Milyen a párkapcsolati karmád? Megtudod a horoszkópból
A Szaturnusz elárulja, milyen karmikus feladataid vannak a szerelemben és a kapcsolatokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szaturnuszt azért nevezik a karma bolygójának, mert fontos életfeladataidra világít rá, és addig, amíg ezeket nem oldottad meg, nem enged továbblépni.

Mindez az emberi kapcsolataidra is vonatkozik, főleg a párkapcsolatodat érintő kérdésekben. Ha tudni akarod, milyen a párkapcsolati karmád, számold ki, hol áll a Szaturnuszod a születési képletedben.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kosban áll a Szaturnuszod, az érzelmi sérüléstől való félelmed akadályozhat abban, hogy valóban közel engedd magadhoz a másikat, és feltárd előtte valódi énedet. Úgy érezheted, mindent megmutatsz magadból, miközben a másik csak a kemény felszínt érzékeli, mely mögé elrejted a sebezhetőségedet. Ne feledd, az, hogy közel engedsz valakit, a sérülés kockázatát rejti, de ezt érdemes felvállalnod.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikában álló Szaturnusz gyakran felerősíti az elutasítástól, elhagyatottságtól való félelmeket - ezért lehet, hogy nehezen bízol meg a másikban, és folyton bizonyítékokat próbálsz szerezni tőle, vagy birtoklóvá válsz, és ellenállsz a változásoknak attól való szorongásodban, hogy azok rosszat hoznak. Ha azonban megpróbálod elengedni ezeket a félelmeket, meglátod, hogy a kapcsolatod is boldogabb lesz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrekben áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy többet vagy mást vársz el a párodtól, mint amit magad is képes vagy nyújtani. Előfordulhat, hogy olykor túl szorosnak érzed azt a köteléket, amely a másiknak kényelmes, és nagyobb mozgástérre vágysz, de rosszul fogadod, ha a másik jelenti be hasonló igényét. Egyezzetek meg abban, hogy ki mennyit akar megőrizni az önállóságából, és mennyi egyedüllétre van szüksége.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Rákban áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy túlzottan is külsődleges dolgokhoz, formalitásokhoz próbálod kötni az érzelmi biztonságot. Talán mielőbb házasságot, gyereket akarsz, olykor sürgetve az eseményeket. Nem érdemes azonban beavatkoznod a dolgok természetes menetébe. Fontos, hogy megtanuld elhinni, minden akkor érkezik el hozzád, amikor itt van az ideje.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlánban álló a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy gyakran érzed úgy, egy ember szerelme nem elég ahhoz, hogy boldog lehess, több csodálóra van szükséged, akik bizonyítják számodra, hogy értékes vagy. Ez azonban tévedés. Nem kell attrakciókkal bizonyítanod, hogy szeretetre méltó vagy, és az sem jó, ha kívülről várod a megerősítést.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűzben álló Szaturnusz arra hajlamosít, hogy mindent, akár még a párkapcsolatodat is megoldandó feladatnak lásd. Ez azonban könnyen munkává változtathatja azt, aminek csak át kellene adnod magad, és felesleges megfelelési kényszerek sorát ültetheti beléd. Persze nem árt, ha igényes vagy bizonyos dolgokban, de ne hagyd, hogy görcsösséged megfosszon az örömtől.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérlegben áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy nehéz kapcsolati karmát hoztál magaddal. Talán több csalódáson is túl kell esned, mire megtalálod az igazit, és minden alkalommal úgy érzed, ezúttal más lesz, mint az előző. Mindez azonban arra tanít, hogy megtanuld becsülni saját magad, meghúzni a határaidat, képviselni az érdekeidet, és nem csapot-papot hátrahagyni valaki másért.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a Skorpióban áll a Szaturnuszod, a kapcsolataidat is elsősorban, illetve első lépésben fizikai szinten éled meg - amivel nincs is semmi baj, ha nem maradsz felszínes, és felismered, hogy a belső értékek és a kötelék lelki, szellemi része ugyanilyen fontos. Ne dőlj be a látszatnak, és ne ítélj elsőre. Hagyj időt arra, hogy megismerjétek egymást, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilasban áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy túlzottan ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, és olykor talán a párodra is rá akarod erőltetni őket - mint az egyetlen lehetséges és elfogadható megoldást. Lehet, hogy emögött az áll, nem bízol eléggé másokban, az a biztos, amit te csinálsz, amiért te vállalsz felelősséget. A kapcsolat azonban a kölcsönösségen alapul. Nem árt, ha néha átengeded az irányítást.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bakban áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy olykor elvont elvekhez, ideákhoz igyekszel igazítani a kapcsolatodat - ahhoz, ahogyan a dolgoknak lenniük kellene, nem pedig ahhoz, ahogyan vannak. Pedig nincsenek általános ideálok, csak személyre szabottak, hiszen ami az egyik embernek tökéletes, az a másiknak frusztráló. Fontos, hogy kifejezd az érzéseidet, és el tudd fogadni a párod szeretetét.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntőben otthon van a Szaturnusz, amely az érzelmekkel és a közelséggel kapcsolatos gyanakvásokat, fenntartásokat mutatja meg. Gyakran vagy távolságtartó, és a szabadságvágyad is nagy, ami megnehezítheti, hogy hagyományos párkapcsolatot alakíts ki - de ez nem is baj, hiszen olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, nem fojtogat a szeretetével, és megérti az igényeidet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halakban áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy vonzod azokat, akiket meg kell menteni, vagy azokat, akik hajlamosak elnyomni, szóval valamilyen okból nem képesek veled egyenrangú kapcsolatba lépni. Azonban fontos, hogy észrevedd, nem kell bizonyítanod senkinek semmit, hiszen önmagadban is értékes vagy. Így találhatod meg azt, akivel hatalmi harcoktól mentesen élhetsz.

Ezt is szeretjük