Milyen jövőre számíts a párod mellett?

Születésnapja elárulja

Szeretnéd tudni, vajon milyen lesz a kapcsolatotok hosszú évek múltán? Most kiderítheted, hogyan alakul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden férfi máshogy képzel el egy tartós szerelmi viszonyt. Vajon olaszos veszekedésekre vagy békés szombat esti tévénézésre számíthatsz a jövőben, ha hosszú távra tervezel vele? Nem árt előre tudni az ilyesmit.

Párod születésnapja alapján válaszd ki, hogy milyen elembe tartozik, majd olvasd el az elemzést!

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Eleméből adódóan kedvesed mellett valószínűleg sohasem fogsz unatkozni. Ő vagy a bajtársat keresi benned, akivel összefoghat, és együtt harcolhat mindenért, vagy épp ellenkezőleg: olyan társnak tart, akivel állandóan harcolnia kell. Előző esetben azért lesz izgalmas a közös életetek, mert pároddal állandó harcot vívtok a világgal szemben. Kedvesed képtelen elfogadni azt az eshetőséget, hogy a külvilággal bizonyos esetekben akár kompromisszum is köthető.

Az utóbbi esetben pedig gyakoriak lesznek az összeütközések. Ő ugyanis az erejét a súrlódások során keletkező hőből nyeri, ami akkor keletkezik, amikor egymással veszekedtek. Egyedülálló képessége van a drámai jelenetekhez, így biztosan számíthatsz nagyobb összeütközésekre, családi perpatvarra a jövőben.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rendkívül fontosak számára a lelki rezgések és a mélyen megélt érzelmi összhang a kapcsolatban. Kedvesed ösztönei kiválóan működnek, minek köszönhetően olyan társsá válik, aki mindent tud, vagy legalábbis megsejt a párjáról. Őt nem csaphatod be mellébeszéléssel, hiszen pontosan érzi, mi zajlik le benned – ez akkor is így van, ha nem tudja szavakba önteni, illetve megindokolni.

A kapcsolat veszélye viszont abban rejlik, hogy olykor gondot jelent számára a racionalitás. Mivel az érzelmei alapján hozza meg döntéseit, és alapvetően a szíve szerint cselekszik, néha akkor is nehezen hallgat az eszére, amikor nagy szükség lenne rá. Ha azonban beléd egy kicsivel több következetesség és józan ítélőképesség szorult, ezt könnyen ellensúlyozhatod, és kiegyensúlyozottan élhettek le hosszú évtizedeket.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Az állandó és megbízható párkapcsolatot szereti. Nála minden nappal csak erősödik a viszony, és minél tovább tart, annál inkább a szíve közepébe kerülsz.

Olyan kapcsolatban szeret élni, amit az állhatatosság és a rutin jellemez. Ugyanannak a dolognak az ismétlődése őt biztonsággal és bizalommal tölti el. Szinte rituálét csinál a közös étkezésekből vagy bármilyen gyakran ismétlődő, számára pozitív történésből.

Fontosak a napi, heti, havi és éves ritmusok, ahogyan például a barátokkal is mindig ugyanazt a szórakozóhelyet választja, vagy évről évre ugyanott nyaral. Föld jegyű kedvesed mellett túl sok változatosságra nem számíthatsz, abban viszont bízhatsz, hogy szerelme nem lesz tiszavirág életű. Ha egyszer téged választott, a végsőkig kitart döntése mellett.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A kettőtök kapcsolatát nemigen fogják komoly veszekedések vagy éppen túlzottan romantikus időszakok tarkítani. Legalábbis, ha párodon múlik. Ő hűvösebb és racionálisabb annál, hogy engedjen az esztelen ösztönöknek, vagy megmutassa a benne lakozó lelki mélységet. Olyan kapcsolati formáról álmodik, ahol a felek súrlódásmentesen élnek együtt.

Tökéletességről alkotott eszméi azonban a valóságban nehezen teremthetőek meg, ennek ellenére sokszor megpróbálja a hibátlanság látszatát fenntartani. Ehhez azonban az szükséges, hogy érzelmeit kissé visszafojtsa. Ha szereted az olaszos, érzelmes, olykor égzengésekkel tarkított kapcsolatokat, ne horgonyozz le a levegő jegyű pasi mellett hosszasan.

Amennyiben viszont inkább a nyugalomra, a békére és a kiegyensúlyozottságra voksolnál, valószínűleg megtaláltad a te embered, biztosan szép és gömbölyű életetek lesz együtt!

Cikkünk Hajo Banzhaf A négy elem az asztrológia
és a tarot tükrében című könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat és környezetedet. Az író képekben és ismeretekben gazdagon, szórakoztatóan varázsolja az olvasó elé a négy ősi elemet. Mindegyik elemet igen részletesen írja le legfontosabb jellegzetességei segítségével. A kultúrtörténeti bevezetőn, az alapkarakterek és a kevert típusok leírásán kívül egy gazdag kérdőívet is tartalmaz a könyv, melynek segítségével képet festhetsz önmagadról.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

jatek haloszoba
  • ősi elemek
  • ki illik hozzád?

Ki illik hozzád a legjobban?

Ezt is szeretjük