Mik a legrosszabb tulajdonságaid?
A kínai horoszkóp elárulja
Érdekel, hogy kínai horoszkópod alapján mi a legrosszabb tulajdonságod? Most kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Te kíváncsi vagy arra, milyennek látnak mások? Vajon mely tulajdonságaidat nem szeretik? Min kellene változtatnod, hogy párkapcsolatod, családi és baráti viszonyaid jobbak legyenek? Mit kellene tenned, hogy sikeresebb légy az élet különböző területein?

Hogy megismerd saját rossz tulajdonságaidat, segítségül hívhatod a horoszkópot. Jegytől függően ugyanis minden embernek vannak eredendő rossz tulajdonságai.

Ha kíváncsi vagy saját negatív vonásaidra, keresd ki kínai jegyedet! Még nem tudod, mi az? Kiderül, ha beírod születési dátumodat az alábbi dobozba!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, a körülötted élők szemében az a legzavaróbb tulajdonságod, hogy sokszor az egyik pillanatban még jó kedved van, a másikban pedig már szomorkodsz, vagy épp mérges vagy valamiért. Ez a hangulatingadozás a párkapcsolatodban okozhatja a legtöbb galibát. A párodnak nagy türelem kell hozzád. Igyekezz mindig átgondolni, mit veszel a lelkedre!

Bivaly

Két rossz tulajdonságod van, amelyet a környezeted nehezen visel. Az egyik, hogy bármiről is legyen szó, meg vagy győződve, hogy csakis neked lehet igazad. Ritkán engedsz másoknak. A másik rossz tulajdonságod, hogy végtelenül féltékeny vagy. Ha egy másik nő csak ránéz a párodra, máris képes vagy jelenetet rendezni. Légy kevésbé indulatos, így sok kellemetlen helyzetet elkerülhetsz. Bíznod kell a párodban!

Tigris

Legfőbb rossz tulajdonságod az önbizalomhiányod. Mind a párkapcsolatodban, mind a munkahelyeden átlagon felüli mértékben szükséged van a folyamatos pozitív megerősítésre. Ha ezt nem kapod meg, bizonytalanná válhatsz azt illetően, jó partner vagy-e, és jól csinálod-e, amit csinálsz. Bízz kicsit jobban magadban, és ne mások véleményére támaszkodva minősítsd saját magad! Elsősorban magadnak kell megfelelned!

Nyúl

Ha a kínai jegyed Nyúl, akkor a te rossz tulajdonságod a zárkózottságod. Sokszor kerülhetsz emiatt olyan helyzetbe, ami később negatívan befolyásolja sorsod alakulását. Például, ha valaki ismerkedni próbál veled, nem szívesen mesélsz magadról, és baráti kapcsolataid sem tudnak kellőképpen elmélyülni, ha nem nyílsz meg még a hozzád legközelebb állóknak sem. Légy egy kicsit lazább, hidd el, nem nehéz!

Sárkány

Törekvő ember vagy, és bármit képes vagy megtenni a céljaid elérésében. Bár a céltudatosság alapvetően pozitív tulajdonság, nálad ez már-már átbillen a rossz oldalra. Hajlamos lehetsz ugyanis másokat könyörtelenül eltaposni, figyelmen kívül hagyni, hogy ami számodra előnyökkel járhat, másokat rossz helyzetbe hozhat. Próbálj másokra is figyelni, amikor a célodért küzdesz!

Kígyó

Kígyó a jegyed? Két dolgot nem szeretnek benned mások. Az egyik, hogy erős szexuális kisugárzásoddal tisztában is vagy, így egy pasizós estén a barátnőidnek nem sok teret hagysz. Igyekezz nem elvenni mások elől a reflektorfényt, úgyis jut neked belőle elég! Nincs szükség egyszerre három hódolóra, inkább egy férfira koncentrálj! Neked is nagyobb esélyed lesz a folytatásra.

Ha a Ló jegyében születtél, a párodnak nincs irigylésre méltó helyzete, már ami a hűségességedet illeti. Nem nagyon tudsz ugyanis parancsolni a vadászösztönödnek. Sajnos ezzel a kedvesedet nem egyszer féltékennyé teszed, megbántod. Ráadásul más emberek szemében is visszás, hogy bár párod van, hajlamos vagy flörtölni. Ez tehát legrosszabb tulajdonságot. Változtass rajta!

Kecske

Rossz tulajdonságod, hogy hajlamos vagy a bizonytalanságra. Amiatt pedig, hogy nem mersz semmibe belevágni, vagy legalábbis nagyon nehezen, sok lehetőségről lemaradhatsz, így például egy jó állásról vagy egy ígéretes kapcsolatról. Mások szemében a bizonytalanságod sokszor már zavaró. Légy egy kicsit magabiztosabb, hallgass a hatodik érzékedre! Aki mer, az nyer!

Majom

Negatív tulajdonságod, hogy hajlamos vagy a tilosba tévedni. Bár lehet, hogy nem gondolod komolyan, és talán észre sem veszed, amikor csinálod, képes vagy flörtölgetni akár a legjobb barátnőd pasijával is. Ez nem túl szimpatikus dolog. Ha csak jó fej akarsz lenni, ne vedd elő a szexi éned! Próbáld megtalálni az arany középutat, és inkább haverként, mint pasiként nézni a foglalt férfiakra.

Kakas

Legnagyobb hibád a párkapcsolatodban okozhat nehézségeket. Ha a jegyed Kakas, akkor kapcsolataidban sokszor túlságosan domináns vagy. Ne felejtsd el, ahhoz, hogy a másik fél jól érezze magát veled, egyenlő partneredként kell, hogy kezeld. Legyen az fontos, illetve kevésbé lényeges kérdés, együtt döntsetek a kettőtöket érintő dolgokban! Ne irányítsd a másik embert!

Kutya

Ha ez a kínai jegyed, a te egyik legrosszabb tulajdonságod, hogy önfejű vagy. Az élet minden területén szeretsz egyedül dönteni a dolgaidról, és nem szívesen fogadsz sem kritikát, sem tanácsot. A másik zavaró tulajdonságod, hogy szorgos mókus módjára felhalmozol mindenféle tárgyat, és ha már nem kell, akkor sem válsz meg tőlük, ha nem feltétlenül muszáj. Ez főleg a veled élőket zavarja.

Disznó

Rossz tulajdonságod a rossz döntéseid. A legotrombább hazugságokat, megcsalást, átverést is képes vagy megbocsátani másoknak. Ez sokszor tesz hosszú távon boldogtalanná. Bár vannak körülötted olyanok, akik a javadat akarják, és próbálják felnyitni a szemed, jóhiszeműséged, a békére való törekvésed gyakran rossz irányba visznek el. Fontold meg, ki érdemel bocsánatot!

Ezt is szeretjük