Így hat a Hold a párkapcsolatodra
Használd ki az egyes fázisokat
Születési képletedben a holdfázis meghatározó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az asztrológia egyes irányzatai nagy jelentőséget tulajdonítanak az egyes holdfázisoknak, közülük is főként annak, mely éppen születésedkor uralkodott. Eszerint a születésedkor adott holdfázissal egy meghatározott témát is hozol magaddal.

A születésedtől kezdve minden egyes holdfázis körülbelül három és fél évig lesz meghatározó az életedben a képlet szerint, így 27-28 év alatt ér körbe a teljes ciklus. Ez hatással van életed minden területére, így a párkapcsolataidra is. Nézd meg, hogyan befolyásolja őket.

Ha ki akarod számolni, hol állt a Hold a születésedkor, itt megteheted, ha beírod a születési dátumodat. Ebből megtudhatod, most épp melyik holdfázisában vagy az életednek. A hét holdfázis a következő: újhold, első sarló, első negyed, növekvő Hold, telihold, csökkenő Hold, utolsó negyed, csökkenő sarló.

Egy új ciklus kezdete

Az újhold mindig az új ciklus kezdetét jelenti. Ebben az időszakban azt tapasztalhatod, hogy mozdulnál már valamerre, csak még nem világos, merre. Ekkor ültetődnek el azok a magok, melyek a telihold fázisáig meghatározzák az életedet. A párkapcsolatot, ami ebben az időszakban kezdődik, leginkább a romantika és valamiféle gyermeki ártatlanság jellemzi.

Bár ebben az időszakban esélyed van arra, hogy párt találj, lehet, hogy az egyedüllétre kell fókuszálnod, és elfogadnod azt. Főleg, ha a csökkenő Hold alatt ért véget az utolsó kapcsolatod.

Első sarló

Az első sarló alatt az a feladatod, hogy megtedd a szükséges változtatásokat az életedben. Ez gyakran a tanulás és a heves viták időszaka is, lehet, hogy ekkor tanulod meg, hogyan élhetsz együtt az új pároddal. Ha pedig párt keresel, megtanulhatod, hogyan csináld másképp, mint eddig, hogy elkerüld a kudarcokat.

Első negyed

Az első negyed a múlttal való szakítás fázisa, sok válásra, szakításra ekkor kerül sor, de ha nem, akkor is kifejeződik benne az ember függetlenség és autonómia iránti igénye. Ebben az időszakban születhetnek meg a termékeny kompromisszumok.

Növekvő Hold

Növekvő Holdnál az események lelassulnak, hajlamos lehetsz az elemzésre. Ilyenkor kell a különböző igényeket összehangolni. Lehet, hogy te már házasodnál, de a párod még nem áll készen. Ebben a szakaszban nagyon fontos a türelem, illetve a másik nézőpontjának a megértése.

Telihold

A telihold az eredmények és a beteljesülés ideje - elsősorban azokban a dolgokban, melyeket újhold idején kezdtél el. Egyes kapcsolatoknak ez a végét jelenti, de az elválás békésen és egyetértésben történik. Az ekkor kezdődő kapcsolatokat érettség és megfontoltság jellemzi.

Csökkenő Hold

A csökkenő Hold a közösségi életé, ekkor a pároddal együtt köthettek barátságokat másokkal, de ekkor találkozhatsz a nagy Ő-vel is. Most már van annyi tapasztalatod, hogy tudd, hogyan kell jól csinálni a dolgokat, de mindezt ne erőltesd rá másokra.

Utolsó negyed

Az utolsó negyedben belső krízist élhetsz meg, vagy úgy érezheted, valami elromlott. Ilyenkor értékelheted újra a közös utatokat, és ha kell, változtathattok a közös irányon, de el is mélyíthetitek a kapcsolatot. Ilyenkor nem a legjobb új kapcsolatba fogni.

Csökkenő sarló

A csökkenő sarló egy ciklus végét jelzi. A szakasz lezárása lehet a kapcsolat vége, de egy új szintre lépés is. A lényeg, hogy ezt a szakaszt csak akkor éli túl a kapcsolat, ha tényleg egymáshoz valók vagytok. Viszont az ebben az időszakban születő kapcsolatok nagy valószínűséggel nem egy életre szólnak, és a következő fázisban véget érnek.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi kek szem
  • horoszkóp
  • holdhoroszkóp

Férfi Hold-horoszkóp

Ezt is szeretjük