Mit kell tenned idén, hogy sok pénzed legyen?
Életszámod segítségével kiderítheted
A számmisztika neked is segíthet, hogy vastag legyen a pénztárcád.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják, a pénz nem boldogít, de abban azért mindenki egyetérthet, hogy jó alapot teremt a boldogsághoz. Ha ugyanis például van miből fizetni a számlákat, kevésbé stresszes az ember, örömet jelent, ha egy új, csinos holmival bővül a gardrób, és egy tengerparti nyaralást sem vet meg senki, ha arról van szó.

Ahhoz azonban, hogy az embernek sok pénze legyen, tenni is kell, hacsak nem olyan szerencsés valaki, hogy nyeremény üti a markát. Ha alapszámodat kikeresed az alábbi listából, megtudhatod, személy szerint neked mi a feladatod 2014-ben, ha vastag pénztárcára vágysz.

Nem kell más hozzá, csak születési dátumodból kiszámolni az alapszámodat. Add össze a dátum számjegyeit, majd az eredmény számjegyeit is, és addig ismételd ezt, míg egyjegyű nem lesz a kapott végeredmény. Ha például 1982.12.04. a születésnapod, ezt a számítást kell elvégezned:

1+9+8+2+1+2+0+4=27, 2+7=9.

1-es alapszám

Ha alapszámod az 1-es, és van állásod, 2014-ben nincs más dolgod, mint folytatni mindazt, amit eddig csináltál. Lelkiismeretes munkád ugyanis végre meghozhatja gyümölcsét, és ebben az esztendőben fizetésemelést kaphatsz. A lényeg, hogy kitartásod és munkakedved ne csökkenjen le. Ha nincs munkád, a február a te szerencsehónapod, amikor is egy ismerősöd álláslehetőséget ajánlhat. Feltétlenül fogadd el, ez lehet az első lépés a jó anyagi helyzet felé.

2-es alapszám

Ha a 2-es az alapszámod, és dolgozol valahol, akkor sajnos elégedetlen lehetsz a fizetéseddel, ugyanis a főnökség igencsak fukarkodik az anyagi juttatásokkal. Itt az idő, hogy új munka után nézz. Bár elsőre merésznek tűnhet a mai világban, ne félj belevágni, mert aki mer, az nyer! Ne hagyd kizsákmányolni magad, máshol sokkal jobban megfizethetnek. Ha nincs munkád, írj új önéletrajzot, ami áttekinthetőbb, és jobb benne a fotó, mert ez is sokat számít.

3-as alapszám

3-as az alapszámod? Amennyiben van munkahelyed, de úgy érzed, alig jössz ki a pénzedből, most ideális lehet az alkalom, hogy fizetésemelést kérj. Ha megteszed, tedd az év első felében, mert akkor kaphatsz igenlő választ legnagyobb eséllyel. Nincs állásod? A legfontosabb, hogy merj új dolgokat kipróbálni. Nem kell feltétlenül ragaszkodnod az eredeti elképzelésedhez, talán új területre kellene merészkedned. Az új állás - és vele a jó fizetés - már közeleg.

4-es alapszám

Amennyiben az alapszámod a 4-es, és van állásod, jelenlegi fizetésedből kell megtanulnod jobban gazdálkodni. Tény, hogy kereshetnél jobban is, de az is igaz, hogy nem jól osztod be a pénzed. Érdemes már a fizetés napján készítened magadnak egy költségvetést, és kicsit spórolni, ha bevásárolsz. Ne vegyél felesleges dolgokat! Nincs munkád? Iratkozz fel néhány online álláskereső oldalra, és még tavasz előtt felhívhatnak egy jól csengő ajánlattal.

5-ös alapszám

5-ös az alapszámod? Ha dolgozol valahol, érdemes idén kicsit lelkesebben, kreatívabban hozzáállnod a feladatok elvégzéséhez, mint korábban, mert ezt látván főnökeid nagy eséllyel adhatnak fizetésemelést. Légy bátor, pontos, adj hangot az ötleteidnek, és meglásd, meglesz az eredménye! Álláskereső vagy? Ne légy válogatós! Ha a szakmádban nem is tudsz egyelőre elhelyezkedni, szükségmegoldásként megteszi más is, hogy legyen pénzed.

6-os alapszám

Alapszámod a 6-os? Ha van munkád, hamarosan új feladattal találhatod szemben magad, ami bár elsőre nagy falatnak tűnhet, érdemes elfogadnod, ugyanis fizetésemeléssel járhat. Így tehetsz szert több pénzre 2014-ben. Ha nincs állásod, itt az ideje ismerőseid segítségét igénybe venni! Egyikük lehet, hogy álmaid állásához juttat, ami egykettőre felhizlalhatja a bankszámlád. Ne késlekedj, tedd meg ezt még március előtt!

7-es alapszám

Ha a 7-es az alapszámod, és van munkád, sajnos váltani kényszerülhetsz valami miatt 2014-ben, és egy ideig állás nélkül maradhatsz. Épp ezért, hogy legyen elég pénzed a kritikus időszakra, már előre spórolj, egészen januártól fogva! Ha jelenleg nem dolgozol sehol, akkor menj, és végezz el egy olyan tanfolyamot, ami valamilyen gyakorlati tudást ad! Ez lehet a sikered kulcsa, és az első lépés a vastag pénztárcához vezető úton!

8-as alapszám

Amennyiben alapszámod a 8-as, fizetésed aránylag kielégítő lehet, ám hogy még jobban jöjj ki belőle, 2014-et kezdd két teljes hónapon át tartó szigorú spórolással! Ezalatt csak a legszükségesebbekre költs, és ne vásárolj ruhákat vagy ékszert. A harmadik hónapban a felduzzasztott pénzedhez nyúlhatsz, és akkori fizetésedből többet tehetsz félre. Álláskereső vagy? Légy magabiztosabb az állásinterjúkon, úgy kaphatsz egy jól fizető munkát! Ha összekuporodva, halkan válaszolgatsz, nincs esélyed.

9-es alapszám

Ha 9-es az alapszámod, 2014-ben ideje új filozófia szerint hozzáállnod a pénzkérdéshez. Eddig ugyanis olyasmiket is a létfontosságú dolgok közé sorolhattál, amik nem is azok, ezért több pénzed mehetett el, mint amennyinek valójában kellett volna. Úgy maradhat több pénz a tárcádban, ha végiggondolod, mi is az igazán fontos, és mi nem. Ha állást keresel, az interjúkon légy barátságosabb, úgy nagyobb esélyed van egy jól fizető állásra. Nem mindig a hűvös diplomatikusság a nyerő.

OLVASD EL EZT IS!

kovek lead
  • szerencse
  • ezoterikus érdekességek

Szerencse, szerelem, pénz?

Ezt is szeretjük