Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében
A feng shui szerint, ha jól használod a lakásodban áramló energiát, könnyebben meggazdagodhatsz.

Dia

 	Pénzérmék 	Helyezz el pénzérméket a lakásod délkeleti részében. Ez lehet aprópénz, külföldi vagy régi, használaton kívüli pénz is, teheted őket egy üvegedénybe, vagy fel is függesztheted. 	Kapcsolódó cikk: 	7 tárgy, amit ne tarts a lakásban »

Pénzérmék

Helyezz el pénzérméket a lakásod délkeleti részében. Ez lehet aprópénz, külföldi vagy régi, használaton kívüli pénz is, teheted őket egy üvegedénybe, vagy fel is függesztheted.

Kapcsolódó cikk:
7 tárgy, amit ne tarts a lakásban »

Dia

 	Papírpénz 	A fémpénzek mellett vagy helyett a nagyobb címletű papírpénzeidet is célszerű itt tartanod. Ugyanilyen hatásos az is, ha játékpénzt, vagy a pénz képét teszed a falra, a lényeg a szimbólum erejében rejlik, mely csalogatja a bevételeket. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz! »

Papírpénz

A fémpénzek mellett vagy helyett a nagyobb címletű papírpénzeidet is célszerű itt tartanod. Ugyanilyen hatásos az is, ha játékpénzt, vagy a pénz képét teszed a falra, a lényeg a szimbólum erejében rejlik, mely csalogatja a bevételeket.

Kapcsolódó cikk:
Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz! »

Dia

 	Aranycsónakok 	A kínai aranyszínű csónakokról úgy tartják, elősegítik, hogy a pénz könnyedén hajózzon be az életedbe. 	Kapcsolódó cikk: 	Sürgősen pénzre van szükséged? Próbáld ki az instant szezámmagvarázslatot »

Aranycsónakok

A kínai aranyszínű csónakokról úgy tartják, elősegítik, hogy a pénz könnyedén hajózzon be az életedbe.

Kapcsolódó cikk:
Sürgősen pénzre van szükséged? Próbáld ki az instant szezámmagvarázslatot »

Dia

 	Bőségbuddha 	Ha kincset tartó, nevető Buddha szobrot teszel erre a részre, biztosítja számodra a jólétet. 	Kapcsolódó galéria: 	Így vonzd be a pénzt az életedbe »

Bőségbuddha

Ha kincset tartó, nevető Buddha szobrot teszel erre a részre, biztosítja számodra a jólétet.

Kapcsolódó galéria:
Így vonzd be a pénzt az életedbe »

Dia

 	Kristályteknős 	A teknős a karrierbeli előmenetelt biztosítja, és azt, hogy mindig legyen munkád. Különösen szerencsés, ha kristályból van, mert így a hátán megérkezik a bőség is. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik szakmában lehetsz a legsikeresebb? Horoszkópod elárulja »

Kristályteknős

A teknős a karrierbeli előmenetelt biztosítja, és azt, hogy mindig legyen munkád. Különösen szerencsés, ha kristályból van, mert így a hátán megérkezik a bőség is.

Kapcsolódó cikk:
Melyik szakmában lehetsz a legsikeresebb? Horoszkópod elárulja »

Dia

 	Szökőkút 	A csobogó víz a pénz áramlását jelképezi. Helyezz el itt fából vagy bambuszból készült kis szökőkutat, ha biztosítani szeretnéd az üzleti sikereket. 	Kapcsolódó cikk: 	A legerősebb mágikus gyógynövények, hogy bevonzd a pénzt »

Szökőkút

A csobogó víz a pénz áramlását jelképezi. Helyezz el itt fából vagy bambuszból készült kis szökőkutat, ha biztosítani szeretnéd az üzleti sikereket.

Kapcsolódó cikk:
A legerősebb mágikus gyógynövények, hogy bevonzd a pénzt »

Dia

 	Aranyhal 	A hit szerint egy aranyhal is csodákra képes az anyagiak terén, de a kínaiak hagyományosan nyolc narancssárga, egy citromsárga és egy fekete aranyhalat tesznek erre a részre, hogy bevonzzák a gazdagságot. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire leszel gazdag? Tenyeredből kiderül »

Aranyhal

A hit szerint egy aranyhal is csodákra képes az anyagiak terén, de a kínaiak hagyományosan nyolc narancssárga, egy citromsárga és egy fekete aranyhalat tesznek erre a részre, hogy bevonzzák a gazdagságot.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire leszel gazdag? Tenyeredből kiderül »

Dia

 	Lovacska 	Tegyél a lakásba lószobrot vagy lovak képét, ami aktiválja a területen áramlót chit, de csak akkor, ha a ló nem a bejárati ajtó felé néz.

Lovacska

Tegyél a lakásba lószobrot vagy lovak képét, ami aktiválja a területen áramlót chit, de csak akkor, ha a ló nem a bejárati ajtó felé néz.

Dia

 	Ékszerek 	Az anyagiak területére bármilyen értéket képviselő, vagy bőséget jelképező tárgy jó hatással van, így érdemes itt tartanod az ékszereidet. 	Kapcsolódó cikk: 	Pénzcsalogató tárgyak a Sárkány évére »

Ékszerek

Az anyagiak területére bármilyen értéket képviselő, vagy bőséget jelképező tárgy jó hatással van, így érdemes itt tartanod az ékszereidet.

Kapcsolódó cikk:
Pénzcsalogató tárgyak a Sárkány évére »

Dia

 	Műalkotások 	Ha birtokodban van valamilyen értékes műtárgy, azt is teheted erre a részre. Ha nincs, akkor helyezz el itt olyan fotót vagy képet, ami számodra a gazdagságot reprezentálja. 	Kapcsolódó cikk: 	Te is lehetsz gazdag nő »

Műalkotások

Ha birtokodban van valamilyen értékes műtárgy, azt is teheted erre a részre. Ha nincs, akkor helyezz el itt olyan fotót vagy képet, ami számodra a gazdagságot reprezentálja.

Kapcsolódó cikk:
Te is lehetsz gazdag nő »

Dia

 	Pozsgafa 	A pozsgafát kerek levelei miatt pénzfának is nevezik, a kínaiak számára ez a gazdagság első számú szimbóluma. 	Kapcsolódó cikk: 	Így vonzd be sárga virággal a gazdagságot »

Pozsgafa

A pozsgafát kerek levelei miatt pénzfának is nevezik, a kínaiak számára ez a gazdagság első számú szimbóluma.

Kapcsolódó cikk:
Így vonzd be sárga virággal a gazdagságot »

Dia

 	Ametiszt 	Az itt elhelyezett kristályok is pénzvonzó erővel bírnak, különösen az ametiszt, a zöld jáde vagy a vörös kalcedon.

Ametiszt

Az itt elhelyezett kristályok is pénzvonzó erővel bírnak, különösen az ametiszt, a zöld jáde vagy a vörös kalcedon.

Dia

 	Gyümölcsfa 	Tegyél egy kis gyümölcs-, citrom- vagy narancsfát erre a részre, és a bőséged velük együtt fog növekedni. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért nincs pénzed! Horoszkópod elárulja, mi áll a háttérben »

Gyümölcsfa

Tegyél egy kis gyümölcs-, citrom- vagy narancsfát erre a részre, és a bőséged velük együtt fog növekedni.

Kapcsolódó cikk:
Ezért nincs pénzed! Horoszkópod elárulja, mi áll a háttérben »

Blog.hu ajánló
Fotó: