Ezt tedd meg a mai napon, hogy szerencsésen végződjön az éved
Nézd meg, mit hoz a Skorpió újhold
Az újhold meglepetéseket tartogat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az újhold gyakran valami új kezdetét és a régi lezárását jelenti. A mai napon a Skorpió jegyébe lép a Hold, és ezúttal különleges energiák kísérik, mert teljes napfogyatkozással párosul. Olyan mélyreható változásokat idézhet elő az életedben, melyek az év további részére is hatással lesznek.

Ebben az időszakban a szenvedély, a misztikum, a titkos tudás és éned rejtett mélységei kerülhetnek felszínre, illetve fókuszba. Ha jól használod ezeket az energiákat, hatással lesznek a következő hónapjaidra is.

Megszabadulás

Mivel ez remek alkalom arra, hogy megszabadulj a felgyülemlett lelki és fizikai mérgektől, illetve elengedd azt, ami már nem visz előre, érdemes némi méregtelenítést végezned. Ha helyet csinálsz az új dolgoknak, azok meg is fognak jelenni az életedben, és sorsod kedvező irányt vehet az intimitás, emberi viszonyok és pénz kérdéseiben.

Most véget vethetsz rossz szokásoknak is, ha pedig valamilyen függőséggel küzdesz, kölcsöneid vagy más nyomasztó terheid vannak, ezek a napok különösen kedvezőek arra, hogy lépéseket tegyél a helyzet rendezéséért - bár az újhold hatása még fél évig elkísér, így az eredmények hosszabb távon mutatkoznak meg.

A láthatatlan világ

Ilyenkor több benyomás érhet a láthatatlan világból és az asztrálsíkról, és az egyes helyzetek arra kényszeríthetnek, hogy a látható mögé nézz, és felismerd a mélyebb mozgatórugókat - személyes és kollektív szinten is.

Párkapcsolat

A párkapcsolatodat is magasabb szintre emelheted, amennyiben elégedetlen vagy a magánéleteddel, ha pedig nincs társad, vagy úgy érzed, nem tudsz megmaradni egy ember mellett, most segítséget kapsz az égitestektől, hogy boldog kapcsolatot létesíts. Viszont ehhez arra kell koncentrálnod, amit szeretnél, nem pedig arra, amitől félsz.

Kívánj valamit!

A következő gyakorlat segít abban, hogy tisztázd magadban, mi mindent szeretnél még ebben az évben elérni, és valóra váltsd kívánságaidat. Készíts elő papírt és tollat, gyújtsd meg egy gyertyát, esetleg egy füstölőt, és csendesítsd el az elméd. Lélegezz mélyen, majd egy ideig figyeld a gondolataidat, és engedd el őket, ne ragadj le egyiknél se.

Amikor úgy érzed, kellőképpen tiszta a fejed, kérd meg belső vezetődet vagy felsőbb énedet, hogy segítsen. Kezdd el leírni azokat a dolgokat, amelyekre vágysz, amelyeket szeretnél befogadni az életedbe. Jelen időben írj, mintha mindez már meglenne, és ne cenzúrázz semmit.

Ha olyasmivel találkozol, amiről azt gondolod, úgysem lehetséges, vegyél néhány lélegzetet, és igyekezz kilélegezni magadból a feszültséget. Ha befejezted, írd rá a dátumot és a neved. Ezután égesd el a papírt, vagy ásd el a kertben. A következő napokban emlékezz arra, amit leírtál, és tedd meg, ami tőled telik az elérésükért.

Ezt is szeretjük