Így vonzd be a pénzt az életedbe!
Próbáld ki a pénzhozó kellékeket, és készülj fel az anyagi fellendülésre!

Dia

 	Erősítsd a gyökércsakrádat! 	A gerincoszlop alsó végénél elhelyezkedő gyökércsakra köt össze az anyagi világgal, így ehhez a csakrához rendelhető a munka és az azzal szoros összefüggésben álló pénz. A piros és a földszínek stimulálóan hatnak erre az energiaközpontodra. Viseld őket minél gyakrabban, vagy aludj ilyen színű ágyneműben! 	Kapcsolódó cikk: 	Te is lehetsz gazdag nő! »

Erősítsd a gyökércsakrádat!

A gerincoszlop alsó végénél elhelyezkedő gyökércsakra köt össze az anyagi világgal, így ehhez a csakrához rendelhető a munka és az azzal szoros összefüggésben álló pénz. A piros és a földszínek stimulálóan hatnak erre az energiaközpontodra. Viseld őket minél gyakrabban, vagy aludj ilyen színű ágyneműben!

Kapcsolódó cikk:
Te is lehetsz gazdag nő! »

Dia

 	Hüvelyesek és aprószemű társaik 	A pénzt szimbolizálják az olyan termések, melyekben sok szem van. Elterjedt, hogy újévkor hüvelyeseket kell fogyasztani, babot, lencsét, de a mákot is érdemes beiktatni. Nemcsak elfogyasztva hatásos azonban a bab, hanem amulettként hordva vagy füzérként felfüggesztve.

Hüvelyesek és aprószemű társaik

A pénzt szimbolizálják az olyan termések, melyekben sok szem van. Elterjedt, hogy újévkor hüvelyeseket kell fogyasztani, babot, lencsét, de a mákot is érdemes beiktatni. Nemcsak elfogyasztva hatásos azonban a bab, hanem amulettként hordva vagy füzérként felfüggesztve.

Dia

 	Érmék 	Az érméket többféleképpen használhatod a lakásban. Arról, hogy milyen módon, a feng shui ad bővebb magyarázatot. Tarthatsz a gazdagság sarokban pénzérméket piros terítőn, vagy pénzfüzért a bejárati ajtóra lógatva. 	Kapcsolódó cikk: 	Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp »

Érmék

Az érméket többféleképpen használhatod a lakásban. Arról, hogy milyen módon, a feng shui ad bővebb magyarázatot. Tarthatsz a gazdagság sarokban pénzérméket piros terítőn, vagy pénzfüzért a bejárati ajtóra lógatva.

Kapcsolódó cikk:
Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp »

Dia


            	Pénzillatok
            	Bizonyos illatokat különösen hatékonynak tartanak a pénzcsalogatás szempontjából - így például a szegfűszeget, a levendulát és a verbénát. Ezekkel füstölő vagy illóolaj formájában illatosíthatod a lakást, de száraz formájukban a növények az amulett részét is képezhetik.

Pénzillatok

Bizonyos illatokat különösen hatékonynak tartanak a pénzcsalogatás szempontjából - így például a szegfűszeget, a levendulát és a verbénát. Ezekkel füstölő vagy illóolaj formájában illatosíthatod a lakást, de száraz formájukban a növények az amulett részét is képezhetik.

Dia

 	Varázslat zöld gyertyával 	A pénzhozó varázslatok első számú kelléke a zöld színű gyertya. Az égő gyertya segít valóra váltani pénzzel kapcsolatos kívánságaid! Írd fel egy papírra, hogy mekkora összeget szeretnél kapni, és ezt tedd az égő gyertya alá! 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik napon születtél? Ez a pénzhozó varázslatod! »

Varázslat zöld gyertyával

A pénzhozó varázslatok első számú kelléke a zöld színű gyertya. Az égő gyertya segít valóra váltani pénzzel kapcsolatos kívánságaid! Írd fel egy papírra, hogy mekkora összeget szeretnél kapni, és ezt tedd az égő gyertya alá!

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? Ez a pénzhozó varázslatod! »

Dia

 	Szerencsehozó kövek 	Bizonyos drágakövek is mágikus vonzást gyakorolnak a bevételekre. Az egyik legerősebb ezek közül a zöld színű malachit, amit hordhatsz talizmánként és elhelyezhetsz lakásod gazdagság területén is.

Szerencsehozó kövek

Bizonyos drágakövek is mágikus vonzást gyakorolnak a bevételekre. Az egyik legerősebb ezek közül a zöld színű malachit, amit hordhatsz talizmánként és elhelyezhetsz lakásod gazdagság területén is.

Dia

 	Pénzhozó növények 	A lakásod minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeidre. Az egyes területek chijének aktiválásához felhasználhatod a pénzhozó növényeket - ilyen például a kerek levelű, könnyen tartható párnafű és a törpebors. Gömbölyű leveleik a fém chihez kapcsolódnak, ez pedig a pénzérmék és a papírpénz energiájához. 	Kapcsolódó cikk: 	Hogyan alakítsd anyagi helyzeted? »

Pénzhozó növények

A lakásod minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeidre. Az egyes területek chijének aktiválásához felhasználhatod a pénzhozó növényeket - ilyen például a kerek levelű, könnyen tartható párnafű és a törpebors. Gömbölyű leveleik a fém chihez kapcsolódnak, ez pedig a pénzérmék és a papírpénz energiájához.

