Nagy őszi szerelmi horoszkóp: sok jegynél új kapcsolat a láthatáron
Szerelmes ősz elébe nézünk: a horoszkóp részletes előrejelzést ad.

gyunolcsok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A perzselő nyár után kacsingató napsütéssel érkezik a szíveket szerelemre csábító ősz. 2017 ősze különlegesnek ígérkezik, hiszen új közös történetek veszik kezdetüket, kalandregényektől a romantikus lányregényekbe illő eseményekkel, fordulatokkal, érzelmekkel.

Az ősz romantikája már szeptember első napjaitól sokakon úrrá lesz, de kis idő múltán aligha marad, akit ne bűvölne el. Szinglik és párkapcsolatban élők számára ad jóslatot az évszakra a következő őszi szerelmi horoszkóp.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Érzelmileg ebben az évszakban sokat fejlődsz és erősödsz majd az elmúlt tavaszhoz és nyárhoz képest. Stabilabb lélekkel, magabiztosabb nőként zárod majd az őszt.

Ha párban vagy, az évszak nagyszerűen alakulhat számotokra. Idén ősszel több helyzet is kibontakozik, melyben az együttműködést fogjátok kapcsolatotokban még magasabb szintre emelni. Érzelmeitek stabilak, és tele vagytok tervekkel novemberig.

Ha nincs párod, az évszak próbára tesz. Mielőtt megajándékozna egy új szerelemmel, meg kell tanulnod egyedül jól érezned magad. Amint kiegyensúlyozottá válsz, és élvezed a szingliséget, az új szerelem kopogtat az ajtódon. A november már randikkal telik.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A csodás őszbe is szerelmes vagy szinte, hiszen a színei és hangulata bűbájként hat rád. A szíved nyitva van a szerelemre, ami párban és egyedül is meghozza gyümölcsét.

Az ősz szépségei magukkal ragadnak titeket a pároddal, ezért sok-sok szabadtéri program ígérkezik az évszaknak különösen az első felére. A titeket körülvevő színek a végtelenségig fokozzák a romantikát. Az évszakban sok-sok szerelmes vallomás ígérkezik.

Ha nincs párod, elvarázsolva a gyönyörű ősztől még inkább szomjazhatod a szerelmet. Nos, nem is kell sokáig várnod, ugyanis az évszak közepe táján felbukkanhat egy helyes pasi a láthatáron. Emlékezetes randik, magukkal ragadó érzelmek várnak.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az ősz nagyon ígéretes számodra, ami a szerelmi életedet illeti. Pozitív irányú fejlődést tapasztalsz, harmóniát, és egyedülállóként új szerelmet hozhat az évszak.

Pároddal sokat érik, sokat mélyül a kapcsolatotok ősszel, köszönhetően az őszinte és bensőséges beszélgetéseknek, amik rátok várnak. Az őszi összebújások és teázgatások megteremtik köztetek a még nagyobb harmóniát. A romantika most mindent átjár.

Ha nincs párod, egy szép őszi napon összeakad a tekinteted egy jóképű férfiéval. Történjen bár a buszon vagy egy kellemes tea mellett a kedvenc helyeden, a találkozás felér majd egy villámcsapással. Ha ennél tovább juttok, fontos személy lehet életedben.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Kétség sem fér hozzá, hogy az ősz valami nagyon jót tartogat neked a szívügyeidben. Párban és egyedül sem fogsz csalódni ebben a romantikus időszakban.

A hangulat már szeptember első heteiben magával ragad titeket. Várakozással tekintesz előre, mert érzed, valami jót hozhat. Igazad is van: pároddal a kapcsolatotok új szintre emelkedik. Fejlődtök érzelmileg, kommunikációban, kompromisszumkészségben.

Ha nincs párod, sokat erősödsz, és nő a magabiztosságod ebben az évszakban. Mindez a külvilág felé is érződik, nem is véletlen, hogy egy környezetedben mozgó férfi más szemmel kezd rád nézni. Mosolyod egészen elvarázsolja, és ha elég bátor, lép is.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Szíved olyan könnyű egész ősszel, akár egy pihe. Az indiánnyár napsugarait élvezve sok-sok nevetés vár, és szerelmi életed is örömteli események kísérik.

Pároddal a humor és a könnyedség költözik kapcsolatotokba, társulva egy érzelmi erősödéssel. Bár az ősz beköszönt, a ti kapcsolatotok úgy virágzik, akár a tavasszal nyíló fák. Mindent meg tudtok beszélni, mindenen tudtok nevetni: csodás lesz az összhang!

Ha nincs párod, ősszel kifejezetten élvezed majd szabadságod, és elengedve a párkeresést, Cupido azonnal feléd is fordítja nyilait. Ősz végére jó eséllyel már szerelmes is leszel: az illető pedig, aki elrabolja a szíved, humorával fog megragadni téged.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Az ősz nyugalma érzelmi életeden is úrrá lesz. Nincs, ami ebből a harmóniából igazán kizökkenthetne, még ha adódnak is nehézségek időnként.

Ősszel külső szemlélők számára is feltűnő harmónia költözik kapcsolatotokba, és lesz is valaki, aki megirigyeli ezt. Bár az illető még éket verni is megpróbálhat közétek, nincs esélye: szerelmetek erősebb, mint valaha, és talán fel sem tűnik az a bizonyos személy.

