Milyen a pénzügyi karmád? Horoszkópod elárulja, vár-e nagy fordulat
Vajon mit ígér a horoszkópod, pozitív vagy negatív fordulatot?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki arra vágyik, hogy elérkezzen a nap, amikor végre nem összeszorított fogakkal kell sorban állnia a postán, és amikor úgy lepheti meg magát valamivel, hogy közben ne gyötörje lelkiismeret-furdalás. Vajon a te pénzügyi karmád hoz a számodra pozitív fordulatot?

Kínai horoszkópod elárulja a választ. Ha nem tudod, mi a jegyed, kalkulátorunk segítségével kiderítheted: add meg a születési dátumod, és máris megtudod. Ha megvan a jegyed, keresd ki lent a neked szóló horoszkópot.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkányként előző életedben fűben-fában megbíztál, és ennek meg is lett a böjtje, mert sajnos nem egyszer és nem is kétszer verhettek át. Talán épp ennek köszönheted a mostani óvatosságodat az anyagiak terén. Ez jó eséllyel meghozza szerencséd, mert egy a sok lehetőség közül, melyet alaposan körbejárva meglátod, hogy megéri bevállalni, elhozza életedbe a pozitív pénzügyi fordulatot.

Bivaly

Bivalyként előző életedben két kézzel szórhattad a pénzt, hiszen az élet élvezete számodra mindennél fontosabb lehetett. Most talán épp ennek köszönhetően sokkal takarékosabb vagy, illetve sokkal megfontoltabb a kiadásokat illetően. Karmahoroszkópod éppen ezért ígér neked egy pozitív fordulatot: a spórolás egy tekintélyes bankszámlaegyenleget hozhat neked.

Tigris

Ha valami megtetszik, gyakorta elönt a szenvedély, és azt érzed, képtelen vagy ellenállni és a polcon hagyni a dolgot. Valószínűleg azért van ez, mert korábbi életedben nem tehetted meg, hogy a számodra kényelmes életet éld, és megvásárold, ami kedvedre való. Sajnos a meggondolatlan költekezés hozhat negatív fordulatot. Csinálj belőle pozitívat nagyobb felelősségtudattal!

Nyúl

Korábbi életedben némiképpen a fogadhoz verhetted a garast, és még a legalapvetőbb szükségleteken is igyekezhettél spórolni. Sajnos ez a mostani életedben visszaüt, mivel most már nemhogy nem tudsz nagyvonalúan költekezni, nincs is rá feltétlenül keret. Spórolni kényszerülsz, ám amint megtanultad értékelni az anyagiak adta biztonságot, jön a pozitív fordulat.

Sárkány

Imádsz feltűnő lenni, és ezért sokat is költekezel, hogy megjelenésed pazar legyen. Ez nagy kiadásokkal jár, ám, hogy megteheted, feltételezi a rendszeres jövedelmet is. Nálad hullámzó lesz a helyzet, tele pozitív és negatív fordulatokkal: néha több, néha kevesebb lesz a pénzed. Ha fontolóra veszed, mi igazán fontos, lefaraghatsz költségeidből, és a pozitív irányba billen a mérleg nyelve.

Kígyó

Érzelmesebb aligha lehetnél, szeretsz mindent, ami izgalmas, új, lendületes és kalandos. Nem véletlen hát, hogy szeretsz utazni, és gyakorta is teheted, ezzel azonban nagy megterhelésnek teszed ki bankszámlád. A költségek mind-mind negatív fordulatokat hoznak anyagi helyzetedben, de ügyes vagy, és visszatornászod magad, amivel ismét jön egy pozitív hullám.

Korábbi életedben visszafogott lehettél, a mostaniban azonban kamatostól bepótolod azt, amit akkor nem tettél meg. Így van ez a költekezéssel is. Sajnos hajlamos vagy elveszteni az uralmad a bankkártyahasználatod felett. Amennyiben erre nem figyelsz, és nem teszel félre, utólag elég nagy pácba kerülsz. A negatív fordulat akkor kerülhető el, ha időben észbe kapsz.

Kecske

Kecskeként féktelenséged sajnos tévútra vihet. Amikor nagyobb összeghez jutsz, például fizetésnapon, sajnos nem nagyon tudsz megálljt parancsolni magadnak. A pozitív fordulatot ilyenkor mindig egy nagy negatív követi, és már hó közepén szívod a fogad. Tégy azért, hogy a pozitív fordulat hozta pozitív helyzet kísérje életed. Ha nem költesz meggondolatlanul, stabilizálódik a helyzeted.

Majom

Ami szórakoztató, az számodra jöhet, és bizony, erre szinte akármennyi pénzt képes vagy kifizetni. Nagyon fontos, hogy a spórolás azonban ne abban merüljön ki, hogy a következő kalandra gyűjtesz. Tegyél félre a jövődre is, így később sem jön el az a negatív fordulat, ami a könnyelműség fennmaradása esetén sajnos bekövetkezhet. Érdemes kicsit megkomolyodnod anyagi téren.

Kakas

Korábbi inkarnációdban olyan ember voltál, akihez bizalommal fordulhattak anyagi jó tanácsért. Mai életedben azonban te vagy az, akinek tanácsokra lehet szüksége. Fontos azonban, hogy megválogasd, hová fordulsz. Légy nagyon körültekintő, máskülönben sajnos negatív fordulat jöhet anyagi természetű ügyeidben. Nem így akkor, ha okosan választasz magadnak tanácsadó felet.

Kutya

Korábbi életedben könnyelmű lehettél. Inkább a szórakozás érdekelt, mint a komoly tervezés. Mostani inkarnációdban kipróbálhatod a másik oldalt. Jelen életedben sokkal felelősségteljesebb, sőt, már-már túl aggódó lehetsz az anyagiak terén. Érdemes kicsit lazítani, hiszen stresszelni semmin sem jó, de ha ilyen ügyesen bánsz a pénzzel, a pozitív fordulat mindenképpen eljöhet.

Disznó

Jóindulatúságod nem ismer határokat, ám sajnos ez a tulajdonságod a pénztárcád szempontjából nem pozitív. Hajlamos vagy ugyanis meggondolatlanul kölcsönadni bárkinek, ami nem kizárt, hogy egyszer egy komoly negatív fordulatot hoz el az életedben: az illető nem adja vissza a pénzed, ebből kifolyólag pedig nehéz helyzetbe kerülsz. Ha megfontoltabb vagy, akkor ezt elkerülheted.

Ezt is szeretjük