Őszi pénzhoroszkóp: vastag lesz a pénztárcád, vagy nehéz napok várnak rád?
Olvasd el, mi várhat rád anyagiak terén a csillagok állása szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt az ősz, és valószínűleg mindenki örülne annak, ha a fákról nem megsárgult, száraz falevelek hullanának, hanem inkább ropogós bankjegyek. Sajnos azonban ez nem fog bekövetkezni.

Hogy mire számíthatsz anyagiak terén, azt azonban a horoszkópodból megtudhatod. Vajon gazdagság, vagy szűkös napok várnak? Most kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos vagy, bár lehetnek olyan heteid ősszel, amelyek nem alakulnak túl kedvezően anyagilag, alapvetően kijöhetsz a pénzedből, már ha okosan osztod azt be. Próbáld mellőzni a felesleges költekezést, csak arra költs, amire valóban kell. Ha valami ráér, vagy csak úgy tudnád megvenni, hogy utána hónapokig szívd a fogad miatta, inkább halaszd későbbre a beszerzését!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Lehet egy nagyobb kiadásod ősszel, ami eléggé leürítheti tartalékaid, ám amit veszel, az olyasmi lehet, amit sok ideig használsz majd, és valószínűleg régóta szeretnél megvenni, ezért nem vész kárba pénzed. Csak megfontoltan vásárolj azonban, hogy később semmit se bánj meg. Egyébiránt, anyagi helyzeted kiegyensúlyozott lehet ősszel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Anyagilag egyenesbe jöhetsz ősszel, egymás után következhetnek ugyanis be pozitív fordulatok az életedben, aminek köszönhetően meghízhat a bankszámlád. Döntéseid azonban nagyban befolyásolhatják a dolgok menetét, és az is előfordulhat, hogy ez a jó időszak késhet, vagy inkább szintbe, mint pluszba hozhatja a költségvetésed.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az őszi hónapok vége felé sajnos most is elő-előfordulhat, hogy jobban meg kell fontolnod, mire és mennyit költesz. Hogy elkerülhesd a kellemetlen pillanatokat, érdemes jó alaposan eltervezned, hogy fizetésedet hogyan fogod beosztani hónapról hónapra. Ha okosan eltervezed, akkor a hóvégek is jobban alakulhatnak, hasonlóan kiegyensúlyozottan, mint egy-két héttel fizetés után.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Anyagi helyzeted fellendülhet ősszel, a csillagok állása szerint több lehet a pénztárcádban, mint az év eddigi bármely szakaszában volt, akár tavasszal, akár nyáron. Ennek bekövetkezéséhez azonban az kell, hogy átszervezd kicsit a költségvetésed, spórolj és takarékoskodj. Dönts okosan, mire és mennyit költesz! Novemberre felhalmozhatsz egy kis plusz pénzt.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nyáron sok kiadásod lehetett, aminek a hatását még kora ősszel, sőt, akár az évszak közepén is érezheted. Ezzel nem vagy egyedül, hiszen az emberek nyáron meggondolatlanabbul költik el tartalékaikat. Ideje kicsit felhoznod magad anyagilag. Nézz utána, hogy lenne-e valamilyen plusz pénzkereseti lehetőség, ha erre nincs módod, akkor rendezd át a költségvetésed!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Anyagiak terén ígéretes lehet számodra az ősz, akkor ugyanis, ha a munkahelyeden bevállalsz olyan feladatokat is, amelyek elsőre talán nehéznek tűnnek vagy idegennek, főnökeid emelhetnek fizetéseden, de extra prémiumot is kaphatsz. Ha ez mind mégsem következik be, akkor sem lesz haszontalan törekvésed, feletteseid elismerése ugyanis nem marad el.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ahogy telik az idő, egyre jobban alakulhat az anyagi helyzeted ősszel, nyári kiadásaid ugyanis a hónapok előrehaladtával visszavándorolhatnak bankszámládra. Ez azonban csak akkor következhet be, ha teszel is érte, és nem engeded, hogy kísértésbe ess, és feleslegesen összevásárolj mindenfélét, amire talán nincs is igazán szükséged. Tegyél félre hónapról hónapra!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár szeptemberben még nem, októberben és novemberben egyre jobban alakulhatnak a pénzügyeid. Ősz végére úgy érezheted, végre nem kell aggódnod számláid miatt, és nem mínuszban vagy, sokkal inkább a plusz felé hajlik a költségvetésed. Mindezt annak köszönheted, hogy a csillagok állása szerint ősszel jó pénzügyi döntéseket hozhatsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy váratlan kiadás eléggé megcsapolhatja a költségvetésed, ami miatt akár huzamosabb időre is pénz szűkébe kerülhetsz. Vésztartalékodhoz kényszerülhetsz nyúlni. Ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor a nagy kiadást követően azonnal nyomj padlóféket a költekezéssel, és gondold át, mik a legszükségesebbek a mindennapjaidhoz: csak azokra költs!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként kaphatsz egy anyagi értelemben kecsegtető ajánlatot ebben az évszakban, de nem biztos, hogy érdemes elfogadnod. Jól gondold át, hogy a pillanatnyi anyagi gyarapodást ígérő dolog hosszú távon milyen hatással lehet pénzügyeidre. Semmiképpen se hozz hirtelen döntéseket, mindent fontolj meg! Ha jól döntesz, nemcsak ősszel, hanem később is anyagi biztonság várhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ősszel aggaszthatnak a pénzügyeid, mert az utóbbi időben nem egy nagyobb kiadásod lehet. Ne legyenek azonban álmatlan éjszakáid, ugyanis az ősz vége tartogathat egy pozitív fordulatot. Azt a helyzetet ugyanakkor neked kell felismerned, hogyan élhetsz a fordulatod elhozó dologgal. Lehet, hogy neked támad egy ötleted, de lehet, hogy lehetőséget kapsz.

Ezt is szeretjük