Nagy őszi egészséghoroszkóp: hogy kerüld el a bajt november végéig?
Horoszkópod segít megőrizni az egészséged.

nagykep?cikkid=164084&kep=tea-napraforgo-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sok pénz hasznos, a nagy szerelem örömteli - de bármilyen jó dolog is jön szembe az ember életében, ha egészség nincs, sajnos nem ér annyit a dolog, mintha a jó egészség és kiegyensúlyozottság is meglenne alapként.

Egészséghoroszkópodból kiderítheted, hogy ősz végéig mire számíthatsz az egészségedet illetően. Vajon minden rendben alakul, vagy várható valamilyen probléma? Ha az utóbbi ígérkezik, tudd meg, hogyan kerülheted el!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ősszel furcsa módon még energikusabb leszel, mint nyáron voltál. Bár a napsütés ehhez már nem járul majd mindig hozzá, talán éppen a fullasztó meleg hiánya frissít majd fel. Egészségedben nem várható nagy gond, amennyiben odafigyelsz arra, hogy a vitaminbeviteled megfelelő legyen. Ősszel is van számos remek vitaminforrás, légy rendszeres vevő a zöldségesnél!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként az egészséghoroszkópod kiegyensúlyozottságot ígér neked őszre. Tested-lelked harmóniában lesz, amit sok-sok pozitív gondolat kísér. Arra azért ügyelj, hogy ne csapjon be az ősz eleji időjárás szeszélyessége. Bár néha a nyarat idézi a napsütés, kora reggel és este már hűvösebb az idő. Meggondolatlanságod vezethet maximum megfázáshoz, erre mindenképp figyelj.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként megnő az étvágyad ősszel. Talán a közelgő télre készül a szervezeted, ezt nem tudni, de valószínűleg többet és jóízűbben eszel majd, mint eddig. Ha szeretnél kicsit felszedni, most sikerülhet. Arra azért vigyázz, hogy túlzásba ne ess, mert a mértéktelenség gyomorpanaszokhoz, emésztési nehézséghez vezet. Ez az apró vész fenyeget, de könnyen elkerülhető.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként sajnos esélyes egy nagyobb megfázásos megbetegedés ősszel, de ha ügyesen felvértezed magad ellene, akkor elkerülheted. Mindig gondoskodj a réteges öltözködésről, ne feledkezz el arról, hogy elegendő C-vitamint egyél az immunrendszered támogatására, és persze az általános vitaminbeviteled is legyen szinten tartva. Ha ezekre figyelsz, elkerülheted a bajt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként energikus és lendületes leszel ősszel. Téged abszolút nem taglóz le a múló nyár és az érkező zordabb idő, sem testileg, sem lelkileg nem billensz ki a harmóniádból. Arra azért mindenképp figyelj, hogy ne légy vakmerő: még akkor se vállald be a veszélyesebbnek minősülő tevékenységeket, ha úgy hiszed, meg sem kottyannak. Ne érjen baleset!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz a jegyed? Az ősz az egészséged szempontjából is csodásan alakulhat. A lelkiek rendben működhetnek, sőt, javulhatnak az eddigiekhez képest, és ez nagyon jó hatással lesz a testi közérzetedre is. Mások is csodálattal nézik majd, milyen kiegyensúlyozott vagy. Egy dologra mindenképpen figyelj: ne dolgozd agyon magad, ne merülj ki mindennap, az egészséged mindennél fontosabb.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg a jegyed? Akkor az ősz folyamán különös hangsúlyt kell helyezned arra, hogy gondolataidat tudatosan irányítsd. Sajnos sok mindent túlstresszelsz, olyasmiket is, amiket nem kellene. Gondold át, mi az, koncentrálj a valóban fontos dolgokra: szeretteidre, magadra, egészségedre. Máskülönben sem a szívednek, sem a vérnyomásodnak nem tesz majd jót stressz.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió vagy? Óvatosan a közlekedéssel, a barkácsolással, a főzéssel! Ősszel egy óvatlan pillanatban ugyanis apróbb baleset érhet, amit akkor tudsz elkerülni, ha nem hagyod elkalandozni a gondolataidat. Sokat segít, ha eleget alszol, mivel a dekoncentráltság mögött nagyon gyakran a kialvatlanság áll. A jó közérzet is segít mindig képben lenni: igyál elég vizet, és egyél jól!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként hajlamos lehetsz félvállról venni a megfázásos megbetegedéseket, és sajnos erre kora ősszel sor is kerül, amikor is jó eséllyel egy makacsabb nátha vár. Nagyon fontos, hogy ezen változtass, hiszen bizonyára tudod, egy egyszerű megfázásból is könnyen kialakulnak szövődmények. Ha szükséges, menj orvoshoz, vedd komolyan állapotod, és előzd meg ezeket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként ideje megreformálnod az életmódodat egy kicsit. Erre remek alkalom az ősz! Annál is inkább ne halogasd tovább, mivel mostanra valószínűleg kaotikus állapotok uralkodtak el mindennapjaidban. Ez egy idő után egészséged kárára lesz. Mostantól élj rendszerezettebben, étkezz és aludj állandó időpontokban, eleget és egészségesen.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ahogy a tavaszt tavaszi fáradtság kíséri sokaknál, úgy kísér téged az őszi frissesség. Irigylésre méltó lesz az energiád, amit a munkában nagyon jól tudsz kamatoztatni. Arra azonban figyelj, hogy ne zsákmányold ki magad. Hiába a kirobbanó erő, a te szervezeted terhelhetősége sem végtelen. Ha erre odafigyelsz, nem lesz gond, ellenkező esetben ősz végére csúnyán kimerülsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként ősszel lehet benned akaraterő és kitartás lemondani káros szenvedélyedről. Akár a cigaretta az, akár más, most érdemes megpróbálnod. Ha figyelsz a megfelelő vitaminbevitelre, a megfázás elkerül október végéig, a novemberi nedvesebb idő, a szitáló eső azonban kifoghat rajtad. Akkorra várható egy kellemetlen megfázás, de erős immunrendszerrel kivédheted.

Ezt is szeretjük