Kínai aszcendens-számoló
Milyen vagy álarc nélkül?
Kínai aszcendensed fellebbenti a fátylat azokról a vonásaidról, melyek meghatározzák személyiséged!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyugati horoszkóphoz hasonlóan a kínaiban is nagy hatással van személyiségedre az aszcendensed - mivel a csillagjegyed alaptulajdonságait egészíti ki. A tökéletes önismerethez tehát szükséged lehet rá.

Előfordulhat, hogy életed során számos helyzetben álarcot kell viselned. Ennek következtében pedig a környezeted esetleg nem olyannak ismer meg, mint szeretnéd. Ha kiszámolod kínai aszcendensed, megtudhatod, milyen is vagy valójában.

Kínai aszcendens számláló

Számold ki, mi az aszcendensed a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Patkány

Számos kiváló képességed mellett talán a legnagyobb erősséged, hogy remekül kijössz másokkal. Rendkívül barátságos vagy, kedves és könnyed természeteddel valósággal lenyűgözöd környezetedet. Patkány aszcendensed hatására igazi társas lény vagy, nem bírod sokáig emberi kapcsolatok nélkül, bármennyire is próbálod ezt titkolni. Logikus gondolkozásodnak és kiváló emberismeretednek köszönhetően remekül eligazodsz a kapcsolatok bonyolult útvesztőiben.

Bivaly

Erős akaratú, határozott és igen eltökélt nő vagy, aki szívós makacssággal fáradozik a számára fontos célok megvalósításáért. Megbízható jellemed és konok kitartásod másokra is ösztönzően hat, ennek következtében pedig pillanatok alatt kivívod környezeted megbecsülését. Kínai aszcendensed alkotó természettel és cselekvőképességgel áldott meg, minek köszönhetően szinte bármit képes vagy megvalósítani. Csak így tovább!

Tigris

Imádsz az élet sűrűjében lenni, rendkívül életvidám és újító szellemű ember vagy. Érdeklődési köröd igen széles, minek következtében számtalan baráti kapcsolatra is szert teszel - ezek közül sok el is mélyül az évek folyamán. Tigris aszcendensed hatására igyekszel minél teljesebb életet élni, és szenvedélyes jellemednek köszönhetően számtalan kalandra kapható vagy. Ha környezetedből valaki jó társaságra vagy valódi szórakozásra vágyik, biztos, hogy téged keres meg.

Nyúl

Az élet exkluzív felén érzed jól magad. Kifinomult ízlésednek nem felelnek meg az igénytelen giccsek és a félmegoldások. Tisztában vagy vele, miként lehet jól élni, és minden erőddel azon vagy, hogy meg is teremtsd azt az életszínvonalat, ami kényes elvárásaidnak leginkább megfelel. Mindez nem utal sznobizmusra, mindössze szépérzéked fejlettebb egy kicsit az átlagnál. A horoszkóp szerint azonban emellett rendkívül kedves és barátságos nő vagy.

Sárkány

Kínai aszcendensed hatására semmit nem csinálsz félgőzzel, az eseményeket teljes odaadással éled meg. Bár törekvéseidet nem minden esetben koronázza siker, szinte sosem veszítesz a lelkesedésedből. A kudarcok nem törhetik meg akaratodat, és rendíthetetlen belső nyugalmadon mit sem változtatnak az esetleges bukások. Te egyszerűen egy lelkes, vállalkozó kedvű és mindemellett rendkívül becsületes nő vagy.

Kígyó

Ragyogó elmével, kiváló ítélőképességgel és jó nagy adag kíváncsisággal áldott meg a sors. Szívesen töprengsz elmélyülten a világ jelenségein, megfontoltan és jó előre megtervezed szinte minden tettedet. Kifinomult és igen széles palettájú képességeidnek köszönhetően remekül megállod a helyed az élet szinte bármely területén. Használd ki kínai aszcendensed adottságait, és légy minél boldogabb az életben!

Bárhová is vet a sors, egykettőre hírnevet szerzel magadnak. Meggyőző fellépéseddel és kedvességeddel igen vonzó jelenségnek számítasz, minek köszönhetően gyorsan teszel szert új barátokra. Mindig is szerettél ismeretlen dolgokkal kísérletezni, így nem riadsz vissza egy kis rizikótól sem, ha a cél ér annyit, hogy kockázatot vállalj érte. Ló aszcendensed hatására alapvetően rugalmas és rendkívül eredeti ember vagy.

Kecske

Könnyedén veszed a sors meglepetéseit, bár tagadhatatlanul szereted az élet derűsebbik és szebbik oldalát. Ha azonban nem adatik meg neked minden, amire vágysz, kreativitásoddal és gazdag fantáziavilágoddal igyekszel pótolni a hiányosságokat. Művészi érzéked szinte lenyűgöző, alkotókészségeddel elvarázsolod a körülötted élőket. A horoszkóp szerint valódi romantikus csodabogár vagy.

Majom

Sok minden érdekel a világból, és amolyan minden lében kanál típus vagy. Ezt azonban senki nem veszi zokon tőled, hiszen remek humorodnak és barátságos természetednek köszönhetően szívesen fogadnak bármilyen társaságban. Érted is a módját, hogy hívd fel magadra a figyelmet, hiszen szeretsz a társaság középpontjában lenni. Majom aszcendesed hatására kimondottan élénk, vállalkozó kedvű és őszinte nő vagy.

Kakas

Méltóságteljes viselkedéseddel és határozott fellépéseddel lenyűgözöd a környezetedet. Véleményed többnyire hűvösen tárgyilagos, olykor bosszantóan semleges. Mindezek miatt rendkívül komolyan vesznek bármelyik társaságban. Szinte mindenhol adnak a véleményedre, és fontosnak tartják ítéleteidet. A horoszkóp szerint bölcsességeddel és tapasztalatoddal sok barátod számára jelenthetsz afféle példaképet.

Kutya

Komoly nő vagy, aki gyűlöli az alakoskodást és a kétszínűséget. Rendkívül egyenes és megbízható természetednek köszönhetően a környezetedben élők megbíznak benned, hiszen mindig pontosan tudhatják, hányadán állnak veled. Egyenes beszédű és rendkívül emberbarát jellemed miatt sokan gondolnak rád úgy, mint az igazság elkötelezett hívére. A Kutya aszcendens hatására mindemellett hűséges és rendkívül megértő is vagy.

Disznó

A horoszkóp szerint az emberek többségével remekül kijössz, hiszen igen jóindulatú és őszinte jellem vagy. Ráadásul ki nem állhatod a viszályokat, ezért kínosan odafigyelsz arra, hogy ne alakuljon ki senkivel komolyabb konfliktushelyzeted. Rajongsz a társasági életért, barátaidért és a könnyed szórakozási lehetőségekért. Olykor hajlamos lehetsz az élvhajhászatra is, de csak akkor, ha tudod, hogy senkinek nem származik kára belőle.

Cikkünk Neil Somerville: Kínai horoszkóp című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

lead par olvas
  • horoszkóp
  • megcsalás

Miért lép félre a pasi?

lead dido
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Disznó jegyében

lead naomi
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kutya jegyében

Ezt is szeretjük