Októberi szerelmi horoszkóp: új fejezetet nyit a szerelemben a hónap
Az október romantikusabb, fordulatosabb aligha lehetne.

levelek-szivek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ősz legromantikusabb hónapját szeretnénk megnevezni, nincs könnyű dolgunk, hiszen az egész évszakot végigkíséri valami varázslat, de az október mégis mindnél romantikusabb. Erre bizonyítékul is szolgál majd az elkövetkező pár hét.

Mind az egyedülállók, mind a párban élők csodás hónapra számíthatnak. A havi szerelmi horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Párban ez a hónap sok lehetőséget tartogathat arra, hogy egymás szeretteivel közelebbi viszonyba kerüljetek. Mindezzel párhuzamosan ti is közelebb kerülhettek, és közös utatokat tisztábban láthatjátok. Az október a kapcsolatotok megerősödését hozza, amit hó végére egyértelműen érezhettek majd.

Egyedülállóként meglepetésszerű fordulat érkezhet el a szerelmi életedben. Egyik rokonod, jó barátod ismerősének mutat be, akivel azonnal egy hullámhosszra kerülhettek. Szinte észre sem veszitek, hogy repül az idő, és ez nagyon jót vetít előre. Most minden jó irányt vehet, új fejezet indul. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha párban vagy, ebben a hónapban olyan lehet kapcsolatotok, mint egy tündérmese. Romantikus, meghitt, kettesben töltött órák, kellemes kiruccanások, összebújós esték ígérkeznek, így aztán aligha lenne, aki titeket ne irigyelne. Akadhat is valaki, aki irigyli boldogságod, légy résen!

Ha nincs párod, fontos, hogy októberben hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek. Ha húznak valamerre, ne félj legalább elpillantani arra, hogy lásd, mivel kecsegtetnek. A belső hang nagyon fontos a párra lelésben, és a tiéd októberben nagy segítségedre lehet. Hó végére látod majd, miért. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha párban vagy, kedvesed izgalmas ötlettel áll elő októberben, melynek megvalósítását közösen képzeli el, avagy abban a te jelenlétedre, támogatásodra nagy szüksége van. Ez a hónap rámutat majd, milyen nagyszerű páros vagytok, és felmerülhet akár a közös jövőben egy előrelépés is.

Ha nincs párod, a hónap több randit is tartogathat, ám nem egyazon személlyel. Ezen randik egyikére viszont azzal a férfival mész, akivel a jövőben még sok szép dolog várhat. A feladat már csak az, hogy ráismerj, melyikük az. A lényeg, hogy a szívedre hallgass, ne a kőbe vésett meggyőződésedre. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként, ha párban vagy, sokat fejlődhet októberben a kapcsolatod. Sok közös tervetek születik, és, ahogyan ezekről beszéltek, az roppant erősen fejleszti a kommunikációtokat, az egymásra figyelés képességét, a kompromisszumkészséget. Most megmutatkozik, milyen jók vagytok együtt, és egy még jobb időszak indul el.

Ha nincs párod, valakivel, akit mostanság ismerhetsz meg, és eredetileg nem is lenne az eseted, nagyon hamar megtaláljátok a közös hangot. Mindeközben lehet egy kisebb akadály, ami a kettőtök ügyét megnehezítené. Próbáljátok meglátni, hogy mi lehet a megoldás. Lehet, hogy nem is olyan bonyolult. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Októberben felizzik párod és közted a szenvedély, szinte megperzsel a szerelem. Még szorosabb ölelések, még több vallomás ígérkezik. Turbékoló galambokként élhetitek meg az elkövetkezendő heteket. Töltsetek minél több időt kettesben! Előfordulhat, hogy néha nehezebb lesz megoldani, de egy kis matematikázást megér. 

Ha nincs párod, most még erősebben vágyhatsz rá, hogy legyen. Fontos, hogy ne keresd a párod görcsösen! Sajnos Cupido szeret bújócskázni, és, ha látja, hogy keresed, a legjobb búvóhelyen kuncog majd rajtad. Hó második felében jöhet szembe egy új hobbi lehetősége, ami elvonja figyelmed. Ekkor jöhet a fordulat. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Párkapcsolatodban előfordulhatnak vitás helyzetek, de nem kell aggódnod, hiszen nincsen tányér csörrenés nélkül. A szerelmesek veszekedni is szoktak, különösen, mivel mindketten a lehető legjobbat akarják kihozni a kapcsolatból. Az, ha tudtok jól vitázni, a biztosabb jövő záloga: ne ijedj meg tőle!

Ha nincs párod, egy félreértés vagy konfliktus vihet közelebb ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Hó közepén valószínűbb, hogy ez megtörténjen, de sosem lehet tudni, Cupido mikor ránt nyilat! Könnyen lehet, hogy olyasvalaki jön képbe, aki nem szabad, vagy nem teljesen független. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Októberetek párban remekül telik. Kiugróan sok közös programotok lehet, és képbe jöhet egy utazás lehetősége is. A mozgalmas hetek alatt mindenesetre ne felejtsetek el kettesben lenni, hiszen erre is nagy szükség van, hogy harmóniában, egyensúlyban tarthassátok a kapcsolatotokat.

Nincs párod? Most minden megváltozhat. Új fejezet indul életedben, ugyanis valaki nap nap után a környezetedben fog mozogni, olyan, akivel vibrál köztetek a levegő. Az esetlen flörtöléstől a zavart pillantásokig minden sorra jöhet, akárcsak középiskolában, de a végén valami jó veheti majd kezdetét. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként októberben olykor-olykor féltékenység jelentkezik köztetek, de szerencsére a dolog veszélytelen. Nézd úgy, hogy egymás iránti ragaszkodásotok ékes bizonyítéka. Természetesen, ha nyomaszt, beszéljétek át a dolgot! A hónapot a szexuális energiák felpezsdülése is jellemzi.

Ha nincs párod, jelölted körül másik nőt láthatsz legyeskedni, ami nem lesz túl örömteli. Ne tipródj emiatt, hiszen, ha a nagy könyvben az van megírva, úgyis egymásra leltek. Akár vele, akár mással, akit most még nem ismersz, de a hónap végére a szerelmi életedben új fejezetet nyithat egy új szerelem. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként párban a jelszavatok legyen a türelem. A sok munkahelyi teendő, az egyéb elfoglaltságok miatt néha ingerlékenyebbek lehettek. Figyeljetek erre oda, és hétvégén mindenképp teremtsetek módot a kettesben töltött pihenésre. A közösen átvészelt hetek megedzik kapcsolatotokat.

Ha nincs párod, a munkád, a teendőid miatt nem is igazán figyelsz erre októberben. Cupido imádja az ilyet, ezért a legzavarosabb, legleterheltebb napodon vehet célba. A megismerkedésben a humornak lehet majd szerepe valamilyen vonatkozásban. A pasi belezúg a nevetésedbe! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Párod több ízben is meglep ebben a hónapban, így az október izgalmasnak ígérkezik a számotokra. A szerencse az, hogy a szóban forgó meglepetések pozitívak, és nem negatívak lesznek valószínűleg. A meglepetések akár vallomások is lehetnek.

Nincs párod? Olyan illető kezd jeleket küldeni feléd, mi több, udvarolni, akire eddig nem néztél potenciális párjelöltként. Ideje, hogy újragondold a viszonyotokat! Ha kedvedre való a közeledése, ne azzal törődj, hogy eddig másképp néztél rá. Tekints előre, és kezdjétek el új, közös fejezeteteket! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy nagyobb szabású program vagy utazás sok szervezést igényel, de ez a közös időtöltés a pároddal nemcsak a kommunikációtokat fejleszti, de örömteli is lesz, hiszen rámutat, milyen jó szervezők vagytok együtt. Ez a távoli jövőre nézve is biztató, amit, ha kimondotok, ha nem, érezni fogtok.

Nincs párod? Lehet egy esemény a hónapban, családi vagy baráti, munkahelyi vonatkozású program, mely új ismeretséget tartogat. Az, hogy nyitott szemmel járj, fontos, de az is, hogy ezzel egy időben ne keresgélj. A férfit egy ismerősöd barátjaként mutathatja be. Kisugárzása azonnal levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Párkapcsolatod eseménydús hónap elé néz októberben. Szélsőséges módon lehetnek viták, de lehetnek nagy összebújások is. Nevezzük úgy, zajlani fog az élet! A hónap során egy fontos, jövőtökre vonatkozó vagy a jövőben fontos kérdést is tisztáznotok kell, ami pozitív irányban futhat ki.

Ha nincs párod, olykor élvezed majd az egyedüllétet, olykor épp ellenkezőleg. Ez a kettősség természetes, de igyekezz inkább kiélvezni a függetlenséged, semmint türelmetlenül várni a nagy őt. Különösen, mert szingliségednek lassan vége lesz: akár már a hó végén belelapozhatsz szerelmi életed új fejezetébe. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük