Párhoroszkóp
Mennyire illesz össze a társaddal?
Kíváncsi vagy, kedveseddel hosszú távú lesz-e a kapcsolatod? Vajon kettőtök személyisége kiegészíti egymást? A csillagok ezt is elárulják!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fontos, hogy társaddal legyenek közös vonásaitok, ám a kettőtök közötti különbségekből is építkezhettek. Ez esetben kölcsönösen tükröt tartotok egymás elé, még akkor is, ha ez néha feszültséggel vagy fájdalommal jár. Ily módon fejlődhettek, egyre inkább kiegészítve egymást, végül pedig együtt tehetitek ki a teljességet - mind érzelmi, mind szexuális értelemben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár nagyon is fontos számodra, hogy kapcsolatban élhess, állandó késztetést érzel arra, hogy az élet más területein is kipróbáld magad. Bármiféle korlátozás szinte egyik pillanatról a másikra kiolthatja benned a szerelmet. Jól kijöhetsz a hozzád hasonlóan kalandvágyó, ugyanakkor nyitott és megengedő Vízöntővel, illetve a függetlenségére ugyancsak kényes, egyszersmind mély érzésű Mérleggel. A lendületes Skorpióval, az érzékeny Halakkal és a biztonságot kereső Rákkal viszont állandó konfliktusokra számíthatsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A nézeteltéréseket nem hagyod valódi konfliktussá fejlődni, béketűrésedből jóformán csak az zökkenthet ki, ha a másik ember részéről felületességet tapasztalsz. A Rák maximálisan értékeli fenti tulajdonságaidat, és szívesen alkalmazkodik hozzád, míg a Szűzzel kiválóan tudtok együttműködni közös hátteretek megteremtése során, miközben az érzelem és az erotika sem szorul háttérbe. Nehezen találod meg a közös nevezőt a könnyed Mérleggel és Ikrekkel, valamint a dinamikus Kossal.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szeretettel és bizalommal viseltetsz társad iránt, ám intellektuális beállítottságodból adódóan nem tudsz kizárólag a kapcsolatodnak élni. Így megesik, hogy szellemileg-lelkileg, illetve fizikailag nem vagy jelen. Emellett olykor szükséged van a magányra, hogy feltöltődj. Megértésre találhatsz a hozzád hasonlóan szabad lelkű Vízöntő, valamint az ugyancsak kalandra kész, ám toleráns Nyilas mellett. A dominanciára hajlamos Oroszlánnal és a hirtelen haragú Skorpióval viszont folyamatos harc lenne az életetek, a Halak érzékenységét pedig nehezen tudod kezelni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Minden körülmények között kerülöd a konfrontációt, ám időnként betelik a pohár. Ilyenkor látványosan, már-már teátrálisan megsértődsz, esetleg magadba zárkózol. Ráadásul bizonyos fokig még kapcsolatban élve is introvertált maradsz, így megfejthetetlen titkot jelentesz társad számára. Érzékenységedet jól kezeli az empatikus, ám reális gondolkodású Bika és Szűz. A Vízöntő és az Ikrek értetlenül állhat hangulatingadozásaid előtt, az Oroszlán szemében pedig egyenes irritálóak lehetnek megnyilvánulásaid.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Semmi sem áll távolabb tőled, mint a játszmázás: kimondod, amit érzel vagy gondolsz, esetenként nem is a legtapintatosabb formában. Valóságos ragadozóként állsz ki társad mellett - ám van némi hajlamod a dominanciára is. A hozzád hasonlóan szenvedélyes Skorpióval jókat veszekedtek, ám utána annál édesebb a kibékülés, de boldog lehetsz az ugyancsak temperamentumos, ám nálad megengedőbb Nyilassal is. Nehezen jössz ki viszont a túlérzékeny Halakkal, a sértődékeny Rákkal és a letisztult viszonyokat kedvelő Bakkal.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Melegszívű és hűséges vagy - mindezt azonban főleg indirekt módokon, leginkább pedig a másik emberről való gondoskodásod révén nyilvánítod ki. Ha pedig a kötelességtudat felülkerekedik a spontaneitáson, kapcsolatod idővel ellaposodhat. Jó társad lehet a megértő, egyszersmind játékos Nyilas, míg az érzékeny Rák mellett képessé válhatsz a feloldódásra. A Vízöntő és az Ikrek könnyedsége azonban már túlzott mértékű lehet a szemedben, az Oroszlán extrovertáltsága pedig zavarba hozhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Abszolút társas lény lévén az egyedüllét kifejezetten nyomasztó számodra. Mégsem tudsz mindig teljes mértékben feloldódni kapcsolatodban, ugyanis - paradox módon - a korlátokat is rosszul tűröd. A másik emberhez való viszonyodat az állandó közeledés-távolodás határozza meg. Jól alkalmazkodik ehhez a nyitott, elfogadó Nyilas és az ambiciózus, független Kos. Nehezen találtok viszont egymásra a fegyelmezett Szűzzel és Bakkal, valamint a dominanciára hajlamos Oroszlánnal.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Intenzív erotikádhoz és lelki gazdagságodhoz nem kevés racionalitás, esetenként hűvösség párosul. Életed egy kis szeletét fenntartod a magad számára, ha pedig a másik ember megpróbál belépni erre a területre, rendkívüli távolságtartással reagálsz. Megértéssel viseltetik irántad az ugyancsak vizes jegyű Halak, míg a szenvedélyes Oroszlánnal dinamikus, ám nagyon is mély kapcsolatot alakíthatsz ki. A letisztult struktúrákat kedvelő Bak, a higgadt Szűz és a könnyed Mérleg viszont nem a te embered.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szellemes, humoros, egyszersmind mély érzésű ember vagy, mindemellett megnyilvánulásaidat bizonyos fokú fesztelenség és nyitottság hatja át. Nem csoda, hogy sokan szeretnének megkapni - te pedig, bár alapvetően hűséges vagy, esetenként valósággal fürdőzöl a népszerűségben. Jó társad lehet az Oroszlán, aki büszke a társasági életben aratott sikereidre, illetve a hozzád hasonlóan nyitott Vízöntő. A Skorpióból viszont akarva-akaratlanul féltékenységet váltanál ki, a Bakot pedig feszélyezné könnyedséged.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A párkapcsolatot egyfajta szerződésnek tekinted, mindkét fél számára betartandó kötelességekkel. Arról azonban, hogy belül mi munkál benned, sokáig mélyen hallgatsz. Így, bár érzéseid mélyek és intenzívek, hűvös ember benyomását keltheted. Boldog lehetsz a megértő, empatikus Halak, valamint az általad nyújtott érzelmi-anyagi biztonságot értékelő Rák mellett. Irritálhat viszont a Vízöntő és a Mérleg számodra túlzottnak tűnő könnyedsége, az Oroszlán impulzivitása pedig zavarba hozhat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Bár nagyon tudsz szeretni, bizonyos fokig mindig kívülálló maradsz, hogy ne a kapcsolat keretein belül kelljen kiharcolnod a függetlenségedet. Kiváló társad lehet a hozzád hasonlóan mozgékony Ikrek, akivel egyenrangú intellektuális partnert is tisztelhettek egymásban, valamint a Nyilas, aki szívesen szegődik melléd szellemi utazásaid során. Nehezen találjátok meg a közös hangot az érzelmileg nemritkán túlfűtött Skorpióval, a stabilitást előnyben részesítő Szűzzel és az érzelmi biztonságra vágyó Rákkal.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Empátiád átlagon felüli - legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd. Emiatt hajlamos vagy erődön felül is támogatni a nálad gyengébbeket. A Bika a maga toleráns módján segít visszatérni a realitás talajára, a Bak pedig - egyfajta keretet adva közös életeteknek - igyekszik megóvni attól, hogy túlzásba ess. Az alapvetően intellektuális beállítottságú Ikrektől és Vízöntőtől viszont nem számíthatsz túl sok megértésre, a Kos dinamizmusa pedig már-már bántó lehet számodra.

Ezt is szeretjük