Gazdag leszel vagy szegény?

Ez a karmád a pénzügyekben

Vajon rád szakad a bank? A számmisztika elárulja, hogyan alakítsd ügyesen a pénzügyeket életed során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik pénzügyi szempontból szerencsés jövőnek néznek elébe, míg másoknak talán nem adatnak meg komolyabb anyagi sikerek.

Ha kiszámolod alapszámod, megismerheted a karmádat, illetve megtudhatod, mit kell tenned a pénzügyi siker elérése érdekében.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Anyagi téren elért sikereid nagyrészt attól függnek, milyen mértékben tanulsz meg úrrá lenni bizonytalanságérzeteden, illetve megbízni intuitív képességeidben. Amennyiben bátran és szeretettel telve hagyod magadból kiáramolni kreatív energiáidat, könnyűszerrel tehetsz szert nagyobb összegekre, melyeket azonban nem sokáig gyűjtögetsz, inkább hasznos célra fordítod a megkeresett pénzt.

2-es alapszám

Az anyagi biztonság mindig fontos volt számodra. Nem fordulhat elő veled, hogy ne tudd pontosan, épp mennyi pénz van a bankszámládon. A legínségesebb időkben is ki tudod fizetni a rezsit, és alapvetően sosem kell nélkülöznöd. Mivel azonban úgy tekintesz a pénzre, mint eszközre, nem valószínű, hogy meggazdagodsz. Számodra sokkal lényegesebb a gyűjtögetésnél az, hogy megadd családtagjaid számára azt, amire vágynak.

3-as alapszám

Ha életed során bármikor pénzügyi gondjaid adódnak, az valamilyen formában mindig az önbizalomhiányoddal áll összefüggésben. Amennyiben pozitív módon használod tehetségedet és képességeidet, szinte biztosra veheted, hogy nem lesznek anyagi nehézségeid. Ehhez azonban az szükséges, hogy higgy önmagadban, és ne rettenj meg a komolyabb megpróbáltatásoktól. Egy kevés bátorsággal gyorsan meggazdagodhatsz.

4-es alapszám

Biztonságra való erős törekvésed miatt roppant fontos számodra a pénzügyi stabilitás. Mindezt rengeteg energia és a koncentrált munka árán teremted meg. Ha lépésről lépésre haladsz a kitűzött célod felé, nem lesznek anyagi gondjaid, és szép lassan meggazdagodsz. Ám emellett az is lényeges, hogy ne csupán tedd a dolgod az életben, hanem arról se feledkezz meg, hogy élvezd a folyamatot. Ellenkező esetben ugyanis a pénz nem boldogít.

5-ös alapszám

Bár az anyagi biztonság lényeges számodra, a pénz korántsem kap olyan fontos szerepet az életedben, mint az általa elért élmények. Ha választanod kell a spórolás, esetleg egy kaland vagy tanulási lehetőség között, te egészen biztosan az utóbbiakra szavazol majd. Az is előfordulhat, hogy még azelőtt elköltöd a pénzed, hogy megkeresnéd. Ám valószínűleg nem fogod bánni, hogy komoly vagyonra nem teszel szert.

6-os alapszám

Pénzügyi helyzeted mindig a kreatív teljesítményedet tükrözi. Amennyiben nem vagy kellőképpen összeszedett, és mindig csak a tökéletes lehetőségre vársz, az élet számos területén – így a pénzügyekben – is hiányt szenvedsz majd. Ha azonban kellőképpen gyakorlatias vagy, hasznos dolgokat hozol létre, és hagyod, hogy ideáid kreatív vállalkozásokra inspiráljanak, nem marad majd el a jutalmad.

7-es alapszám

Jellemző lehet rád a kényszeres vagy meggondolatlan költekezés, sokszor bánsz könnyelműen a pénzzel. Anyagi helyzeted azonban végső soron attól függ, hogy olyan munkát végzel-e, melyben hasznát veheted a képességeidnek. Ha nem, önbizalomhiányod miatt gyakran előfordul, hogy egyik állást hagyod el a másik után. Amennyiben viszont számodra inspiráló területen helyezkedsz el, pénzügyi kilátásaid remekül alakulnak majd.

8-as alapszám

Ha megbízol a megérzéseidben, és azok alapján hozod meg kreatív döntéseidet, szinte a semmiből juthatsz pénzhez. Ebben az esetben kivételesen sikeressé válhatsz anélkül, hogy tudnád, hogyan is lettél az. Amennyiben viszont születésedtől fogva jó anyagi körülményekkel rendelkezel, meg kell tanulnod bölcsen és körültekintően használni pénzügyi lehetőségeidet. Egy kis szerencsével mindkét helyzetből a legjobbat hozhatod ki.

9-es alapszám

Energiáidnak és képességeidnek köszönhetően általában kedvező az anyagi helyzeted, kivéve, ha saját negatív meggyőződésed és félelmeid akadályozzák a boldogulásodat. A legfontosabb, hogy ne pusztán önös érdekeid által vezérelve akarj pénzt keresni, hanem mintegy az emberiségnek tett hasznos szolgálataid eredményeképpen tegyél szert jómódra és befolyásra. Ha elkötelezed magad egy nemes cél mellett, az anyagi helyzeteden is meglátszik majd.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük