Online Hold-jegy-számítás
Kiderülnek titkos vágyaid
A Hold állandó körforgásával minden titkos vágyadat felszínre hozza. Számítsd ki Hold-jegyed, és segítségével váltsd valóra álmaid!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold fogyása és kiteljesedése, vagyis állandó körforgása ugyanúgy tükröt mutat az asztrológusoknak, mint a bolygók állása.

Az éjszakákat megvilágító égitest erős hatással van a vágyaidra, a holdkristályok pedig segíthetnek megszerezni az élet összes területén azt a támogatást, amire szükséged van.

Ha tudni szeretnéd, számodra mit tartogat a távoli égitest, számold ki kalkulátorunk segítségével a Hold-jegyedet!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szükséged van a szenvedélyre, a szabadságra és a kalandokra, mindezeket pedig a rubin erősíti. Nem szereted, ha megmondják, hogy mit tegyél, vagy ha ellátnak tanácsokkal. Erőteljes érzelmi igényeid miatt, melyek azonnali kielégítést követelnek, olykor még mindig gyermekként viselkedsz. Személyiségednek ez a makacs része elvárja, hogy rajongjanak érted, és elismerjenek a Kos jegyre különösen jellemző bátorságodért és önállóságodért. Miközben arra törekszel, hogy megszerezd, amit akarsz, szűklátókörűvé és érzéketlenné válhatsz más emberek szükségletei iránt. Ugyanakkor ott van benned a vágy, hogy kilépj önzőségedből, hogy kapcsolatot teremts másokkal, nyitott légy a barátságra, és elfogadd a kölcsönös egymásrautaltságot. A kunzit segít abban, hogy kreatív módon kompromisszumot köss a saját és mások szükségletei között, a cerusszit pedig elősegíti a rövid távú kompromisszumokat, és segít alkalmazkodni olyan helyzetekhez, amelyekkel szemben nagyon erős belső ellenállást tanúsítasz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Születésedtől fogva a biztonságra és a társadalmi elismerésre törekszel, de legjobban egy változásoktól mentes világra vágysz. Ennek eredményeképpen az emberekbe és javaidba kapaszkodsz, mert ezek hamis biztonságérzetet nyújtanak, mint ahogyan a szexuális kapcsolatok is. A prehnit megkönnyíti az anyagi dolgoktól való elszakadást. Ez a kő az isteni megnyilvánulásokba vetett bizalomhoz kapcsolódik, és biztosít arról, hogy minden szükségleted ki legyen elégítve. Az egyik legmélyebb vágyad, hogy kapcsolatba lépj az örökké létező, legbelsőbb éneddel. A kriszpit eljuttat ehhez az énedhez, hogy kapcsolatba léphess spirituális önvalóddal, az egyetlen valódi biztonsággal. Szinte már függsz a hűséges partnertől és a stabil kapcsolattól. A magnetit pontosan a szeretetet, az elkötelezettséget és a hűséget vonzza, vagyis olyan tulajdonságokat, melyek kedvesek a Bika Holddal rendelkezők szívének.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel Holdad az Ikrek jegyében áll, számodra az a legfontosabb, hogy meghallgassanak, még akkor is, ha semmi fontos mondanivalód nincs. Valószínűleg félsz az érzelmeidtől. A múltban megtanultad elengedni a fájdalmas érzéseket úgy, hogy addig értelmezted őket, illetve addig beszéltél róluk, míg meg nem szűntek, pedig inkább el kellene fogadnod ezeket az érzéseket. A kalcit stabilizálja csapongó gondolataid, és segít kifejezni mélyebb érzelmeid. Ha vannak be nem gyógyult, fájdalmas érzelmi sebeid, ezek gyógyításában segíthet a szelíd rodokrozit. Elméd hiperaktív, egyfolytában kutat és kérdez. Mindenről tudni akarsz, de ez a kényszer annyira túláradó és oly felszínes is lehet, hogy végül semmit nem ismersz meg igazán. A zafír segít összpontosítani és megnyugodni, felszabadítva a nem kívánt gondolatokat és az idegfeszültséget, így lehetővé téve, hogy a fontos dolgokra koncentrálj. Ez a kő kitűnően hat a kommunikáció minden szintjén.