Mi a leglenyűgözőbb tulajdonságod?
Elemed megmutatja
Már rég elfelejtetted, hogy csodálatos vagy? Hadd legyezgessük kicsit a hiúságodat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy negatív kritikát minden bizonnyal gyakrabban hallasz önmagadról, nem szabad megfeledkezned róla, hogy számtalan olyan tulajdonsággal bírsz, amitől különleges és igenis lenyűgöző személyiség vagy.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Ha a csillagjegyed a tűz elembe tartozik, környezetedet azzal bűvölheted el, hogy minden megnyilvánulásod olyannyira intenzív és magával ragadó, hogy lehetetlen téged nem észrevenni. Egyszerűen imádsz élni, spontán és rendkívül őszinte személyiség vagy.

Kizárt dolog, hogy másokat félrevezess vagy megtévessz, hiszen, ha akarnád, akkor se lennél rá képes. Mindig megmondod, hogy mit gondolsz - bár ez a kíméletlen őszinteség olykor bántó, megvan az a hihetetlen előnye, hogy nem csapod be a környezetedet. Mindemellett közvetlen vagy, bátor és vállalkozó kedvű. Ha valami újdonságról van szó, nem rettensz meg tőle csak azért, mert ismeretlen számodra.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Könnyedségeddel és bájosan csapongó jellemeddel szinte bárkit leveszel a lábáról. Számodra az emberek közötti kommunikáció nem elvont szociológiai fogalom, hanem sokkal inkább gyakorlat, amit ráadásul élvezel is. Bárkivel egyszerűen megérteted magad - legyen szó egy komoly egyetemi professzorról vagy egy öt éves óvodásról. Mindez a belőled áradó pozitív energiáknak köszönhető, melyek segítségével rendkívüli könnyedséggel beszélgetsz másokkal.

Tulajdonképpen bármihez hozzá tudsz szólni, hiszen ismereteidet folyamatosan bővíted, ráadásul intellektuális képességeid is igencsak irigylésre méltóak. Sokszor olyan vagy, mint egy közeli és mégis elérhetetlen varázslat.

Föld jegyek: Bika, Bak, Szűz

Mintha mindig pontosan tudnád, milyen helyzetben hogyan is kell viselkedned, milyen reakcióra van szükség. Nem rettensz meg az élettől.

Számodra egészen kevés olyan szituációval szolgálhat az élet, melytől kétségbe esnél, vagy akár egy pillanatra is úgy éreznéd, hogy nem tudsz megbirkózni a dologgal. Lenyűgöző benned a higgadtságod és az érzelmi stabilitásod. A körülötted élőknek rendkívül fontos, hogy érzik: rád még a legnehezebb helyzetben is számíthatnak. Egy rendkívül szilárd és szinte megingathatatlan bástya vagy a szeretteid szemében. Amennyiben érzelmi vagy materiális jellegű nehézségeik támadnak, teljesen nyilvánvaló számukra, hogy hozzád kell fordulniuk. Te ugyanis minden racionalitásodat latba vetve sietsz a segítségükre.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rejtélyes és sokszor megfoghatatlan személyiségeddel gyakran a távol-keleti filozófusok paradox bölcsességét vagy egyenesen az arab mesevilágok misztikumát idézed. Te vagy az az ember, akit szinte soha nem téveszthet meg a fecsegő felszín, hiszen pontosan tudod, hogy az csupán a látszat, és a valóság, illetve az igaz dolgok mindig a mélyben lapulnak - ráadásul mindig meg is találod őket. Mintha belelátnál az emberek lelkébe. Mindehhez még társul rendkívül gazdag fantáziavilágod is, mellyel ugyancsak lenyűgözöd a környezetedet.

Gondolkodásodat és cselekedeteidet minden körülmények között az érzelmek és az ösztönösen helyesnek vélt gondolatok irányítják. Összességében igen őszinte, mély érzésű és spontán ember vagy.

Cikkünk Hajo Banzhaf A négy elem az asztrológia
és a tarot tükrében című könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat és környezetedet. Az író képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan varázsolja az olvasó elé a négy ősi elemet. Mindegyik elemet igen részletesen írja le legfontosabb jellegzetességeik segítségével. A kultúrtörténeti bevezetőn, az alapkarakterek és a kevert típusok leírásán kívül egy gazdag kérdőívet is tartalmaz a könyv, melynek segítségével képet festhetsz önmagadról.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük