Melyik elemhez tartozik a jegyed? Ez az angyal vigyáz rád
Attól függően, melyik elemhez tartozik valaki, más őrangyal vigyáz rá. Nézd meg, ki a te őrangyalod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt már olyan, hogy majdnem elütött egy autó, de az utolsó pillanatban mintha visszarántott volna valaki, észbe kaptál, és visszaléptél a járdára? Vészeltél már át olyan veszélyes helyzeteket, amikről később nem értetted, hogyan lehetett ekkora mázlid?

Bár akkor azt gondolhattad, mindez csak a szerencsés véletlen műve volt, ezoterikus nézetek szerint az őrangyalok lehetnek azok, akik megóvják az embereket az őket fenyegető szituációkban.

Kézzelfogható bizonyíték, hiteles fotó vagy videó persze nem készült még egyikőjükról sem, de a Biblia mint írásos mű említést tesz róluk, illetve az ezoterikus nézetek vallói is úgy tartják, mindenkire vigyáz egy angyal, aszerint, hogy melyik elemhez tartozik.

Ha kíváncsi vagy rá, a te lépéseidet melyik angyal őrzi, horoszkópod alapján keresd ki, melyik elemhez, és eszerint melyik őrangyalhoz tartozol!

Tűz

Kos, Oroszlán, Nyilas

Ha a tűz a te elemed, akkor rád Mihány arkangyal vigyáz. A neve azt jelenti, aki olyan, mint az Úr.

Mihály arkangyal a szent harcos, ezért amikor ábrázolják, gyakran adnak kardot a kezébe. Ha az ő vigyázó tekintete kíséri a cselekedeteidet, biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben vagy.

Föld

Bika, Szűz, Bak

Ha a fenti jegyek valamelyike a horoszkópod, és elemed a Föld, a te őrangyalod neve Uriel, ami annyit tesz, Isten fénye.

Urielt fényes lámpással a kezében szokták ábrázolni. Elvezeti az embereket a végzetükhöz, és figyelmüket a művészetek felé irányítja. Ha szereted a szép verseket, csodálod a festészetet vagy a zenét, az bizonyára nem véletlen.

Levegő

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ha ehhez az elemhez tartozol, rád Rafael arkangyal vigyáz nap mint nap. Neve annyit tesz, Isten gyógyít, így az angyal a gyógyítás és a megújulás, az újra energizálódás angyala.

Rafaelhez köthető a hagyományok tisztelete is. Ha magad is szereted az ünnepeket, és a néphagyományok iránt is érdeklődsz, őrangyalod keze lehet a dologban.

Víz

Rák, Skorpió, Halak

Ha ez az elemed, téged Gábriel arkangyal óv meg minden veszélytől. Neve azt jelenti, Isten ereje. Gábriel mennyei erőt hordoz, ő az igazság angyala. A Biblia szerint ő űzte ki Ádámot és Évát a Paradicsomból, miután azok bűnbe estek.

Ezoterikus tanok szerint Gábriel a remény angyala. Ha valamit már szinte feladsz, de nagyon szeretnéd, ha mégis sikerülne, kérd a segítségét, hogy adjon reményt!

Ezt is szeretjük