Mi a legvonzóbb tulajdonságod?
Elemed megmutatja
Tudd meg, melyik az a vonásod, melyet leginkább értékel benned a külvilág.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van jó oldala, és vannak olyan tulajdonságai, melyeket környezete igen fontosnak tart benne, netán kicsit irigyel is tőle. Ha érdekel, téged miért szeretnek a barátaid, illetve melyek azok a tulajdonságaid, melyeket környezeted hiányolna, megtudhatod, ha elolvasod elemed jellemzését.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Kitűnő megérzéseid vannak, melyek segítségével a kétséges vagy bizonytalannak tűnő helyzeteket más elemek képviselőihez képest jóval könnyebben oldod meg. Te nem az a típus vagy, aki hosszasan analizálja a kétes szituációkat, és ezáltal sok-sok értékes időt vesz el magától. Épp ellenkezőleg, intuícióidnak köszönhetően érzékeled a felszín alatti áramlásokat, és azonnal levonod a következtetéseket. Ez a titokzatos képességed mások számára irigylésre méltó és igen vonzó lehet. Pedig a rejtélyes hatodik érzék mindössze annak köszönhető, hogy egy helyzet felméréséhez nem csupán az érzékeidet és a józan eszedet használod, hanem hallgatsz az előérzeteidre is.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Egyetlen elem szülötte sem ért annyira az emberek közötti kommunikációhoz, mint te. Ha a helyzet úgy hozza, csupán kedélyesen elcsevegsz a beszélgetőpartnereddel, ám a legtöbb szituációban teret kap hihetetlen intelligenciád is.

A világon szinte bármihez hozzá tudsz szólni, értelmi képességeidet és rendkívüli objektivitásodat rendszerint irigylik tőled más elemek tagjai. Épp ezért fel is néznek rád, és nagy becsben tartják meglátásaidat, valamint ítéleteidet. Mindemellett te sosem élsz vissza ezzel a helyzettel, nem gondolod, hogy környezeted alacsonyabb rendű vagy kevésbé intelligens lenne hozzád képest. Gyakran fordulnak hozzád barátaid, ha kritikus helyzetben tanácsra van szükségük, illetve akkor is, ha egyszerűen csak egy tartalmas beszélgetésre vágynak.

Föld jegyek: Bika, Bak, Szűz

Képes vagy álmaid és vágyaid valóra váltására. Nem sajnálod az időt és az energiát arra, hogy egy kérdéses szituáció esetében minden gyakorlati vonatkozást alaposan megvizsgálj, egyúttal számolj a következményekkel is.

Eltökéltségednek és kitartásodnak köszönhetően szinte bármit el tudnál érni, de racionális gondolkodásodnak hála, nem vágysz a lehetetlenre. Sokan csodálják benned ezt a fajta szívósságot, még akkor is, ha ez olykor együtt jár a fantáziavilág visszaszorításával és a képzelőerő elfojtásával. Ha környezetedben valakinek komoly problémái vannak, vagy nehéz helyzetbe került, szinte biztos, hogy hozzád fog fordulni segítségért, hiszen logikus gondolkodásod és állhatatos természeted miatt megbízható tanácsadónak tart.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Gondolkodásodat és viselkedésedet az érzelmek irányítják. Azok az érzelmek, melyeket nem lehet statisztikákkal mérni és elméletekkel magyarázni, illetve akár racionálisan megfogható törvényekkel meghatározni. Igen kifinomult érzékekkel rendelkezel, ennek köszönhetően megérted az emberekben lejátszódó rejtett áramlásokat. Ez akkor is így van, ha társad történetesen nem öntötte szavakba gondolatait.

Adottságodat környezeted rendkívül vonzónak találja, és hálás is azért, hogy a veled való beszélgetések során nem kényszerül kínos magyarázkodásokra, hiszen te már akkor sejted, mire gondol beszélgetőpartnered, mikor belekezdett a mondandójába.

Könyvünk Liz Greene Szerelmesek asztrológiája
című könyve alapján készült.

Mit árul el egy horoszkóp? Rengeteg dolgot. Röviden összefoglalva, ez az egyén lelkének a térképe. A világszerte elismert pszichoterapeuta és asztrológus, Liz Greene az élettel, a kapcsolatokkal és a szerelemmel kapcsolatban nyújt olvasmányos és gyakorlatias útmutatást. Megtudhatod, hogyan segíthetnek asztrológiai ismereteid a tartós párkapcsolat kialakításában. A könyv segít megismerni az állatövi jegyek mögött rejlő személyiséget, a nemek közötti különbséget egy adott jegyen belül, az egyes jegyek viselkedésmódját, amikor szerelmesek, valamint az aszcendens kiszámításának módját.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 2800 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

jatek haloszoba
  • ősi elemek
  • ki illik hozzád?

Ki illik hozzád a legjobban?

Ezt is szeretjük