Kapcsolódó cikk:
Hogyan alakítsd anyagi helyzeted? »

Dia

	Aranyhal	Az aranyhal a gazdagság szimbóluma, és a feng shui szerint az akvárium vize is befolyásolja a chi áramlását. Nem mindegy azonban, hogy hol helyzed el a lakásban, mert ha rossz helyre teszed, akkor többet árt, mint használ. Nézd meg a bágua térképet, és az alapján döntsd el, melyik terület szorul megerősítésre!

Aranyhal

Az aranyhal a gazdagság szimbóluma, és a feng shui szerint az akvárium vize is befolyásolja a chi áramlását. Nem mindegy azonban, hogy hol helyzed el a lakásban, mert ha rossz helyre teszed, akkor többet árt, mint használ. Nézd meg a bágua térképet, és az alapján döntsd el, melyik terület szorul megerősítésre!

Dia

 	Amulett 	Hordhatsz gazdagsághívó amulettet is, mely a következő elemekből készül: egy pénzérmét - legjobb, ha ezüstpénzt - csomagolj egy kis darab zöld vászonba! Tegyél mellé valamilyen gazdagsághozó növényt, szegfűszeget, mákot, szerecsendiót, verbénát vagy sáfrányt, majd kösd át egy aranyszínű szalaggal! Ezt hordd magaddal! 	Kapcsolódó cikk: 	Mi életed legnagyobb pénzügyi csapdája? »

Amulett

Hordhatsz gazdagsághívó amulettet is, mely a következő elemekből készül: egy pénzérmét - legjobb, ha ezüstpénzt - csomagolj egy kis darab zöld vászonba! Tegyél mellé valamilyen gazdagsághozó növényt, szegfűszeget, mákot, szerecsendiót, verbénát vagy sáfrányt, majd kösd át egy aranyszínű szalaggal! Ezt hordd magaddal!

Kapcsolódó cikk:
Mi életed legnagyobb pénzügyi csapdája? »

Dia

	Telihold	A telihold nemcsak egy szép, kerek, ezüst pénzérmére emlékeztethet, hanem a gyarapodás betetőzését is jelképezi. Ezért befeketéseidet vagy a pénzügyekkel kapcsolatos dötéseket időzítsd telihold idejére! Egy babona szerint, ha a pénztárcádat egy ideig a telihold fényében tartod, pénztárcád tartalma hamarosan megsokszorozódik.

Telihold

A telihold nemcsak egy szép, kerek, ezüst pénzérmére emlékeztethet, hanem a gyarapodás betetőzését is jelképezi. Ezért befeketéseidet vagy a pénzügyekkel kapcsolatos dötéseket időzítsd telihold idejére! Egy babona szerint, ha a pénztárcádat egy ideig a telihold fényében tartod, pénztárcád tartalma hamarosan megsokszorozódik.

Dia


            	Gömbölyű Buddha
            	A kicsi, gömbölyű és vidám Buddha-szobrokat annak ellenére használják a bőséget és gazdagságot vonzó talizmánként, hogy a valódi Buddha inkább a fizikai önmegtagadás híve volt.

Gömbölyű Buddha

A kicsi, gömbölyű és vidám Buddha-szobrokat annak ellenére használják a bőséget és gazdagságot vonzó talizmánként, hogy a valódi Buddha inkább a fizikai önmegtagadás híve volt.

Dia

 	Készíts pénzmandalát! 	A mandaláról azt tartják, hogy a lélek lenyomata. Ezért, ha mandalát rajzolsz, tudatosítod magadban azzal az életterülettel kapcsolatos gondolataid, melyre a mandalakészítés közben koncentrálsz - így változtatni is tudsz rajta. Ha pénzmandalát festesz vagy rajzolsz, arra gondolj, hogy milyen motívum szimbolizálja számodra leginkább a gazdagságot, illetve, képzeld el, hogy éreznéd magad gazdagon! 	Kapcsolódó cikk: 	Így dolgozd le a pénzügyi karmád! »

Készíts pénzmandalát!

A mandaláról azt tartják, hogy a lélek lenyomata. Ezért, ha mandalát rajzolsz, tudatosítod magadban azzal az életterülettel kapcsolatos gondolataid, melyre a mandalakészítés közben koncentrálsz - így változtatni is tudsz rajta. Ha pénzmandalát festesz vagy rajzolsz, arra gondolj, hogy milyen motívum szimbolizálja számodra leginkább a gazdagságot, illetve, képzeld el, hogy éreznéd magad gazdagon!

Kapcsolódó cikk:
Így dolgozd le a pénzügyi karmád! »

Ezt is szeretjük
Szerző: Fábián Emese
Fotó: