Pasik, akiktől falnak mész
Alapszámod elárulja, kivel ne kezdj!
Az első randi után már nem az a lényeg, mennyire jóképű a kiszemelt. Ne nyúlj mellé, olvasd el cikkünket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van olyan kapcsolat, amiről egyszerűen tudomásul kell venni, hogy nem működik. Ne pazarold az idődet olyan pasira, akit hosszabb távon egészen biztosan nem tudnál elviselni!

Számold ki, mennyire illetek össze, hogy friss partnered idegesítő rigolyáival ne fél év után találd magad szembe.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Óvakodj a 2-estől! Kapcsolatotokban felcserélődni látszanak a nemi szerepek: egy szép napon arra ébredhetsz, hogy pasid kiskötényben áll a mosogatónál, és már a poroló is a keze ügyében van. Kiábrándító lehet, ha nőiesebb, mint te. Az otthonülő 6-ost is próbáld nagy ívben elkerülni, kalandvágyadat egyikük sem tudja kielégíteni. Uralkodó személyiségedhez ezek a finom, nőies számok nem illenek.

2-es alapszám

Igazi tragédia, ha egy rendetlen 3-asba szeretsz bele! Készülj fel a koszos alsógatyák tömegére, a fürdőben hátrahagyott szőrökre, és persze az Eiffel-tornyot idéző mosatlan-halomra. Kedves, nőies természeted a független 5-össel sem jön ki jól. Tőle ne számíts odafigyelésre: akármennyire is szeretnéd rövid pórázon tartani, el fog tűnni minden második napon. Neked biztonságra és bizonyosságra, meleg gondoskodásra van szükséged.

3-as alapszám

Szertelen szabadságvágyadra tökéletesen lohasztó hatással lehet egy 4-es pasi. Az ő elve a tervszerűség, minden napját percre pontosan beosztja, úgyhogy ne számíts spontán romantikára! A 7-es pasi életfelfogása is teljesen különbözik a tiédtől. Míg te szeretsz a legzajosabb helyen bulizni a haverokkal, ő szótlanul ücsörög a sarokban, mert fél az idegenektől. Belevalóbb pasikat keress, a tétlenség nem neked való.

4-es alapszám

Kitartó és alapos vagy. Vonz téged az 5-ös felelőtlen szabadságvágya, azonban kerüld el! Ő az örökifjú bájgúnár, aki semmilyen felelősséget nem vállal: egész életét meggyőző stílusára, kommunikációs képességére alapozza. A 9-essel sem jársz azonban jobban: a felhők fölött lebegő misztikus 9-estől rövid úton falnak fogsz menni. Gyakorlatias anyagiasságoddal sírba viszed - neki nem létezik a pénz. Ha van is neki, azonnal elszórja.

5-ös alapszám

Annyi bizonyos, hogy nem egy 2-es lesz számodra a herceg fehér lovon. A nőies 2-es szemedben tutyimutyinak tűnhet, aki szenvedélyes indulatosságoddal sem igazán tud mit kezdeni. A 7-es mellett sem valószínű, hogy megtalálod a végső boldogságot, ő ugyanis higgadt, összeszedett és tapasztalt, te pedig az a nő vagy, aki nem hiszi el a bölcselkedő jótanácsokat, amíg a saját bőrén meg nem tapasztalta igazságukat.

6-os alapszám

Az érzelmileg felületes 3-as tipikusan az, aki a gyűrű gondolatától is kiszalad a világból. Te ezzel szemben vágysz az elkötelezettségre, az otthon melegére, és titokban már gyerekeitek nevét is kitaláltad. Ne tedd, a 3-as mellett nem fogsz tudni lehorgonyozni! A 8-assal közös bennetek a kapcsolatfüggőség, mégis teljesen eltérő személyiségek vagytok. Te bárkinek adsz, ő azonban ezt nem érti meg, ami parázs vitákhoz vezethet.

7-es alapszám

Az 1-essel, bár hozzád hasonlóan akaratos személyiség, mégsem alkottok jó párt. Két dudás nem fér meg egy csárdában, éppen ezért kapcsolatotok nem lehet hosszú életű, mert a gyengédséget és a lemondást egyikőtök sem ismeri. Hűvös, távolságtartó magatartásod a legkevésbé a 3-as pörgős, közvetlen természetével összeegyeztethető. Míg a 3-as eleven és rugalmas, te a végletekig merev és meggyőzhetetlen vagy, amit nem fog hosszútávon elviselni.

8-as alapszám

Lendületes, szenvedélyes és energikus életviteled a 2-es férfi számára túl fárasztó. Nem sokáig tudod elviselni az otthonülős papucs-pasi bizonytalanságát, jobb tehát, ha minél hamarabb kereket oldasz, vagy bele se vágsz a halálraítélt kapcsolatba. Szenvedélyedet egy 7-es sem tudja kielégíteni: míg te a tűz energiájával látsz neki minden feladatnak, a 7-es jeges higgadtsággal figyeli tevékenységedet.

9-es alapszám

A reális és gyakorlatias 4-essel soha ne próbálj komolyabb kapcsolatot kiépíteni. Te az álmok világában élsz, valószerűtlenül elrugaszkodva a mindennapi élettől: nem tudod elviselni a gondolatát, hogy valaki visszarángasson a kiábrándító valóságba. A másik véglet, amit kerülnöd kell, az a 9-es férfi: két ennyire elvarázsolt ember nem lenne többre képes, mint a világ nagy kérdéseinek fejtegetése közben éhen halni.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük