Hogyan juthatsz pénzhez ősszel? Japán horoszkópod elárulja
Belevágni egy új üzletbe? Felmondani, és jobban fizető állást keresni? Olvasd el, mit tehetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyáron talán felélhetted tartalékaidat, de egy részét legalábbis minden bizonnyal, hiszen a nyaralás, a szórakozás mind-mind pénzt vehettek ki a zsebedből.

Most itt az ősz, remek időzítés a spórolásra, hiszen nyár után vagyunk, de még karácsony előtt sokkal. Japán horoszkópod segít, hogyan juthatnál ősszel minél több bevételhez. Ha nem ismered a jegyed, kalkulátorunkkal kiszámolhatod:

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Álláskeresőként nem lehetett könnyű neked az elmúlt időszak, de akkor sem, ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol nem becsülik meg kellőképpen a munkád, és sem elég dicséretet, sem elég fizetést nem adnak. Ősszel azonban kínálkozhat egy nagyon kecsegtető munkalehetőség. Gondold át, és ha jobb az ajánlat a jelenleginél, mondj igent, és többet rakhatsz félre.

Jikoku – Fekete föld

Kicsit jobban áttekinthetővé kellene tenned a pénzügyeidet, ha ugyanis nem követed kellő figyelemmel a kiadásaidat és a bevételeidet, elveszhetsz a számok tengerében, és olyan összeggel számolhatsz, ami már rég nincs a számládon. Hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, ősztől vezess egy költségvetést tartalmazó noteszt! Ez spórolni is segíthet majd.

Sanpeki – Türkiz fa

Hajlamos lehetsz tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér, pedig ezzel hónap végére gyakran sodródhatsz rossz helyzetbe, nem tudván kifizetni számláidat, és kényszerűségből hozzányúlhatsz félretett pénzedhez, vagy a következő hónapra eltetthez. Ezen változtass! Legalább egy hónapig ne vegyél semmi "feleslegeset", ezzel felhalmozhatsz némi plusz pénzt, és utoléred magad.

Shiroku – Zöld fa

Shirokuként ősszel azt érezheted, muszáj felmondanod, talán mert kevesled a pénzt, talán mert nem jössz ki egy kollégáddal. Ezek nyomós érvek, de vigyázz, hogy ne csöppenj a semmi közepére két állás közt! Jól gondold meg, hogy valóban otthagyod-e munkahelyed. Ha igen, akkor tedd meg, ha már van sejtésed, hová mész onnan, úgy lehet majd később is elég pénz a zsebedben.

Goo – Sárga föld

Már régóta spórolhatsz erre-arra, de valahogy mindig másra mehet el a pénzed. Sajnos más megoldás nincs, mint hogy okosan költekezz, spórolj, ahol tudsz, és ha van rá módod, akkor vállalj pluszmunkát, persze csak annyit, amennyit erőd szerint elbírsz. Egy ilyen módon befolyt plusz összeg nagyon jól jöhet most neked, ezért nem kár a fáradságért, ha időd engedi.

Roppaku – Fehér fém

Ősszel remek ötleted támadhat egy új üzleti vállalkozást illetően, amit, bár elsőre merésznek tűnhet a dolog, akár meg is valósíthatnál. Amennyiben jól megfontolsz mindent, csak olyanokkal társulsz, akik megbízhatóak, rendelkezel megfelelő mennyiségű pénzzel az induláshoz és értesz az adott területhez, akkor a vállalkozásod szerencsésen alakulhat, és meg is gazdagodhatsz.

Shichiseki – Vörös fém

Egy ismerősöd révén kaphatsz egy nagyon jól csengő ajánlatot, ám tétovázhatsz, elfogadd-e a jobb fizetéssel járó, de a megszokottat mégiscsak felborító állást. Ne feledd, aki mer, az nyer, akkor lehet az ember sikeres, ha bátran megragadja a tálcán kínálkozó lehetőségeket, és nem fél. Akkor tehát, ha az állás jobban fizet, és nem jár rád nézve hátrányokkal, vágj bele bátran!

Happaku – Fehér föld

Önmagadba vetett hiteden kellene egy kicsit csiszolnod, ugyanis magad sem hiszed el sokszor, mennyi mindenre is lehetsz képes. Ameddig ez nincs meg, mások sem fognak téged erősnek látni, így a munkahelyeden sem. Higgy magadban, vállald be a nehezebb feladatokat bátran, és utána jó esélyed lehet egy nagyobb prémiumra vagy fizetésemelésre főnökeid részéről.

Kyushi – Vörös tűz

Megfordulhat a fejedben, hogy kölcsönt vegyél fel, de még mielőtt rohannál a bankba, gondold át, hogy mi mindent hozhat ez a nyakadra a jövőben. Nézz körül, bizonyára magad is ismersz olyanokat, akik korábban felvett hitelük miatt ma lehetetlen anyagi helyzetbe kerültek. Inkább állj oda a főnököd elé ősszel, és nyíltan tudasd vele, hogy kevesled a fizetésed. Jó eséllyel emelhet rajta.

Ezt is szeretjük