogy tudd, mit akarsz, mert döntened kell egy jelentős kérdésben. Jobb, ha vállalod a véleményed, még ha népszerűtlenné is tesz, mint ha félrevezeted a többieket. Magadnak se hazudj csak azért, hogy ne kelljen konfrontálódnod azokkal, akiket kedvelsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Április 18-án azt veszed észre, hogy bárhogy próbálkozol, semmi nem sikerül, és ettől frusztrálttá válhatsz. A következő nap jó alkalom arra, hogy feloldd magadban ezt a feszültséget. Alaposan beszéld ki magadból a problémákat, annál is inkább, mert lehetőséged adódik, hogy kevesebb időt tölts az irodában, illetve több figyelmet szentelhess a barátaidnak és a pihenésnek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Április 2-án felpörögnek az események, 3-án pedig azon kell elgondolkodnod, ki vagy és mit akarsz az élettől. Rá kell döbbenned, hogy nem menekülhetsz a valóság elől, ha nyitott szemmel jársz, rendkívülivé teheted hétköznapi életedet. Ne vesd el a józan gondolkodást, mely álmaid megvalósításának legnagyobb segítője lehet, és légy tisztában azzal, hogy nem pottyan minden az öledbe.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Sok változással kell megküzdened áprilisban, melyek már az első napokban ellentmondások közé sodornak. Egyszerre félsz a változásoktól, és szeretnél már mielőbb túlesni rajtuk, de te is tudod, hogy nem megy egyszerre a kettő. Ne aggódj, hanem engedd el magad, és meglátod, váratlan események sietnek segítségedre.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Április 2-án mély benyomást teszel másokra, így erre a napra időzíthetsz egy randit vagy fontos megbeszélést. Győztesként kerülhetsz ki egy nehéz helyzetből, és 3-ától növekszik elismertséged mind személyes, mind pedig szakmai kapcsolataidban. Ragyogó ötletekkel, figyelmes felkészüléssel és türelemmel magalapozhatsz egy hatalmas előrelépést.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Április 27-én nézeteltérésre számíthatsz a párkapcsolatodban. Szerelmi életedet valóban sötét fellegek fenyegetik, de az eső végső soron felfrissítheti magánéleted áporodott levegőjét. Április 30-án ideje átgondolnod, milyen kompromisszumokra vagy hajlandó egy kapcsolatban.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Április 18-án heves vitába keveredhetsz kollégáiddal vagy barátaiddal. Fogalmazd meg egyértelműen az álláspontodat, így könnyebben megoldásra juttok. Bár nehezen kötsz kompromisszumot, április 19-én mégis fogadj el egy átmeneti megállapodást, nehogy végleg tönkremenjen a párkapcsolatotok.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A családi vagy baráti kapcsolataidból eredő stressz olyan feszültségben tart, hogy úgy érzed, fel fogsz robbanni. Megszabadulhatsz a feszültségtől, ha április 3-án sutba dobod eddigi terveidet, és mindent elölről kezdesz. Lehet, hogy elbizonytalanodsz a képességeidben, de akkor is lépj mihamarabb, gondolkodni később is ráérsz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Április 3-án bármilyen új dolgot könnyebben elsajátítasz. Jó alkalom, hogy beiratkozz valamilyen tanfolyamra, táncolj vagy nyelvet tanulj! Bár újító ötleteidet nehezen fogadja környezeted, légy türelmes! Ha nincs is kedved mások szájíze szerint cselekedni, de nem akarod elveszíteni a munkádat vagy a szerelmedet, jobb, ha mégis meghallgatod a körülötted lévők tanácsait.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Április 3-án vizsgálj át mindent, amit a magadénak vallasz. ha tiszta lapot akarsz kezdeni, ne cselekedj elhamarkodottan! Április 4-én érzéseid elmélyülnek, és képzelőerőd a fellegekbe repít, de légy óvatos, ne építs légvárakat. Április 6. szabad utat enged a próbálkozásoknak, vágj bele az új kapcsolatba vagy munkába!

 

Cikkünk Rick Levine és Jeff Jawer Éves horoszkóp 2011 című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük