Azt hiszed, rossz tulajdonság, közben pasimágnes: te mivel csábítasz? Születésnapod elárulja
Rossznak véled, de az lehet vonzó.

nagykep?cikkid=165048&kep=kavezas-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki ember, és mint embereknek, mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai egyaránt. Rossz tulajdonságaiddal bizonyára többnyire tisztában vagy, ám nem feltétlenül előnytelenek ezek a tulajdonságaid minden szempontból. A férfi számára akár még vonzó is lehet, ami szerinted negatív.

Kínai horoszkópodból megtudhatod, mely rossznak ítélt tulajdonságod hat mágnesként a pasikra. Ha nem tudod, mi a kínai jegyed, kalkulátorunk segít benne.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkányként hangulatember vagy a javából. Bár azt hinné az ember, ez negatív tulajdonság, a férfit vonzza, hogy kissé szeszélyes vagy, és izgalmasnak találja a kiszámíthatatlanságodat. Ráadásul nemcsak jóból rosszba, de rosszból jóba is átcsaphat hangulatod, ami a férfi szemében olyan, akár a felragyogó napsütés vihar után.

Bivaly

Bivalyként nagyon féltékeny típus vagy, ami már a párkapcsolataid legelején is kitűnik. Hacsak nem viselkedsz szélsőségesen, a férfi számára ez nem taszító, sokkal inkább vonzó a részedről, hiszen ezáltal tudja, hogy fontos a számodra. Az, hogy semmiképpen sem akarsz más nőt a közelében látni, számára nagyon szexi.

Tigris

Tigrisként küzdesz egy jókora önbizalomhiánnyal, holott erre semmi okod nem lenne. Az azonban, hogy nem vagy beképzelt, és nem gondolod magad mindenkinél szebbnek, jobbnak, okosabbnak, csak pozitív fényben tüntet fel a férfi előtt. Rá ez mágnesként hat, mivel olyan világban élünk, ahol a szerénység sajnos ritka erény.

Nyúl

Nyúlként nehezen nyílsz meg mások előtt, így sem a barátkozás, sem az ismerkedés nem megy túl könnyen. A férfi szemében ez a fajta visszahúzódottság, ami jellemez téged, nagyon vonzó, ugyanis hihetetlenül titokzatossá, ezzel együtt izgalmassá tesz téged. Különösen a kapcsolat elején ez egy nyerő lap a kezedben.

Sárkány

Sárkányként nagyon törekvő ember vagy, aki a kitűzött céljaiért vívott harcot soha nem adja fel. Noha lehet olyan ember a környezetedben, aki ezt negatívumként ítéli meg, és úgy véli, törtető vagy, a férfi szemében mégis inkább imponáló a céltudatosságod. Ehhez persze kell egy 21. századi gondolkodású normális pasi, akinek ez nem sok.

Kígyó

Kígyóként minden nőtársaságból azonnal kiemelkedsz. Rendkívüli módon szexi a kisugárzásod, lényed miatt pedig nem lehet nem észrevenni. Bár azt hihetnéd, ezzel elnyomod a barátnőidet, elveszed a lehetőségeiket, így ez egy rossz tulajdonság, valójában a ragyogásod pasimágnesként működik. Törekedj azért a barátnőidnek is teret adni!

Igazi flörtkirálynő vagy. Kisugárzásoddal teljesen leveszed a pasikat a lábukról. Ez ugyan bizonyos szempontból - például a hűség - lehet negatív tulajdonság, de az ismerkedésben nagy segítség. Nálad tehát ez a negatívabbnak nevezhető tulajdonság az ismerkedés során jelent férfimágnest. Felszabadultságod, szexisséged, kacérságod szerelmi bájitalként hat a pasikra.

Kecske

Kecskeként nem vagy az a harsány, nagyhangú, határozott, törtető ember, sőt, inkább arra van szükséged, hogy mások példája, segítsége, jelenléte mellett biztonságos utakon haladhass kis léptekkel előre. Vannak olyan férfiak, akik a védelmező szerepét keresik, így a te visszahúzódóbb személyiséged számukra óriási vonzerővel bír.

Majom

Majomként mindig van egy poén a zsebedben, ám ezeket a vicceket sajnos nem mindenki értékeli. Sokszor a humorvilágod miatt érzik maguktól idegennek, amit mondasz, máskor épp a pillanat kívánna több komolyságot. A humor alapvetően jó tulajdonságod, mégis a kellemetlenségek miatt néha negatívként éled meg. A férfi szemében mindenesetre nagyon vonzó.

Kakas

Kakasként domináns személyiség vagy, amit ugyan nem mindenki értékel, de az, ahogy a párkapcsolat dolgait szeretnéd a kezedben tartani, ahogy dolgozol érte, és ahogy a párod is erre ösztökéled, alapvetően pozitív a szemében. Ismerkedéskor a határozottságod már előrevetíti ezt a férfinak, különösen, ha szóba kerül, hogyan élsz, hogyan viselkedsz egy kapcsolatban.

Kutya

Kutyaként önfejűséged értékelheted negatív tulajdonságként, és bizony nem is tartozik a legelőnyösebbek közé. A férfi szemében mégis imponáló, hogy ennyire határozott vagy, és nem adod fel egykönnyen a saját elképzeléseidet, nézeteidet. Sokakból hiányzik ez, ám benned megvan. Hiszel magadban, ami végül mégis pozitív irányba billenti a mérleg nyelvét, és igazi egyéniségként mutat be téged.

Disznó

Disznóként túl megbocsátó vagy. Ezt tudod magadról, és tudják rólad mások is - sajnos ki is használják. A hűtlenségre hajlamos, gátlástalan férfiakkal mindenképpen vigyázz, őket mágnesként vonzod. Mágnesként vonzod ugyanakkor a jólelkű férfiakat is, akik számára a vajszívűséged nagyon hívogató. Szűrd meg alaposan a hódolókat, és válaszd a megfelelő végletet.

Ezt is szeretjük