Mi a sorsfeladatod? Nevedből kiszámolhatod a számmisztika segítségével
A nevedből sokat megtudhatsz arról, milyen sorsfeladataid vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A neved sajátos rezgést hordoz, mely befolyásolja, milyen személyiséggel rendelkezel, és ebből következően milyen sorsfeladataid vannak ebben az életedben. Ha tudni szeretnéd, melyek a legfontosabb teendőid, és milyen irányban érdemes haladnod, olvasd el az elemzést! Ha teljesebb képet akarsz kapni az életfeladataidról, érdemes a születési képleted hordozta tulajdonságokat is megnézned.

Nem kell mást tenned, mint a teljes neved betűinek számértékösszegét kiszámolni a következő táblázat segítségével.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

Kovács Ágnes esetében ez így néz ki: 2+7+6+1+3+3+1+3+5+5+3 = 39, 3+9 = 12, 1+2 = 3

1-es

Az 1-es a bátorság és a függetlenség száma, és valószínűleg te is rendelkezel ezekkel az értékekkel, melyek szorosan sorsfeladatodhoz kapcsolódnak. Ez pedig nem más, mint az egyéni kiteljesedés, az új dolgok felfedezése, az úttörő vállalkozások, mások bátorítása, lelkesítése. Remekül együtt tudsz működni az 1-es, 3-as, 5-ös, 8-as, 9-es számokkal.

2-es

A 2-es a békéltetés és egyensúly száma. Nem kizárt, hogy elsősorban a kapcsolataidra fókuszálsz, és sorsfeladatodat is a másokkal való viszonyban teljesítheted ki. Empatikus, megértő, érzékeny és diplomatikus személyiség vagy - használd minél többet, és kamatoztasd ezeket a tulajdonságaidat. Az 1-es, 4-es, 8-as számokkal remekül kijössz, viszont a 2-es, 3-as és 5-ös több kihívást rejt.

3-as

A 3-as a boldogság és a kommunikáció száma. Fontos, hogy vállald és megoszd az életörömöt másokkal is. Használd remek kommunikációs képességeidet és színes képzelőerődet. Érdemes valamelyik művészeti ágban kifejezned magad, de az sem baj, ha a társasági életben bontakozol ki. Az 1-es, 5-ös, 6-os, 9-es jól illik hozzád, de 2-esekkel talán kicsit nehezebben értesz szót.

4-es

A 4-esek általában gyakorlatiasak, és keményen és precízen dolgoznak, miközben nem vesztik el a türelmüket. Értékelik a rendet, és fontos számukra az otthonteremtés. Sorsfeladataid közé tartozik a tervezés és szervezés, és az, hogy az elképzeléseket gyakorlati tevékenységekre váltsd, illetve használhatóvá tedd a mindennapi életben. Remek partnerek számodra a 2-es, 6-os, 7-es, 8-as, míg az 5-ösökkel kicsit nehezebb.

5-ös

Az 5-ös a szabadság és a haladás száma. Az 5-ösök általában kalandvágyó, könnyen alkalmazkodó, kíváncsi teremtések, akik előszeretettel kutatják az emberi természetet. Mivel gyakran jó emberismerők, képesek motiválni és inspirálni a körülöttük élőket, de akár nagyobb csoportokat is, és egyben a sorsfeladatuk is az, hogy megosszák a tudásukat, és másokat lelkesítsenek. Az 1-es, 3-as, 9-es számokkal jól kijössz, míg a 2-es, 4-es, 6-os, 7-es kihívást hoznak neked.

6-os

A 6-os szám gyakran a szolgálathoz és a családhoz tartozik, és ha ezzel rendelkezel, valószínűleg felelősséget érzel másokért. Feladatod, hogy az igaz ügyet szolgáld, és kiállj az igazságért, tanítsd és gyógyítsd a többi embert, de fontos társadalmi kezdeményezésekben is érdemes részt venned. A 2-es, 3-as, 4-es, 8-as, 9-es illik hozzád, az 5-ösökkel nehézségeid lehetnek.

7-es

A 7-es a megértés és a maximalizmus száma. Nem kizárt, hogy folyamatosan a tökéletességre törekszel, és a bölcsességet keresed, ám mindehhez magányra és az elme csendjére van szükséged. Feladatod, hogy az élet rejtélyes, misztikus oldalát kutasd, és felfedezéseidet megoszd a többiekkel. A 4-esek lehetnek a legjobb partnerek számodra, míg az 5-ösökkel és a 8-asokkal talán nehezebben értitek meg egymást.

8-as

A 8-as a mesterségbeli tudás és a döntések száma. Sorsfeladatod, hogy összhangot teremts a fizikai, materiális világ és spiritualitás között, elsősorban a saját életedben. Ne csak kifelé figyelj, hanem befelé is. Így lehetsz egyszerre sikeres és elégedett, és az is fontos, hogy a tekintélyed hitelességgel és felelősségtudattal párosuljon. Az 1-es, 2-es, 4-es, 6-os, 9-es számokkal jól kijössz, a 7-esekkel talán nehezebben találod a hangot.

9-es

A 9-es a megbocsátás, elengedés, univerzalitás száma. Bölcsességed az emberek szolgálatának vágyával párosul. Fejezd ki együttérzésed és toleranciád minden élőlény felé, és oszd meg velük a tudásod - így teljesítheted a sorsfeladatodat. A művészet vagy a tudomány területén is nagyot alkothatsz. Az 1-es, 3-as, 5-ös, 6-os és 8-as számokkal tudsz leginkább együttműködni.

Ezt is szeretjük