Különleges azték pénzhoroszkóp
Az azték horoszkóp segítségével most megtudhatod, hogyan bánsz a pénzzel, és milyen esélyed van a meggazdagodásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azték horoszkópunk segítségével megtudhatod, milyen erősségekkel bírsz pénzügyi téren, és kiderül az is, hogyan viszonyulsz az anyagiakhoz.

Azték jegyek
Kattints az alábbi linkre, és nézd meg, hogy melyik azték jegybe tartozol! Jegyek kiszámítása »

Víz

Mivel a biztonság megteremtésére törekszel, sosem kezdesz bizonytalan üzleti vállalkozásokba. Nem vagy kezdeményező alkat, kivárásra játszol. Viszont kockáztatás nélkül nem lehet sok pénzt keresni. Ezért sosem fogsz kacsalábon forgó palotában lakni, de azon sem kell soha gondolkodnod, miből vedd meg a napi betevődet. Mivel intelligens és kreatív vagy, ezekkel a képességekkel könnyen előrejuthatsz a szakmai ranglétrán, viszont a vezetői pozícióhoz nem vagy elég határozott.

Ház

Minden lehetőséged megvan rá, hogy sikeres vállalkozó legyél. Bár nem vagy szerencsés alkat, és sokszor érezheted magad kifejezetten pechesnek, leleményességed és szorgalmad mindig átsegít majd a nehéz periódusokon. Precíz és megbízható ember vagy, ezért sosem folyik ki kezeid közül a pénz. Ha jól mennek a dolgaid, akkor sem magadra költesz, hanem szeretteidnek próbálsz segíteni, és a holnapra is gondolsz.

Kutya

Becsületes és megbízható vagy, sosem kezdenél kétes üzletekbe. Jó érzéked van a pénzügyekhez, mégsem ez a meghatározó életedben. Ahhoz, hogy mesésen gazdag legyél, hiányzik belőled az intuíció és a fantázia, inkább a biztosra mész. Reálisan szemléled a világot, az anyagi hozam helyett általában a szellemi kihívások vonzanak. Viszont sosem lesz gondod a megélhetéssel, néha pedig egy kis luxust is megengedhetsz magadnak.

Szarvas

Pénzügyi helyzeted, ahogy hangulatod is, igen ingadozó. Kiszámíthatatlan vagy, néha két kézzel szóród a pénzt, néha pedig egy skót is megirigyelhetne. Elméletben mindig tudod, hol kellene megfognod a pénzt, min kellene takarékoskodnod, de a gyakorlatban a számításaid sosem jönnek be. Mivel nagyon fontos számodra a barátság és a szeretteid jóléte, ezt sokan ki is használhatják: ne adj kölcsön, és ne kezdj közös üzletbe, ha csak az érzelmi kötelék miatt tennéd.

Koponya

Nagyon gyanakvó vagy másokkal szemben, ezért nincs az a jól képzett üzletember, aki a gyors megtérüléssel kecsegtetve bármilyen kétes üzletbe bele tudna vonni. Mivel nagyon bizonytalan vagy, inkább a biztos keveset választod, mint a bizonytalan sokat. Nem is vágysz gazdagságra, ezért nem is teszel meg mindent e cél érdekében. Egy dologra viszont ész nélkül költöd a pénzt: hóbortjaidra. Extrém hobbijaidra nem sajnálsz akár vagyonokat is áldozni.

Krokodil

Te vagy a szélhámosok álma: hiszékenységed miatt bármilyen üzletbe bele lehet vinni, lelkesedéssel vágsz neki a leghihetetlenebb vállalkozásoknak is. Mivel nagyon szerencsés ember vagy, a legnagyobb slamasztikából is könnyen kimászol, viszont sosem leszel Dagobert bácsi, mert ahogy összegyűjtesz egy kis tartalékot, rögtön meg is szabadulsz tőle. A pénzgyűjtésben az is megakadályoz, hogy mindig újabb terveid vannak, bár ezek inkább a pénzt viszik, mint hozzák.