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák Hold erősen kötődik az otthonhoz. Egy biztonságos bázis létfontosságú számodra, mert képtelen lennél működni nélküle. Mint a rák, hátadon hordod a házad és kedvenc tárgyaidat, bárhová vet is a sors. A békés krizokolla stabilizálja otthonod és érzelmeid, a jade pedig segít vigyázni vagyontárgyaidra. Az érzelmi biztonság utáni vágyad meghatározza viselkedésed, és a múlthoz való ragaszkodásod erős birtoklási vággyal párosul. A rózsaszín turmalin segít elengedni a dolgokat, és megóv az érzelmi túlterheléstől. Sebezhetőségedet kagylóhéjba rejted, de ezt a szükségtelen védekező mechanizmust átalakíthatod a szodalit segítségével, mely javít rendkívüli érzékenységeden.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyében álló Holddal a leghőbb vágyad az, hogy személyes hatalmad növeld, és különlegesnek érezhesd magad. Szeretnéd, ha felnéznének rád, imádnának, és engedelmeskednének neked. Ennek eléréséért nem riadsz vissza az érzelmi játszmáktól és a manipulációtól sem, ha pedig nem érsz célba ezekkel a módszerekkel, akkor sértett hiúságodba vonulsz vissza. Vágysz a fényűzésre és arra, hogy önmagad kényeztethesd. Ha érvényre szeretnéd juttatni Holdad pozitív tulajdonságait, akkor nagyon fontos, hogy megtaláld önmagadban azt, amitől egyedi személyiséggé válhatsz. A rodokrozit segít megszeretni önmagad és megmutatni a világnak kiváló tulajdonságaid.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűzben álló Holdat a tökéletességre törekvés jellemzi legjobban. Sokat vársz el másoktól és önmagadtól, emiatt gyakran csalódsz. Idealista vagy, ezért hajlamos vagy feláldozni magad másokért, és csalódsz, amikor ez az áldozatvállalás nem kölcsönös. Az ametiszt segít reális célokat kitűzni, a csaroit pedig segít elégedetté válni a jelenben. Ez a kő erősíti a belső látást, és segít összehangolni spirituális éned a mindennapokkal, miközben támogat az emberiség szellemi szolgálatában. Ha nem sikerül kielégítened azt a vágyadat, hogy önzetlenül segíthess másokon - anélkül, hogy ezért bármilyen elismerést vagy jutalmat várnál -, akkor elégedetlen leszel az életeddel. A kék topáz segít elérni azt, amire vágysz, úgy, hogy közben másokon is segíthetsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szükséged van arra, hogy szükség legyen rád, hogy szeressenek. A Mérleg Holddal rendelkező ember egy kapcsolatban tud a leginkább kiteljesedni, neked pedig pontosan az a feladatod, hogy kiteljesítsd önmagad. Ha egyedül élsz, a larimar segít megtalálni a nyugalmat és a lelki egyensúlyt, míg a celesztit békét teremt. Általa nyitottá válsz az új tapasztalatokra, segít megőrizni a harmóniát a stresszes időszakokban, illetve segít helyrehozni a rosszul működő kapcsolataidat is, mert alkalmat ad a békés párbeszédre. Hajlandó vagy a kompromisszumokra, és képes vagy igazodni mások elvárásaihoz, mert mindent megtennél a nyugodt életért, titokban azonban szeretnél irányítani. A szardonix segít kielégíteni vágyaid, illetve érvényesülni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szükséged van a felfokozott érzelmekre, és arra, hogy elkötelezd magad. Ha ez nincs meg az életedben, akkor bizonytalanná válsz. A Skorpió Holdat fogva tartja a múlt, és az olyan mélyen gyökerező érzések, mint a harag és a féltékenység, emiatt szükséged van arra, hogy elengedd érzelmeid és a múltban elszenvedett traumákat. Vágyaid gyakran viharosak, erőteljesek, és tudattalanodnak mélyéről törnek fel. Ez egy katartikus Hold, mely gyakran olyan mélységeket érint, ahová mások nem merészkednének. Nagyon erős benned az a vágy, hogy feltárd az élet minden tabuként kezelt területét. Ha szembenézel saját sötét oldaladdal, tapasztalataid termékeny talajt teremthetnek további fejlődésednek, amit megkönnyít a füstkvarc. Tedd a füstkvarcot csúcsával lefelé a talpad alá, hogy elvezesse a negatív energiákat, egy másikat pedig fogj a kezedbe, hogy megszabadulhass sötét érzelmeid zsarnokságától.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Téged az érzelmi szabadság utáni vágy irányít. Szükséged van arra, hogy kísérletezhess, és önmagad lehess a kapcsolataidban. Ha társad képes teret adni neked, akkor valószínű, hogy visszatérsz hozzá, ha nem, akkor továbblépsz egy másik kapcsolatba. A gránát segít elkötelezned magad úgy, hogy önmagad maradhass egy kapcsolatban, a csaroid pedig segít a pillanatnak élni ahelyett, hogy a jövő lehetőségeit kutatnád. Ez a emellett mindenben megláttatja a szépséget. Igazságérzeted nagyon erős, és ösztönösen megérzed, ha valaki hazudik. Örökké a tudást kutatod, ezért is hasznos a lazurit, mert elvezet a belső igazsághoz, ugyanakkor összeköt az egyetemes igazsággal is. Filozófus Holdad sok utat bejárt már. Létfontosságú, hogy megszerzett tudásod megtanuld átültetni a gyakorlatba, a wulfenit segít ebben.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Holdad hatására sokszor elszigeteltnek gondolod magad, úgy érzed, hogy nem szeretnek, és hogy képtelen vagy kifejezni az érzelmeid. A Bak Holddal született emberek sokszor elnyomják, vagy a csúcsra törve anyagi dolgokba vetítik lelki szükségleteiket, miközben valójában mély lelki kapcsolatra vágynak. A magnezit segít szeretni önmagadat, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni egy másik ember szeretetét. A vaspirit önbizalmat sugall, így segít leküzdeni a kisebbrendűségi komplexus érzését, továbbá azt az érzést, hogy nem tudsz megfelelni. Főleg az olyan férfiak számára hasznos, akik alacsonyabb rendűnek érzik magukat, mert erősíti az önbizalmat és a férfiasságukba vetett hitet. Ez a legyőzi a búskomorságot és a mély kétségbeesést, amire hajlamos vagy, ha a Bak Holdad van.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rendkívül fontos neked, hogy érzelmileg független maradj, ugyanakkor gyakran úgy érzed, elszigetelődsz az emberektől. A kalcedon erősíti a testvériséget, a lélektárs-kristály segít megtalálni azt az intimitást, melyre különféle kapcsolataidban szükséged van. Akkor is szükséged lesz néha lelki szabadságra és saját élettérre, amikor végre megtanulsz bensőséges viszonyt kialakítani. A gránát segít elkötelezni magad úgy, hogy önmagad maradhass. Adj egyet partnerednek is, hogy megtanuljon bízni abban, hogy újra közel kerültök majd egymáshoz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Neked rendkívül fontos, hogy másoknak szükségük legyen rád. A másokhoz fűződő érzelmek útján tapasztalhatod meg önmagad, és csak akkor érzed magad elégedettnek, ha másokon segíthetsz. A Halak Hold rendkívüli érzékenységgel ruház fel, így a valós élet túl kemény számodra, emiatt pedig gyakran menekülsz a képzeletébe. Szeretnél feloldódni az örökkévalóságban vagy egy másik lélekkel való egyesülésben. Szimbiotikus Holdad hatására arra vágysz, hogy lelkileg teljesen egybeolvadj partnereddel. Miközben a tökéletes kapcsolatot keresed, gyakran kevesebbel is beéred, és nehezen szakadsz el régi szerelmeidtől.

Cikkünk Judy Hall Kristály zodiákus című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kez a kezben
  • aszcendens
  • nyugati horoszkóp

Szerelmi aszcendens-horoszkóp

Ezt is szeretjük