Reinkarnáció-horoszkóp
Ki voltál előző életedben?
Tudd meg, milyen ember voltál korábbi inkarnációdban, hozd rendbe a hibákat, és legyél boldogabb a jelenlegi életedben!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyugati zodiákus nem csupán jellemedről árulkodik, segítségével nem csak azt tudhatod meg, hogy mi vár rád a jövőben. Csillagjegyed előző életeddel is kapcsolatban áll.

Reinkarnáció-horoszkópunk elárulja, milyen voltál korábbi életedben, de azt is megmutatja, jelenlegi inkarnációdban mit kell tenned ahhoz, hogy kiegyenlítsd a számlát.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Zárkózott, magadnak való ember voltál, aki saját kis világában, a négy fal közé zárva élt. Egyetlen dolog számított igazán: az álmaid. Talán ennek az általad választott magánynak köszönhető, hogy csak egy embert szerettél igazán.
Kos jegyként ebben az életedben már nem akarsz egyedül lenni. Azonban egy dolog nem változott: most is csak egyszer fogsz szeretni. Ha boldogságra vágysz, meg kell találnod ezt az egyetlen embert.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Különösen erős és kitartó emberként, amit eldöntöttél, azt véghez is vitted. Egyetlen gyenge pontod volt: rettenetesen féltél attól, hogy tévedsz, ez az érzés pedig sokszor feszültté tett. A felgyülemlett fölös energiádat többnyire a szexben élted ki, ám ez valójában magányra kényszerített.
Jelenlegi életedben Bikaként a család és a hűség a legfontosabb számodra. Nyugodt, meghitt életre vágysz, a reinkarnáció-horoszkóp szerint ez nyújthat teljes boldogságot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Előző inkarnációdat a gondtalanság jellemezte. Nem kerültél senkivel konfliktusokba, semmivel nem kellett törődnöd, ami gondot okozott volna. Ez lehetett az oka, hogy nem nőttél fel teljesen.
Gyermeki gondolkodásmódod ebben az életben is megmaradt, most azonban szembe kell nézned az élet nehézségeivel. Így megszerezheted azokat az elmaradt ismereteket, melyek a felnőtt élethez szükségesek. Ha teljesíted ezt a feladatot, megtalálod a boldogságod.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A reinkarnáció-horoszkóp szerint munkád volt a legfontosabb, minden idődet kitöltötte. Emiatt egyáltalán nem tudtad megosztani érzelmeidet azokkal, akikkel kellett volna.
Nem néztél szembe ezzel a problémával, jelenlegi életedben azonban szükség lesz rá. Mostani inkarnációdban az érzelmeid lesznek a legfontosabbak. Mindent megteszel azért, hogy szeressenek, de, hogy ez teljesüljön, neked is tudnod kell, hogyan adhatsz szeretetet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Sokat adtál a külsőségekre, ami felületessé tett. Szeretted drága tárgyakkal körülvenni magad, illetve különleges tájakra utazni - még akkor is, ha ezt nem engedhetted meg magadnak. A férfiakat sorra csavartad az ujjaid köré, ám kapcsolataid rövidek és egyszerűek voltak.
Oroszlánként jelenlegi életedet alulról kell kezdened, hogy saját erődből, munka árán juthass a csúcsra. Kapcsolataid is teljesen máshogy alakulnak. Érzelmeid gyorsan lángolnak fel, és nagyon lassan hunynak ki. Szoros és őszinte kapcsolatokra vágysz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csak a jelenben éltél, az számított, mi történik az adott pillanatban. Sosem terveztél semmit előre, nem érdekelt, mi lesz másnap vagy a következő héten. A testi szerelem, de az érzelmek sem jelentettek sokat számodra.
A horoszkóp szerint jelenlegi életedben mindent meg kell tervezned. Elképzelhetetlennek tartod, hogy csak úgy élj bele a világba. Kapcsolataidban arra vágysz, hogy minden szempontból elmélyülhess, összefonódhass azzal, akit választasz magad mellé.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Luxus és csillogás vett körül. Mindig nagy lábon éltél, mulattál, és szórtad a pénzt, amire csak kedved tartotta. Magas társadalmi rangod lehetővé tette számodra, hogy mindent könnyedén megszerezhess. Önzőséged és túlzott magabiztosságod kapcsolataidnak sem tett jót.
Most, hogy újjászülettél, már nem vagy önző. A munka és az érzelmek a legfontosabbak az életedben. A boldogságot csak úgy lelheted meg, ha odaadó vagy, és segítesz másokon.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egész előző életedben egy álmot kergettél. A reinkarnáció-horoszkóp szerint körbeutaztad a Földet, hogy megtalálhasd, amit keresel, mégis örökké elégedetlen maradtál. Utazásod során számtalan szerelmed volt, akiket valódi szenvedéllyel szerettél.
Jelenlegi életedre is jellemző a nyugtalanság, nem találod a helyed. Ahhoz, hogy boldog legyél, a szerelemben kell megtalálnod a harmóniát: mindez nem lesz egyszerű feladat, de teljesíthető.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Olyan szakmád volt, melyben kiélhetted a mozgás és az utazás iránti vágyadat. Útjaid során rengeteg tudást tettél magadévá, de a művészetek álltak a szívedhez legközelebb. Számtalan szenvedélyes kalandban volt részed, ám egyik sem nyújtott maradandó élményt.
Nyilasként most arra kényszerülsz, hogy környezetedhez igazodj, és ne csak a saját fejed után menj. A munkában és az érzelmi életedben is muszáj alkalmazkodnod, csak így lelheted meg a boldogságot.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Állandóan a középpontban álltál, különleges személyiségként erős befolyással rendelkeztél. Sokaknak volt fontos a véleményed, hatalmaddal számos embernek tudtál segítséget nyújtani, ha szüksége volt rá.
Bakként szinte ugyanolyan vagy, mint voltál: most is hatással vagy másokra, és nagy befolyással bírsz környezeted fölött. Azonban most az embereket megosztod: csodálnak vagy gyűlölnek, te pedig ezáltal tanulhatsz hibáidból.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Csakis te. Előző életed minden pillanata azzal telt, hogy önmagadat csodáltad, és ezt másoktól is elvártad. Szeszélyeid és hiúságod irányítottak mindent és mindenkit, aki a környezetedben tartózkodott.
Ez a viselkedésed az oka, hogy Vízöntőként ebben az életedben komoly érzelmi nehézségek várnak rád. Ha boldogságra vágysz, meg kell tanulnod - a munkádban és a magánéletedben is - háttérbe szorítani olykor az önös érdekeidet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A reinkarnáció-horoszkóp szerint karriered volt számodra a legfontosabb. Azért, hogy elérd célod, bármire képes voltál: nagy hazugságok vagy mások tönkretétele sem állhatott az utadba. Bármit gondolhattak rólad, nem foglalkoztál vele, csak a feljebbjutás volt fontos.
Előző életeddel ellentétben jelenlegi inkarnációdban képtelen vagy hazudni. Már nem hajtod a sikert, nem számítanak az ambíciók sem. Vágysz rá, hogy valóban elismerjenek, megbecsüljenek.

Ezt is szeretjük