Földrengés

Az a típusú ember vagy, akire környezete azt mondja, hogy többre is vihetné, hiszen intelligens és fantáziadús vagy, de nyugtalanságod és erős temperamentumod a sikerességed útjában áll. Mivel neked mindig mindenből a legújabb és legjobb kell, könnyen kifolyik kezeid közül a pénz. A pénzzel kapcsolatban a cél szentesíti az eszköz elvet vallod, ha arról van szó, hogy sok pénzt kereshetsz, elhallgattatod a lelkiismeretedet. Életedet az egyszer fent, egyszer lent szabálya irányítja.

Kés

Igazi vezető alkat vagy. Határozottságod és szorgalmad segít neked abban, hogy terveidet megvalósítsd. Mivel mindig csak kicsi dolgokat tűzöl ki magad elé, és mivel sok kicsi sokra megy, ezért nagyon sikeres vagy. Vagyonodat sokan irigyelhetik, de akik jól ismernek, tudják, hogy igazán megérdemled, hiszen szívósan és kitartóan küzdesz az anyagi javakért. Ráadásul becsületes és megfontolt vagy, nem kell féltenie attól senkinek, hogy elherdálod a pénzed.

Virág

Sosem fogsz vagyonokat felhalmozni, viszont életed egy dologban biztosan nagyon gazdag lesz: élményekben. Fizetésedet leginkább mulatozásra költöd, ahogy összegyűjtesz egy kisebb összeget, máris elutazol. Igényled a nagyvilági életet, és inkább egy hétig nem eszel, de megveszed magadnak a méregdrága estélyit. Viszont egyáltalán nem vagy önző: a legkisebből is adsz a rászorulóknak, nem tudnál elmenni egy koldus mellett, hogy ne adj neki alamizsnát.

Ambiciózus és elszánt vagy, egy kis szerencsével rövid időn belül irigylésre méltó gazdagságra tehetsz szert. A pénznél fontosabbak neked a szakmai sikerek, a vagyonoddal csak mások elismerését szeretnéd kivívni magad számára. Nem költöd ész nélkül a pénzt, egyetlen hibába esel bele gyakran, hogy mások előtt szeretsz vele felvágni. Gyakran kockáztatsz, de intuitív képességeid révén mind az üzleti életben, mind a szerencsejátékban sokat nyerhetsz.

Nyúl

Komolyabb vagyon gyűjtésében nemcsak szétszórtságod akadályoz meg, hanem az is, hogy rokonaid és barátaid, legyenek bármilyen távoliak is, egyaránt tudják, hogy szorult helyzetükben hozzád mindig fordulhatnak segítségért. Képtelen vagy beosztani a pénzedet, és mivel vonzanak az egyszerre nagy hozammal, de akár nagy veszteséggel járó helyzetek, sokszor hozol meggondolatlan döntéseket. Életedet egyik napról a másikra éled, de valahogy mindig jóra fordulnak dolgaid.

Jaguár

Számodra a pénzből sosem elég, mindig többet és többet akarsz, és ennek érdekében bármit megtennél. Szerinted a pénz hatalom, és te szeretsz uralkodni mások felett. Ennél jobban már csak a függetlenséget szereted, és ennek eszközét is a pénzben látod. Mint a legtöbb cselekedetedben, a karrier és pénzügyek területén is a vakmerőség jellemez. Sosem ragadsz le egy dolognál, az életben több szakmában is kipróbálod magad, minden helyzetből próbálod a legjobbat kihozni.

Majom

A pénz, és főleg az azon vásárolt dolgok nagyon fontosak az életedben, viszont igazi életművész vagy, a kemény munkához nincs kedved. Ezért sokszor tartasz fent érdekkapcsolatokat, és egyéb kiskapukon keresztül jutsz pénzhez. Merész és gátlástalan vagy, ez ugyanúgy előnyöd és hátrányod a pénzügyek területén: egyik napról a másikra a mesés gazdagságból a nélkülözés kényszerébe eshetsz. Nem szereted a szabályokat, ezért a hatóságokkal is problémád lehet.

