Részletes kínai jellemhoroszkóp
Tudj meg mindent a kínai jegyedről!
Útmutatást kapsz a szerelmi életedről, a karrieredről és a jövőről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp sokkal összetettebb, mint európai rokona - nem véletlenül, hiszen története már több ezer éve nyúlik vissza. Azonban ebből adódóan sokkal pontosabb leírást ad személyiségedről, szerelmi életedről, sőt, még abba is beavat, hogy mikor jön el életed legszerencsésebb periódusa.

Számold ki a jegyed!

Ha kíváncsi vagy, neked mit ígér a kínai horoszkóp, akkor számold ki öröknaptárunk segítségével, hogy a 12 jegy közül melyikben születtél!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Rendkívüli intelligencia és jószívűség jellemez. Ezeket a tulajdonságokat a társkeresésnél is remekül érvényesíted. Párod mindig számíthat rád: életképességed és higgadtságod révén garantáltan megtalálod a megoldást. Valójában akkor vagy boldog, ha mindent megoszthatsz azzal, akit szeretsz. Emellett azonban hangulatod ingadozó, így kedvesednek végtelen türelemre van szüksége. Tudj meg még többet a Patkány jegy szülötteiről!

Bivaly

Szilárd és állhatatos vagy, jó szándékkal és végtelen bizalommal közelítesz a másik emberhez. Tudod, hogy az életben semmit nem adnak ingyen, ezért következetesen dolgozol párkapcsolatodon, illetve saját magadon is, hogy még jobb emberré válhass. Türelmed határtalan, de nehezen viseled, ha ellentmondanak neked. Hajlamos vagy a féltékenykedésre, nem tűröd el a vetélytársakat. Tudj meg még többet a Bivaly jegy szülötteiről!

Tigris

Röviden összefoglalva: életerős, eltökélt és legfőképpen bátor vagy. Valóságos ragadozóként állsz ki társad mellett, azonban semmi nem áll távolabb tőled, mint a játszmázás. Amit érzel vagy gondolsz, rögtön kimondod, és társadtól is ezt várod el. Nagy belső erőd ellenére szükséged van arra, hogy időről időre pozitív visszajelzést kapj kedvesedtől, ennek híján ugyanis belső forrásaid elapadhatnak. Tudj meg még többet a Tigris jegy szülötteiről!

Nyúl

Nem vagy túl bátor, nem szívesen szólítasz le senkit egy buliban, nálad első helyen áll az önvédelem. A kínai horoszkóp szerint sohasem mutatod ki a sebezhetőségedet. Bár nagyon tudsz szeretni, bizonyos fokig még kapcsolatban élve is introvertált, esetenként talán túlzottan is visszahúzódó lehetsz. Elvonulsz a saját kis világodba, ahová senki más nem teheti be a lábát. Tudj meg még többet a Nyúl jegy szülötteiről!

Sárkány

A mítoszbeli sárkányhoz méltóan erős és ambiciózus vagy. Energiáid kifelé irányulnak, senki és semmi nem állíthat meg utadon. Bár kapcsolatod fontos számodra, állandó késztetést érzel arra, hogy az élet más területein is kipróbáld magad. Az esetleges korlátozás nem csupán a szerelmet oltja ki benned, de a kreativitást is, ami pedig éltető erőd. Ilyenkor gyorsan odébbállsz. Tudj meg még többet a Sárkány jegy szülötteiről!

Kígyó

Jó a kommunikációs képességed, kiválóan eligazodsz az élet gyakorlati dolgaiban, képes vagy megteremteni a kapcsolat alapjául szolgáló hátteret. Az sem véletlen, hogy a Kígyót egyebek közt az erotika kapcsán szokták emlegetni: vonzó vagy, erős szexuális kisugárzással. Valósággal megigézed társadat: kiválthatsz belőle rendkívüli izgatottságot, de megnyugtatóan is tudsz hatni rá. Tudj meg még többet Kígyó jegy szülötteiről!

Nagyon hamar lángra lobbansz, ám ugyanilyen gyorsan el is múlnak az érzéseid. Nem vagy túl hűséges típus. Jó szándékkal és végtelen bizalommal viseltetsz társad iránt, és csak annyit kérsz tőle, hogy ne akarjon megzabolázni. Nem bírod a szoros kötelékeket. Ha nincs meg a kellő személyes tered, akkor előbb-utóbb elfogy a türelmed, és fellázadsz. Időről időre szükséged van a magányra is, hogy feltöltődj.  Tudj meg még többet a Ló jegy szülötteiről!

Kecske

Végtelenül jó szándékú és béketűrő vagy. Társas lény lévén az egyedüllét kifejezetten nyomasztó számodra. Nehezen bízol meg valakiben, de ha ez sikerül, akkor bármit megteszel a párodért. A kínai horoszkóp szerint sohasem erőlteted rá kedvesedre az akaratodat, nem vágysz irányító szerepre kapcsolatodban. Minden körülmények között az élni és élni hagyni elvét tartod szem előtt. Tudj meg még többet a Kecske jegy szülötteiről!

Majom

Az állatvilág tréfamestereihez hasonlóan pajkos és csintalan vagy, még a szerelemben is. A kínai horoszkóp szerint a flörtölés művészetét magas szinten műveled. Szellemességed, kiváló humorod és nyitottságod miatt szinte bárkit megkaphatsz. A hűség azonban nem erős oldalad. Bár alapvetően mély érzésű vagy, nehezen viseled az egyhangúságot. Tudj meg még többet a Majom jegy szülötteiről!

Kakas

A mesebeli harcias kiskakashoz méltóan te sem vagy híján a dominanciára való hajlamnak, ami természetesen kapcsolatodban is érvényesül. A kínai horoszkóp szerint határozott elképzelésed van kettőtök dolgairól. Véleményednek általában hangot is adsz, arról azonban, hogy legbelül mi munkál benned, sokáig mélyen hallgatsz. Rengeteg időbe telik, míg igazán megbízol valakiben. Tudj meg még többet a Kakas jegy szülötteiről!

Kutya

A kínai horoszkóp szerint melegszívű, ragaszkodó és hűséges vagy. Kapcsolatodban szívesebben adsz, mint kapsz. Társad bármikor kiöntheti neked a lelkét, az elhangzott információkat akaratlanul is elraktározod a memóriádban, mivel fontosak számodra. Ez az oka annak, hogy egy idő után jobban ismered az embert, akivel élsz, mint ő saját magát. Tudj meg még többet a Kutya jegy szülötteiről!

Disznó

Roppant intelligens és erősen szociális lény vagy, ráadásul valóságos mestere az élet élvezetének. A kínai horoszkóp szerint kizárólag kapcsolatban élve tudsz kiteljesedni. A béke és nyugalom érdekében hajlandó vagy szinte mindent megbocsátani és elfelejteni, esetenként azt is, amit nem kellene. Ezért sokszor érzed, hogy kihasználnak. Leginkább az otthonodban, szeretteid körében érzed jól magad. Tudj meg még többet a Disznó jegy szülötteiről!

Ezt is szeretjük