3 egyértelmű jel, hogy rontás van rajtad: hogyan vedd le házilag?
Bárki áldozatául eshet egy rosszakarónak: a rontás jelei könnyen felismerhetők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hókuszpókusz! - legyintenek sokan, ha a rontás szót hallják, ám az ezotéria hívei távolról sem úgy gondolnak erre, mint kitalációra vagy jelentéktelen dologra. Mivel azonban oly sokan nem veszik komolyan, nem is áll bennük össze elég hamar a kép, hogy külső erők hatására hever romokban az életük.

Elég csupán egy pillanatra megállnod és elgondolkodnod, mik történnek veled, mióta, és ezek mennyiben vezethetők vissza a te cselekedeteidre. Abban az esetben, ha hosszú ideje üldöz a balszerencse, stresszesek és nehezek a mindennapjaid a munkában, bármennyit is pihensz, fáradt vagy, hangulatod a béka feneke alatt van, és még a szerelmi életed sem alakul elképzelésed szerint, könnyen előfordulhat, hogy valaki rontást küldött rád, és negatív energiákkal billentette ki egyensúlyából az életed.

Mi a rontás?

A rontás negatív energia, melyet rossz szándékkal, egy másik ember élete megkeserítése céljából küldenek valakire. A rontást küldheti laikus és szakavatott, ezotériával, mágiával foglalkozó ember is, és nem feltétel, hogy a rontást küldő és a rontással sújtott illető ismerjék egymást. Minél közelebb állnak, annál jobban működik ugyanakkor a rontás, melynek sikerességét az is elősegíti, ha a rontást küldőnél valamilyen személyes tárgya is van annak, akire küldi.

3 jel, hogy rontás van rajtad

Annak, hogy egy rosszakaród vagy megbízottja meg akarta keseríteni az életed, egyértelmű jelei vannak, melyeket felfedezve már meg is tetted az első lépést, hogy véget vess az életedben fennálló rosszabb periódusnak.

  1. Levert vagy, fáradékony, és nehezen koncentrálsz. Mindezt sem vitaminkúra, sem több alvás nem szünteti meg, és orvosi vizsgálat során sem merült fel betegség gyanúja.
  2. Üldöz a balszerencse. Terveid nem jól, vagy éppen fordítva sülnek el, mint elképzelnéd. Az apróságoktól kezdve - például épp előtted megy el a metró - a nagyobb dolgokig - például egy rossz befektetés - minden rossz utolér.
  3. Igyekszel mindent jó irányba vinni, ennek ellenére életedben minden kaotikus. Pénzügyeid rosszul állnak, baráti és rokoni kapcsolataidban feszültség támad, szerelmi életed romokban hever, szingliként pedig nincsenek sikereid.

Így vedd le a rontást házilag

Igaz, ami igaz, szakemberhez is fordulhatsz, ha gyanakszol, hogy rontásról van szó, de biztos lehetsz abban, hogy borsos árat fizetnél a rontáslevételért. Ehelyett érdemes előbb házilag próbálkoznod: ha ügyesen csinálod, koncentrálsz, és hiszel benne, a rontáslevétel így éppoly sikeres lehet, mint akkor, ha mással csináltatnád, sőt. A befektetett akaratod és energiád fokozza a hatékonyságát.

Mire lesz szükséged?

Egy borostyánkőre, vízre, szappanra és egy tiszta felületre.

Így csináld!

Mosd meg a követ vízzel és szappannal, majd tedd a tiszta felületre, és hagyd, hogy maradéktalanul megszáradjon. Ha megszáradt, jobbról balra söpörj át rajta a kezeddel néhányszor, és helyezd az asztalra a követ. Tartsd fölé a tenyered, és mondd el ezt a mondatot: parancsolom, hogy minden engem ért támadást magadba szívj, és azonnal lökd is ki magadból a gonosz energiákat! Ezzel kész is vagy. A kő magába szívja a rontást, majd kilökve magából semlegesíti azt. A borostyánt tartsd magadnál, ugyanis védelmező talizmánodként fog a jövőben működni.

Ezt is szeretjük