Eső

Azon kevesek közé tartozol, aki számára a pénz csak egy eszköz, nem törekszel arra, hogy minél többet szerezz belőle. Szükséges rossznak tartod, aminek hajszolása eltéríti az embereket a lelki javak gyarapításától. Inkább hivatásodnak élsz, mint hogy sok pénzért olyan munkát végezz, amit nem szívvel-lélekkel csinálsz. Szerényen élsz egész életed során, de sosem futsz ki tartalékaidból, nem ismered a nélkülözést és soha nem kérnél kölcsön senkitől.

Kígyó

Remek pénzügyi érzéked révén olyan tartalékokat halmozhatsz fel, hogy sohasem kell spóroláson törnöd a fejed. Nagyobb összegekhez nem kockáztatás vagy kapcsolatok révén jutsz, előrelépésed a szakmai ranglétrán épp olyan zökkenőmentes és természetes, mint életed. Fortuna is általában melléd szegődik. Nehéz döntések előtt megérzéseid mindig a jó megoldás felé terelnek téged. Irigyeid viszont nincsenek, hiszen sohasem vágnál fel vagyonoddal, nem felejted el, honnan jöttél.

Gyík

Mivel lelkesedsz a munkádért, ez pénztárcádon is meglátszik. Folyton keresed a kihívásokat, a veszélyes helyzetek növelik adrenalinszintedet, és erre neked folyamatosan szükséged van. Olyan munkakörökben érzed jól magad, ahol kiélheted kreativitásodat, viszont gyorsan kell dönteni: sikereidet feletteseid is gyakran jutalmazzák. Azonban pénzedet nem gyűjtögeted hosszabb távra: mivel a mának élsz, mulatozásra, szép ruhákra és művészeti alkotásokra gyorsan elköltöd.

Nád

Jó kapcsolatteremtő képességed miatt hamar megtalálod az embereket, akik révén nagyobb összegekhez juthatsz. Nincsenek ellenedre a kiskapuk, a pénzszerzés módjaként nemcsak a kemény munkát ismered. Ha esetleg minden pénzedet elköltötted nyaralásra vagy új autóra, a pénztelenséget külön kihívásnak tekinted, és mindent megteszel, hogy újra anyagi biztonságban érezhesd magad, hogy aztán újra elszálljon veled a ló. Ez a körforgás jellemzi életedet, de ez téged nem különösebben izgat, hiszen az a fontos számodra, hogy semmire ne kelljen nemet mondanod.

Héja

Roppant erkölcsös ember vagy: még a 10 forintot sem tennéd el, ha rosszul ad vissza a pénztáros. Megbízható és megfontolt vagy: sose vágnál bele olyan vállalkozásba, ami nem teljesen biztos, és rokonaid is nálad helyeznék el pénzüket, ha ebbe a helyzetbe kerülnének. Felelősségteljes életmódod miatt a pénzügyek területén is inkább másokra gondolsz, szüleidre vagy gyermekeidre, ezért sosem költekeznél megfontolatlanul. Nem hajszolod a pénzt, a biztos megélhetést tartod szem előtt.

Szél

Jelmondatod: a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket! Ez vonatkozik rád a pénzügyek területén is. Álmaid elérésének érdekében sosem tudnál kitartóan és folyamatosan dolgozni, inkább a könnyebb utakon próbálkozol, és nem veted meg a szerencsejátékokat sem. Anyagi helyzeted, ahogy egész életmódod is, kiszámíthatatlan és zűrzavaros, de mindig van valaki, aki kihúz téged a legnagyobb.

Sas

Fáradhatatlanul tudsz dolgozni, és ezért anyagi helyzeted mindig biztos és kielégítő számodra. Egyszerre több helyen is megpróbálsz helytállni, dinamizmusod és rendszerező képességed irigylésre méltó. A rózsadombi háztól és luxusautótól csak az választ el, hogy nem vagy elég bátor, és annyira biztosra akarsz menni, hogy közben elúsznak a lehetőségeid. A legtöbbet otthonodra költöd, és a saját kényeztetésedre is nagy figyelmet fordítasz, de mindig tudod, hogy hol van a határ.

Ezt is szeretjük