Ezzel a hivatással keresheted a legtöbb pénzt
A japán horoszkóp szerint
Ha a megfelelő állást választod, sikeres lehetsz anyagilag is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyermekként sokszor hallja az ember a kérdést, hogy mi lesz, ha nagy lesz, és ilyenkor a legtöbb ember még nagyot álmodik. A színésznőtől az énekesnőn át a tanítónéniig szinte évente más a válasza.

Tizenévesen aztán, amikor a pályaválasztáshoz érkezik, majd felnőttként, ha el akar helyezkedni, már a realitások talaján kell eldöntenie, melyik is a hozzá illő hivatás, melyben kiteljesedhet, és jól is kereshet.

Ha épp munkát keresel, vagy szeretnéd tudni, a neked való állást választottad-e, olvasd el, japán horoszkópod szerint milyen pálya illik hozzád leginkább. Ha megtalálod a számodra legmegfelelőbb hivatást, jó eséllyel lehetsz sikeres, és az anyagi gondok is elkerülhetnek.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Ha ez a japán jegyed, akkor számodra a vezetői pozíciók a legtesthezállóbbak. Jó irányító vagy ugyanis, akinek a szavára adnak az emberek. Olyan főnök válhat belőled, akit beosztottjai szeretnek, ugyanis, bár szigorú vagy, igazságos és emberséges. Ügyvezetőként, részlegvezetőként, iskolaigazgatóként, főorvosként, sőt, akár főszakácsként is sokra viheted. Lényeg az irányító szerep.

Jikoku - Fekete föld

Ha Jikoku a horoszkópod, legnagyobb erősséged a karriert illetően, hogy jó csapatjátékos vagy. Olyan állás való neked, ahol teamben kell dolgozni. Inkább egy láncszem vagy a sok közül, mint a fő tartópillér. Nem szívesen vállalsz egyszemélyes felelősséget. Ragyogó karriert futhatsz be például egy PR-ügynökségnél, egy kutatócsoportban, illetve akárhol, ahol több emberrel kell együttműködnöd a célért.

Sanpeki - Türkiz fa

Kreativitásod és ötletgazdagságod miatt olyan munka való neked, ahol használnod kell a képzelőerődet, és hangot adhatsz újító gondolataidnak. A legmegfelelőbb foglalkozások számodra azok, ahol projektmunkát végezhetsz, tehát időről időre új feladattal találod szembe magad. Kreatív munkatársként, designerként, tanárként, képzőművészként is jól helytállhatsz.

Shiroku - Zöld fa

Nagyon jó a meggyőzőképességed, ezért érdemes olyan állást választanod, ahol ennek hasznát veszed. Jó marketinges, bolti eladó vagy ügynök válhat belőled, de egy vállalkozást is sikerre vihetsz, mert rábeszélőképességednek köszönhetően az üzletfeleiddel való tárgyaláskor hatékonyan tudod a saját malmodra hajtani a vizet. Főnökként ezért, és, mert ösztönző vagy, szintén sikeres lehetsz.

Goo - Sárga föld

Ha horoszkópod Goo, nem viseled jól a kritikát, ezért vagy mások feletti irányító pozícióban, vagy egyéni vállalkozóként teljesedhetsz ki leginkább. Ezekben az esetekben ugyanis te vagy, aki másokat kritizálhat, téged azonban - szemtől szembe legalábbis - nem ér kritika. Vállalkozóként jobb, ha nem társulsz senkivel, ugyanis számíthatsz konfliktusokra ezen tulajdonságod miatt.

Roppaku - Fehér fém

Nem vagy túl jó csapatjátékos. Szívesebben mész a saját fejed után, így egy teamen belül, ahol folyamatosan másoktól is függ a végső döntés, nem tudsz kiteljesedni. Felelősségtudatos és szorgalmas vagy ugyanakkor, ezért, ha téged bíznak meg valamivel, azt lelkiismeretesen elvégzed. A neked való pálya leginkább a tanári. Ebben a hivatásban ugyanis lelkiismeretességet kívánó és egyéni munka vár.

Shichiseki - Vörös fém

Észjárásod rendkívül gyors, és a kommunikációs képességeid is kiemelkedőek. Jól boldogulhatsz például a médiában, a képernyőn, mint műsorvezető. Élő adás közben sem jössz zavarba, és gördülékenyen kérdezel, illetve fogalmazol. Ha nem a médiában, akkor az üzlet világában, rendszeresen tárgyaló üzletasszonyként, sőt, akár a banki, pénzügyi szektorban is komoly karriert futhatsz be.

Happaku - Fehér föld

Ha Happaku vagy, akkor nem túl jó a stressztűrő képességed. Válassz olyan hivatást, ahol nem kell sokat utaznod, nincs nagy felelősséged, és nem nehezedik rád egy egész vállalat súlya. Vezetői pozícióra nem igazán vagy alkalmas, mert nem szereted, ha a döntés és az irányítás a kezedben összpontosul. Akkor már inkább csapatban dolgozol, de a képzőművészi pálya is neked való.

Kyushi - Vörös tűz

Magabiztos, céltudatos nő vagy, ezért neked egyértelműen az üzleti világ, azon belül is a pénzügy való. Nem vagy jó csapatjátékos, mert szeretsz a saját fejed után menni, ezért inkább főnökként, mint beosztottként érzed jól magad. Vigyázz azonban, hogy ne taposs el másokat! Céltudatosságodat az oktatás fejlesztésében és jótékony célok elérésében is hasznosíthatod.

Ezt is szeretjük