Pénzmágnes vagy, vagy épp taszítod a gazdagságot? Horoszkópod elárulja

Szórod a pénzt, meggondoltan élsz, vagy inkább kuporgatsz?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha állandó anyagi gondokkal küzdesz, érdemes figyelembe venned csillagjegyed viszonyát a pénzzel. Amennyiben dúskálsz a földi a javakban, akkor a meglévő pozitív energiáidat erősítsd a továbbiakban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nem arról vagy híres, hogy sokáig gyűjtögetnéd az anyagi javaidat. Amit megkeresel, azt többnyire el is költöd. Bár tisztában vagy vele, hogy nem árt néha félretenni, el-elszalad veled a ló. Többnyire azzal nyugtatod magad, hogy oly messze van még a nyugdíj, és ráérsz még az előrelátással. A spórolás számodra valódi kihívás.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Föld jegyednek és szilárd minőségednek köszönhetően kimondottan szereted az állandóságot. Épp ezért szükséged van az anyagi biztonságra. Te vagy az az ember, aki mindig pontosan tudja, mennyi pénz van a bankszámláján. Mindez nem jelenti, hogy megszállottan spórolnál, mindössze csak nem szeretsz feleslegesen költekezni. Élvezed ugyan a pénzköltést, de rendszerint olyan dolgokat vásárolsz, amire valóban szükséged van.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel csillagjegyed meglehetősen összetett – kétarcú –, a pénzzel való bánásod is többféle lehet. Ha éppen olyan napod van, szívesen költekezel, máskor ennek épp az ellenkezője jellemző rád – túlzottan körültekintő vagy vásárláskor. Ebben az esetben olyan kiadásokat sem engedsz meg magadnak, amelyekről pontosan tudod, hogy hasznos befektetés volna. A kultúrára és az utazásokra azonban soha nem sajnálod a pénzt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kimondottan jól takarékoskodsz. Igen megfontoltan és körültekintően bánsz a pénzügyekkel. Rendszerint arra költesz, amire valóban szükséged van, és nem vered magad felesleges költségekbe. Ugyanakkor nem jellemző rád a fösvénység sem - de azért mindig átgondoltan vásárolsz. Az egyetlen, amire azonban soha nem sajnálod a pénzt, az a családod, illetve az otthonod. Ilyenkor sokkal kevésbé spórolsz, mint bármely más helyzetben.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Tűz elemednek köszönhetően igen temperamentumos nő vagy. Veled ritkán fordul elő, hogy ne szerezd meg, amit akarsz. Ha éppen anyagi szempontból nem állsz a helyzet magaslatán, akkor is megoldod valamilyen módon, hogy megszerezd az estélyi ruhát vagy csodás parfümöt. A nehezebb időkre való spórolás, valamint az előrelátás nem kimondottan az erősséged. Ráadásul úgy érzed, nem is igazán illik hozzád az ilyesmi.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az élet minden területén – így a pénzügyekben is – igen körültekintő vagy. Igazán ügyesen fogod meg a pénzt – úgy spórolsz, hogy annak te, illetve a családod ne érezzétek hátrányát a mindennapok során. Feleslegesen azonban egyetlen pillanatig sem takarékoskodsz - hiszen nem vagy a magad ellensége. Ha kijön a keretből, szívesen költesz luxuscikkekre – drága parfümökre, ékszerekre. Ráadásul ilyenkor kimondottan örömöd leled a költekezésben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Csillagjegyed névadójához hűen mindig megtalálod az arany középutat és a harmóniát az életben. Nincs ez másként a pénzügyek területén sem. Nem jellemző rád az esztelen költekezés – mindig tudod, hol a határ. Ugyanakkor a fukarság sem igazán a te asztalod. Rendszerint ügyesen bánsz a pénzzel – elég biztosan érzed, mire telik, és melyek azok a dolgok, melyeknek még nem jött el az idejük. Mindezt kiváló pénzügyi érzéked teszi lehetővé.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Benned az a lenyűgöző, hogy míg saját pénzeddel példásan jól bánsz. Szívesen jótékonykodsz is, vagy költesz drága holmikra – hiszen pontosan tudod, megérdemled. Az anyagiakkal való bánásmódodra leginkább a hirtelen felindulás jellemző. Általában a gyors döntések - de még inkább ösztöneid meghatározóak ilyenkor. Arra is jól ráérzel, mivel hogyan spórolhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szeretsz költekezni. Gyakran inkább élvezeti cikkeket vásárolsz, mint olyasmit, ami létszükséglet számodra. Legyen szó utazásról, könyvekről vagy éppen egy csinos ruháról, nehezen mondasz, sőt, nem is sokszor mondasz nemet rá, mivel imádsz vásárolni. Azt azonban egészen biztosan érzed, hogy hol a határ. Ha tudod, hogy nem telik rá, visszafogod magad. A spórolásban is jó vagy, mert  tudod, utána jobb lesz anyagi helyzeted.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A zodiákus összes jegye közül talán te vagy a legkörültekintőbb a pénzügyek terén. Igazán takarékos vagy – akkor is megnézed, mire költesz, ha bőven van tartalékod. Tisztában vagy a pénz értékével, hiszen te kuporgattad össze minden egyes filléredet. Vagyonodat éppolyan körültekintéssel építgeted, mint karrieredet. Nem bánsz pazarlóan anyagi javaiddal. Csak arra költesz, amire valóban szükséged van, illetve régóta vágysz rá.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nem fukarkodsz a pénzzel, ami sajnos ítélhet pénzhiányra. Úgy gondolsz rá, mint a szabadság egy formájára, melynek segítségével jobb életet, szórakozási lehetőséget teremthet az ember. Becsületedre legyen mondva, hogy nem pusztán akkor költekezel, ha a saját életedről van szó – szeretteiddel sem bánsz szűkmarkúan. Imádsz ajándékot adni másoknak, és nem is teszed ritkán.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nem igazán foglalkoztatnak az anyagiak. Sokkal fontosabb számodra, hogy örömödet leld abban, amit csinálsz. Ha nem szórakoztat, nem köt le a munkád, fizethetnek érte kedved szerint, nem végzed el. Pénzzel való bánásmódodat leginkább a praktikusság jellemzi. Többnyire használati cikkekre költesz, de szereted megvenni a legjobbat – ilyenkor nem számít, hogy mennyibe kerül, hiszen szereted az időtálló darabokat.

OLVASD EL EZT IS!

lead scarlett
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Skorpió jegyében

lead hugh
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Mérleg jegyében

Ezt is szeretjük