9 álomkép, amitől sokan megijednek, pedig valójában jót jelent: ebben ígérnek szerencsét
Nem kell félned tőlük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember hajlamos megijedni, ha negatív eseményt lát álmában, a nyugtalanság pedig akár az egész nap folyamán végigkísérheti. Azonban a sötét álmoknak nem törvényszerűen rossz a jelentésük, sőt, egyes kínai és indiai hagyományok szerint olykor éppen a legdermesztőbb képek mutatják a legkedvezőbb jövőt számodra.

Vihar

Ha álmodban a vihar tombolása jelenik meg, azt jelenti, a viharok istene, Lei Kung hív téged, ez pedig jó szerencse érkezésére utal.

Sír és koporsó

Temetőben voltál, új sírt vagy egy koporsót láttál? Sokan hajlamosak ilyenkor azt hinni, hogy ez a kép közvetlenül egy jövőbeli halálesetre utal. Azonban nincs így, azt jelenti ugyanis, hogy a sok gondon, amivel eddig küzdöttél, hamarosan túlléphetsz.

Halott a koporsóban

Ha egy nyitott koporsóban halottat is láttál feküdni, vagy éppen azt láttad, ahogy beleteszik a holttestet, váratlan nyereség, nem remélt szerencse érhet. Ez ugyanakkor azt is jelképezheti, hogy a régóta elkezdett munkád gyümölcsét hamarosan eléred.

A halott kiszáll a koporsóból

Megijedhet az ember, ha álmában egy halottnak vélt személy életre kél, és kiszáll a koporsóból. Ez azonban remek előképe lehet egy jelentősebb bevételnek.

Egy barát halála

Szinte hihetetlen, de egy közeli rokon vagy barát halálesete álmunkban kedvező hírek érkezését jövendöli. Elképzelhető, hogy az erős túlvilági hitből ered ez a jelentés?

A házastárs halála

Ez az előbbihez hasonlít, de annál is többet jelez: akár gyermek születését is megjósolhatja.

Saját halál

Bizarr élmény lehet, ha álmodban saját magadat látod viszont halottként, de a jelentés annál kecsegtetőbb: ez idáig nem látott sikereket érhetsz el az életedben.

Csirkevágás

Egy komoly sokkot jelenthet az is, ha egy baromfi, például egy csirke, liba vagy kacsa lemészárlását kell végignézni a nyugtatónak remélt álom közben. Ez azonban szintén nem ad okot az aggodalomra, ugyanis a bizarr kép óriási szerencse érkezésére utalhat.

Kígyó

A legnagyobb fóbiák tárgyai a kígyók, ezért nem is meglepő, ha sokan tartanak attól, hogy az álmukban is visszaköszönjenek. A jelentés azonban itt is kívánatos, egy kígyó ugyanis sok pénz érkezésére utal, a harcoló kígyók a siker jelei, míg a kígyó megérintése az ellenség fölötti győzelmet szimbolizálja.

Láthatod, hogy a negatív álomkép a keleti értelmezés szerint olykor valami nagyon jót is jövendölhet. Nem érdemes tehát túlságosan a szívedre venni egy-egy rossz előjelet, várd inkább nyitott szívvel az érkező sikereket! 

Ezt is szeretjük