Pozitív vagy negatív energiák vannak otthonodban? A számmisztika elmondja
Mely számok jellemzik otthonodat? Tudd meg, mit vonzanak életedbe!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes napod számok lengik be, dátumok, adatok vesznek körül. A számok azonban nem csak ezért lényegesek mindennapjaidban. Az életedben leledző állandó vagy állandóbb számok - úgymint a telefonszámod vagy a lakcímed számai - meghatározóak sorsod szempontjából. Jó és rossz dolgokat vonzanak életedbe, hiszen minden szám energiát hordoz magában.

Ezúttal otthonod számait vesszük górcső alá. Vajon boldogságot, bőséget, elégedettséget és jó egészséget, vagy szomorú hétköznapokat, negatív eseményeket és betegséget vonzanak otthonod számai a ti, azaz a falai közt élők életébe?

Számold össze, hányan lakjátok a lakást, a legkisebb helyiségekkel együtt hány helyiség van benne, ezután add hozzá házszámotokat, és amennyiben társasházban laktok, az emelet és ajtószámotokat is. Minél több adattal számolsz, annál pontosabb eredményt ad a számmisztika. Ha tudod az alapterületet, az épület építési évét vagy más plusz adatot, azokat is kalkuláld bele!

Az így kapott eredmény számjegyeit addig adogasd újra össze, míg végül 1-től 9-ig terjedő számot nem kapsz, majd olvasd el otthonotok jellemzését!

Például: Tavasz utca 2., 1. emelet 4. ajtó, 5 helyiséges, 3 ember lakta lakás esetén:

2+1+4+5+3=15, 1+5=6.

1-es

Bizonyára szerettek 1-es számú lakásotok falai közt élni, de talán nehéz lehet számotokra megragadni, valójában miért is. A válasz az ott rejlő jó energiákban rejlik. Otthonotokat ugyanis alapvetően pozitív energiák lengik be, olyanok, amelyek cselekvésre, előbbre jutásra, célok kitűzésére és elérésére sarkallnak titeket. Erőt adnak, és segítenek boldogulni a kihívásokkal. Lakásotok számának köszönhetően mindennapjaitokban visszatérő vendég a siker.

2-es

2-est kaptatok végeredményként? Szerencsésnek mondhatjátok magatokat, ugyanis az egyik legirigylésreméltóbb fészek a tiétek. Falai közt ugyanis pozitív energiák uralkodnak. Nálatok szinte harapni lehet a meghittségtől, jó érzéstől, szeretettől sűrű, ám nem fojtó, sokkal inkább körülölelő levegőt. Családotokban nincsenek véka alá rejtve az érzelmek, kendőzetlen kimondásukban a nálatok jelen lévő jó energiák is segítségetekre vannak.

3-as

Otthonotokban jó energia lakik, amennyiben a 3-ast kaptátok eredményként. Jó energia, amely jókedvre sarkall. Nálatok sokszor kacagástól hangos a lakás. Ami a bevonzott eseményeket illeti, azok lehetnek jók is, rosszak is - mégis, a nálatok honoló pozitív energiáknak hála, ha rosszat is hoz a sors, azt ti könnyű, legalábbis könnyebb szívvel tudjátok viselni. 3-as számú otthonotok viszont mégis inkább a jó, mint a rossz történéseket vonzza be.

4-es

Megingathatatlan, akár egy bástyákkal körülvett vár - ilyen a ti otthonotok, ha a 4-est kaptátok eredményként. Falai közt jó energiák honolnak, igaz, elvétve akad egy-egy rosszabb hullám is. A pozitív energia adja nektek a stabilitást, a boldogulást, ami a családi élethez nélkülözhetetlen, és jó, hogy ott van, a rossz energiák viszont némi görcsösséget, megfelelési kényszert teremtenek, és ebből fakadó konfliktusokat hozhatnak életetekbe.

5-ös

Ha az 5-ös számot kaptatok a lakásotokat jellemző számokból, akkor a ti életetek eléggé nyüzsgő, nálatok mindig lehet valami esemény. Nincs nyugis nap, nincs unatkozás. A sok minden, ami történik, ugyanakkor nemcsak jót, rosszat is hozhat. A nálatok uralkodó energiák azonban összetartásra ösztönözhetnek titeket, hiszen szeretitek egymást. Ha néha vannak is hangosabb nézeteltérések, a mindennapos nevetés hangja messze lepipálja bármelyik vitáét.

6-os

6-os eredménnyel otthonotokban állandóan a jó és a rossz vetekszik, úgy hangulatban, mint események terén, hála az energiák közti szinte tökéletes egyensúlynak. Apróbb történésektől, reakcióktól, aktuális hangulatotoktól, amelyet mondjuk a munkahelyetekről hoztok haza - ezektől függ, végül merre is billen a mérleg nyelve. Ha párként éltek a lakásban, sokat tanulhattok egymásról. Ha családként, akkor lehetnek nehéz napjaitok.

7-es

Aki hozzátok belép, nem feltétlen érzi jól magát - nálatok ugyanis sajnos zömében negatív energiák lakhatnak. A nálatok uralkodó különleges vibrációval nem mindenki tud mit kezdeni, csak azok, akik rá tudnak hangolódni, ez pedig adottság kérdése. Ha sok nálatok a rossz esemény, lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnotok egy költözésen. A környezetváltozás alapvetően jót tehet, de az otthonotok száma is, ha változik, mást vonzhat életetekbe.

8-as

Nálatok jó és rossz energiák együttes jelentétéről beszélhetünk, ezek vannak örök körforgásban. Rajtatok múlik, melyik győz. A pénznek, a munkának, a karriernek nagy szerepe lehet a mindennapokban, ám bőség ide vagy oda, ez hozhatja éppen a rosszat életetekbe. Ne hagyjátok, hogy az anyagiak elvonják a figyelmeteket a szeretetről, a családról. Ha hagyjátok, a rossz energiák győznek, és rossz események jönnek sorban egymás után.

9-es

Pozitív energiák lengedeznek 9-es számú otthonotok falai közt. Nálatok harmónia, szeretet és béke uralkodik. Események tekintetében - a jó energiáknak hála - zömében jó történhet életetekben, de mint mindenhol, nálatok is előfordulhatnak rosszak, esetleg tragédiák. Ilyenkor segít az a stabil érzelmi háttér, ami nálatok van. A szeretet minden kátyúból kisegít benneteket, és ez mindig jelen lesz az életetekben.

Ezt is szeretjük