4 dolog, amit tudnod kell a Skorpió férfiról
Íme, a nők kedvence
Ilyen a Skorpió férfi ellentétes tulajdonságokat is egyesítő személyisége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Skorpió férfi gyakran már első ránézésre titokzatosságot sugall, és előfordulhat, hogy rejtélyességét az ismeretség későbbi fázisaiban is megőrzi.

Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba.

Éles elme

Jellemző rá az éles elme, olykor a nem mindennapi intelligencia és a kivételes intuíció, melynek révén a nyilvánvaló és látható dolgok mögé hatol. Emiatt gyakran tűnhet úgy, mintha olvasna mások gondolataiban, ám kivételes emberismeretét olykor manipulációra használja.

A céljai elérésében sokszor makacs, és akkor sem adja fel, amikor más már katapultálna. Ezt azért tudja megtenni, mert általában nem annyira a lehetséges eredmények mozgatják, mint az a vágy, hogy időről időre felülmúlja önmagát, és tágítsa a saját határait.

Függetlenségvágy

Bár sokszor hidegnek és elérhetetlennek tűnik, valójában igencsak érzelmes és érzékeny természet, akit nem nehéz megbántani, és aki könnyen gyanakvóvá válik mások szándékait illetően. Függetlenségre törekszik, ám legalább ennyire fontos számára az intimitás, valamint az, hogy társa legyen. E két igény ütközése miatt esetenként magányosnak érzi magát, de a vágyaiból nem szívesen ad lejjebb.

Szélsőséges szerelem

Ha szerelmes, igencsak szélsőséges tud lenni. Egyszer különösen érzékeny, és a tenyerén hordozza szíve hölgyét, azonban a gondoskodásáért cserébe hajlamos szigorú feltételeket szabni. Hibája, hogy birtoklóvá, féltékenykedővé válhat, legrosszabb esetben az érzelmi zsarolástól sem riad vissza.

Kivel illesz össze?

Az őselemek elárulják, mennyire illesz össze a férfival.

Érzéki kisugárzás

A szerelemtől számára elválaszthatatlan a testiség, és erőteljes szexuális kisugárzás jellemzi. Rutinos nőcsábásznak tűnik, és személyében valóban vérforraló szeretővel találkozhatsz, akivel megtapasztalhatod az erotika legfülledtebb bugyrait.

Bár a Skorpió nem feltétlenül szoknyapecér, szinte biztos, hogy lételeme a flört, és nem feltétlenül tud ellenállni a kísértésnek. Hozzá hasonlóan erős, határozott és temperamentumos nőt keres, aki nem ijed meg attól az intenzitástól, amit ő képvisel.

Ezt is szeretjük