Ha nincs párod, a régi vagy új jelölted szíve felé vezető úton egy riválisé is vezet. Fontos, hogy megőrizd nyugalmad, önmagad légy, és tiszta szívvel fordulj a vágyott kapcsolat felé. Ne a másikra, hanem a célszemélyre koncentrálj! A jó energiák kamatoznak!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ősszel a szívügyeid kapcsán bebizonyosodik számodra, milyen klassz és erős nő vagy. Ehhez fordulat vezethet el, melyet átvészelve büszkén tekintesz vissza.

Ha párban vagy, egy közös kihívás elébe néztek ősszel. Szerencsére remekül működtök együtt, így nincs az a helyzet, ami kifoghatna rajtatok. Az őszi romantika ráadásul állandó pozitív hatást gyakorol az érzelmeitekre is. Erősek és legyőzhetetlenek vagytok.

Szingliként régi vagy új jelölted kapcsán elbizonytalanodhatsz ősz elején. Ezen a ponton fontos magad felé irányítanod figyelmed jó részét. Fontos, hogy magabiztosságod ne a férfinál elért sikereidből nyerd. Légy tisztában értékeiddel! Ősz végére fel is figyelhet rád.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A színpompás őszben egy emlékezetes utazás vár rád, mely a szívügyeidben is egy új, jó időszakot hozhat majd el egyedülállóként és párban is.

Pároddal egy utazás merül fel, ami mindkettőtöket várakozással és izgalommal tölt el. Az évszak a tervezgetéssel indul, és ősz végére sor is kerülhet az útra, ahonnan feltöltődve, egymáshoz még inkább kötődve tértek majd haza.

Ha nincs párod, egy barátnős kiruccanás van kilátásban ősszel. Az utazás nemcsak pihentetőnek ígérkezik, de jó eséllyel egy izgalmas, kalandos megismerkedést és minden eddiginél perzselőbb flörtöt tartogathat számodra.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Az ősz harmóniát hoz a szerelmi életedbe. Párban kedveseddel, egyedülállóként magadban tisztázol kérdéseket, ami jó irányba viszi szívügyeidet.

Nyilasként a párkapcsolatodban az egymás felé való nyitottságot, türelmet és toleranciát kell megtanulnotok ősszel. Noha lesznek viták, az erős érzelmi háttér és a kommunikáció mindvégig ütőkártya lesz a kezetekben. Az ősz megerősödést hoz.

Ha nincs párod, valaki felhívja a figyelmed arra, hogy egy idealizált képet üldözöl. Próbáld végiggondolni az általad elképzeld párról magadban alkotott leírást. Ne a hibátlant, hanem a számodra tökéletest keresd! Így az ősz sikert hozhat neked.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Az ősz számodra a nagytakarítás időszaka lesz a szívügyeidben. Párkapcsolatod könnyedebbé, szingli életed szebbé válik majd általa. Utóbbi esetben fejlemény is vár!

Az ősz remek alkalmat ad nektek arra, hogy tisztázzátok mindazokat a félreértéseket, hiányérzeteket, amelyek bennetek vannak. A jó energiák most segítenek ebben. Fő az őszinteség! Átbeszélve mindent sokkal könnyedebben zárjátok majd az évszakot.

Ha nincs párod, egy kéretlen udvarlóra teszel szert ősszel. Légy vele maximálisan őszinte, és közöld határozottan, ha nem akarsz tőle semmit. Mindeközben valaki csak az adandó alkalomra vár, hogy kezdeményezhessen. Ő számodra is szimpatikus lesz.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ősszel számodra nagyon fontos szerepet kap majd a kommunikáció, mely mind párban, mind egyedülállóként az utat jelentheti a szerelmi életed boldogságához.

Vízöntőként pároddal sok alkalmad nyílik a szabadban lenni ősszel, az évszak szépsége pedig őszinte vallomásokra, gondolatok megosztására, mélyebb beszélgetésekre késztet titeket. A következő hónapokban sokat fejlődik a kapcsolatotok lelki oldala.

Ha nincs párod, egy olyan férfival hoz össze a sors, akivel azonnal megtaláljátok a közös hangot. Nem kizárt, hogy a férfi egykettőre randira is hív. Az illetőt feltehetőleg egy barátnőd vagy rokonod által ismered meg, egy szabadtéri programon.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Izgalmas, boldog időszak lesz számodra az őszi. Most még nőiesebbnek, még szexibbnek érzed magad, és igazad is van: ragyogsz!

Párod részéről több bókot és figyelmességet tapasztalsz a megszokottnál is ősszel. Ennek az az oka, hogy a csodás évszak során téged is valamiféle nőies varázs, még szexibb kisugárzás leng körül. Élvezd, és ne feledd viszonozni kedvesed figyelmét!

Ha nincs párod, valaki, aki felől mindig tapasztaltál egy-egy bizonytalan jelet, most intenzívebb ostromlásba fog. Az ősz elhozhatja azt a lépést, amit már régóta fontolgat az illető, és jó eséllyel kialakulhat köztetek valami. Új kapcsolat a láthatáron!

 

Ezt is szeretjük