Így csábítsd el a Rák férfit
Minden, amit tudnod kell róla
Rák csillagjegyű férfira vetettél szemet? Hódítsd meg következő tippjeink segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha épp pasilesen vagy, jól jöhet néhány információ arról, hogyan hódíthatod meg, akit kinéztél, amennyiben Rák a csillagjegye.

A Rák férfiakról

Nem lesz könnyű dolgod, ha olyan pasit néztél ki, aki ebben a jegyben született. Nehéz ugyanis a közelébe férkőzi.

Zárkózott, magánéletébe pedig csak annak enged betekintést, akiben maximálisan megbízik. Az is nehezítheti a dolgod, hogy a Rák pasi hajlamos a félénkségre. A két tulajdonság együtt nem túl szerencsés, ha ugyanis te hívod randira, a pasi csak sokára oldódhat fel, ő pedig, mivel fél kezdeményezni, nem valószínű, hogy leszólít.

Érdemes mindenesetre megpróbálnod, mivel az energia, amit abba fektetsz, hogy közel kerülhess hozzá, meghozza a gyümölcsét. A Rák pasinak ugyanis hatalmas szíve van, ráadásul remek férj válhat belőle, miután az otthon és a család nagyon fontos számára, és jól kijön a gyerekekkel.

Hogy hogyan hódíthatod meg? Íme, a tippek!

Romantika

A Rák pasi érzelmi biztonságot keres. Hősszerelmes típus, és a hosszú távú kapcsolatok híve. Szereti a romantikázást, a hangulatos estéket, ezért, ha kettesben vagytok, érdemes néhány gyertyát vagy aromamécsest gyújtanod. Beszélj neki bátran az érzelmeidről! Ha látja, hogy őszintén megnyílsz felé, ő is könnyebben közelebb enged magához.

Főzd a kedvenc ételeit!

Általában minden pasira igaz, de a Rák jegyűre főleg, hogy imádja, ha finom ételeket készítenek neki. Puhatolózz már az első alkalommal, miket eszik szívesen! Néhány randi után érdemes előállnod az egyik kedvencével. Hívd el magadhoz vacsorára, vagy menj el hozzá, és ott készítsd el a finomságot.

Otthoni programok

Ha inkább nála főzöl, jó döntést hozol, ugyanis a Rák férfiak a saját otthonukban érzik magukat a legjobban. Fennáll a veszélye, hogy nálad feszélyezett lenne, és egy lépés hátrányból indulsz a hozzá való közelkerülésben.

Elkészíthetitek a vacsorát nála együtt is, de még rengeteg más otthoni programot is kitalálhattok. Filmezhettek, nézegethettek családi, gyerekkori fotókat - a Rák pasit érdekli az ilyesmi. A határ a csillagos ég, a lényeg, hogy az otthonában legyetek.

Érdemes jó viszonyt ápolni az anyósjelölttel

Egyet azért érdemes jól az eszedbe vésned: a Rák pasi nagyon anyás, és ez nem csak érzelmi oldalon mutatkozik meg. Édesanyja a legfőbb tanácsadója lehet, és ezáltal befolyásoló tényező a szerelmi életére nézve is. Igyekezz megkedveltetni magad az anyósjelölttel, ha szeretnél hosszú távon a pasi mellett maradni. Abba persze nem kell belenyugodnod, ha az anyja bábként irányítaná a fiát, hiszen az nem egészséges dolog. Nemtetszésednek viszont finoman adj hangot - és csak a pasinak mondd el, ha jót akarsz -, mert az édesanyja nagyon fontos a Rák férfinak.

Erre is vigyázz!

A Rák férfinak van egy csomó jó tulajdonsága, de vannak rosszak is. Időnként gyerekesen viselkedik, és fellelhető benne némi mélyen megbúvó agresszió. Mivel hangulatember, előfordulhat, hogy szélsőséges, egyik percről a másikra megváltozik a kedve. Igyekezz ezt tolerálni, és ha nem jó a hangulata, nem hozzá hasonlóan elszomorodni, hanem inkább felvidítani őt.

Ezt is szeretjük