Erre buknak az Oroszlán pasik
A legfontosabb dolgok, amiket tudnod kell róluk
Az Oroszlán férfi nem könnyű eset, de meghódíthatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az oroszlánt az állatvilág királyának nevezik, és ezt a mentalitást osztja zodiákusbeli rokona is.

Sok Oroszlán férfiban él a vágy, hogy ő legyen az élet császára, és vannak köztük, akik annak is érzik magukat. Nincs mindig könnyű dolga a nőnek, akinek épp egy Oroszlán a szíve választottja, de a küldetés nem reménytelen.

Mire bukik?

A legtöbb férfi erősen vizuális beállítottságú, de az Oroszlán férfit különösen elbűvöli a jó megjelenés. Esetében nem veszed fel feleslegesen a legszebb ruhádat, és az igényes frizura, smink is gyönyörködteti a szemét. De ennél is fontosabb számára, hogy magabiztos legyen szíve hölgye, legyen saját stílusa, és büszkén viselje adottságait, akkor is, ha nem találja tökéletesnek minden porcikáját.

A különleges kisugárzás magával ragadja, és nem árt, ha némi kreativitással is rendelkezel, merész, de legalábbis eredeti ötleteid vannak, valamint nem hiányzik belőled a megvalósításukhoz szükséges bátorság sem.

A rosszfiú

Ő maga egyébként szenvedélyes, romantikus alkat, aki melegszívű, szeret nagylelkű lenni, ugyanakkor lételeme a show, ezért hajlamos lehet a teátrális megnyilvánulásokra. Szórakoztató jelenség, aki szeret a társaság középpontjában lenni, és nehezen viseli, ha nem kap elég figyelmet.

Ugyanakkor gyakran az Oroszlánok közül kerülnek ki a szívtipró rosszfiúk, akik után női könnyek hullanak. Sok Oroszlán az örök aranyifjú típusát képviseli - nehezen vagy egyáltalán nem köteleződik el, hiszen hajtja a vadászösztön, és nem szívesen mond le az állandó hódításról. Főleg, mivel szereti, ha sokan csodálják, és karizmájának köszönhetően sikere is van a nők körében.

Kapcsolatban

Ez persze nem azt jelenti, hogy az Oroszlán ne tudna valóban szerelmes lenni, ha eljött az ideje, bár lehet, hogy ez csak a negyvenes éveiben következik el. Ám az adrenalinról ekkor sem akar lemondani, így az otthonülő férj szerepe nem neki való. Ha partnere vagy ebben, és nem hiányzik belőled sem a humor, sem a kockázatvállalás, akkor erős kötelék alakulhat ki köztetek.

Azonban légy óvatos, ha olyan Oroszlánnal hoz össze a sors, aki vonzódik a heves, drámai kapcsolatokhoz, melyek a gyűlölet és szerelem skáláján mozognak, a véres veszekedésektől az eufórikus kibékülésekig, hiszen könnyen a se vele, se nélküle csapdájában találhatjátok magatokat. Bár az Oroszlán férfi sokszor magabiztosnak tűnik, szüksége van a dicséretre és a figyelemre, és értékeli, ha ezt megkapja tőled. Ha hiszel benne és tiszteled őt, mindezt örömmel viszonozza.

Volt már dolgod Oroszlán férfival? Mit gondolsz az Oroszlán típusról?

Ezt is szeretjük