Októberi szerelmi horoszkóp: varázslatos fordulatot hoz az őszi hónap
Csodás, intenzív érzelmekkel fűszerezett hónap felezi meg az őszt.

oszi-kave
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden aranyba hajló falevéllel egyre érzelmesebbé válik a szív. Az ősz feléhez érkezvén nagyszerű hírként fogadhatjuk, hogy az október nagy szerelemmel, varázsos fordulatokkal lephet meg sokakat.

A szerelmi horoszkóp mély, intenzív érzelmeket, eseményekben dúskáló, romantikával fűszerezett napokat jósol szinglinek és pároknak egyaránt. Vajon mit hoz a tarka lomboktól díszes október?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha nincs párod, Kosként most életed párja bukkanhat fel az életedben. Horoszkópod szerint októberben erre minden esély megvan. Vonzó vagy, kisugárzásod ragyogó, és mindez több ismerkedést kínáló szituációval is társul. Az október randit tartogat!

Ha van kapcsolatod, akkor mindennapjaitokat a romantika hatja át. Erősek vagytok, nyitottak egymás felé és a párkapcsolat felé. Nem is csoda, hogy most gyakorta szóba fog kerülni a közös jövő. Nagy döntések is elkövetkezhetnek az őszt felező hónap során.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Szingli Bikaként az október tálcán kínálja neked a jobbnál jobb lehetőségeket az ismerkedésre, mindössze élned kell velük, illetve felismerned a lehetőségeket. Cupido szinte nap mint nap célba vesz téged a hónap során: ha nyitott vagy, most összejöhet valami.

Párban a hónap nem lesz eseménytelen. Lesznek vitáitok, de ne aggódj, mindenütt vannak!  Ha felszínre jönnek a gondok, akkor van esély őket elsimítani, és ilyenkor a szenvedély nyer teret. A felhők felett süt a nap: a következő szintre lépés jön szóba.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egyedülálló Ikrekként a hónap első felében inkább magadra, munkádra, barátaidra, családodra koncentrálsz, és a szerelmi életed valamelyest háttérbe szorul. Október végén azonban jön a fordulat: varázslatos megismerkedés van kilátásban!

Ha párban vagy, októberi romantika ide vagy oda, nálatok inkább a szenvedély, a tüzes rajongás az, ami jellemzi a hónap napjait. Most valahogy sosem elég a másikból, ezt a remek hullámot pedig érdemes kihasználnotok: egy őszi utazás pazar ötlet lenne.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Októberben szingli Rákként egyfelől a munkahelyeden, másfelől a baráti körödben is adódik olyan új ismeretség, mely ígéretes lehet. Több jóképű pasi is kerül a környezetedbe, már csak az a kérdés, kit válassz, és hogyan küldj jelet: rajtad a világ szeme!

Ha párban vagy, az október hozhat stresszes napokat, mintegy próbatételként: szerencsére ti mindig számíthattok egymás támogató szavaira és jelenlétére. Nagy döntéseket a szívügyekben nem érdemes most hoznod, várd ki a novembert bizonytalanság esetén.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Noha egyedülálló Oroszlánként akár komolyabb kapcsolat meglelésére is lenne lehetőséged októberben, most valahogy mégis inkább a flörtök és a kalandok győzedelmeskednek. Mindig azt tedd, amit a szíved diktál, várd ki, amíg vágysz az elköteleződésre!

Ha van párod, októberben azt érzed, illetve érzitek, hogy minden jól van úgy, ahogy van. Harmóniában érzitek magatokat, és bátran hagyatkoztok a mindennapok sodrására. Most nagy célok ugyan nem születnek, de ennek a biztonságnak okkal örülhetsz.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A hó eleje legfeljebb egy-egy pillanatot, összenézést, összemosolygást tartogat, de ezek mindig kicsit felpezsdítenek majd. Október utolsó hetében jön a változás: egy férfit, akit újonnan ismersz meg, teljesen leveszel a lábáról a személyiségeddel.

Ha párban élsz, most vágyhatsz, illetve vágyhattok egy kis spontaneitásra. A játékosság, a szertelenség mindennapjaitok jelszavai lesznek. Most nem a komoly jövőtervezés, hanem egymás társaságának az élvezete a fő. Ezt a ragyogó időszakot sokáig emlegetitek majd.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként, ha szingli vagy, most nagyon szomjazhatod a szerelmet, és kissé túlzottan rá is fókuszálhatsz a dologra. Próbáld terelni a figyelmed: különös, de amint ez sikerül, betoppan életedbe valaki, mégpedig valószínűleg a munkahelyedre.

Ha van kapcsolatod, a csendes romantika októberben alkalmat ad nektek arra, hogy megbeszéljetek eddig ki nem mondott sérelmeket vagy esetleges hiányérzeteket bármiben. Fontos, mert ha nem így tesztek, a jövőben veszélybe sodródik a szerelem.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként szexibb és kívánatosabb aligha lehetnél októberben a férfiak szemében, így szingli nőként jó esélyekkel indulsz egy új párkapcsolatért. Többen is horogra akadnak a hónapban, neked csak meg kell hallanod a szíved szavát, kire vártál mindeddig.

Ha van párod, most szinte mágnesként vonzhatjátok egymást. A kötelék köztetek októberben tovább erősödik. Környezetetek is észreveszi, milyen nagyszerű páros vagytok. Ha még nem költöztetek össze, vagy nem vagytok házasok, új lépés közeleghet. Ez a lépés azonban lehet egy mélyről jövő vallomás is.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nem kell sokat várnod szingli Nyilasként októberben. Már rögtön a hónap legelején esemény várható a szívügyek terén: egy jóképű férfi kerül a láthatárra, akiben az első pillanattól fogva biztos leszel. Hódításra fel, most összejöhet, amire vártál!

Ha van párkapcsolatod, érzelmi biztonság és harmónia uralkodik benne októberben, és ez mindkettőtökben elindítja a tervezgetést: akár házasok vagytok, akár nem, akár rövid ideje jártok, akár hosszú, a hónap sok-sok izgalmas és szívmelengető tervet tartogat nektek.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha egyedülálló Bak vagy, októberben mindenképpen érdemes nyitottnak lenned barátaid meghívásaira, vagy részt venned társasági eseményeken. Most ugyanis egy ilyen alkalommal összehoz a sors egy férfival, akiről hamar kiderülhet, nagyszerűen illik hozzád.

Amennyiben párban vagy, októberben nem fogjátok azt a kényszert érezni, hogy kapcsolatotokat mindenképp fejleszteni kellene, vagy következő célt kitűzni. Szuperül vagytok azon a ponton, ahol éppen álltok, és felhőtlenül élvezitek a szerelmet, amiben közösen lubickolhattok.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként, ha egyedülálló vagy, most sok minden más elviheti a figyelmed a szerelmi életedről, ezért októberben nem is foglalkoztat majd igazán a szerelem. Azt azonban tudnod kell, Cupido épp az ilyen időszakokban szokott lecsapni.

Ha párban vagy, légy tudatos, és próbáld a munkát és a magánéleted minél inkább szeparálni. Ha csak lehet, ne vidd haza a munkád. Ez az odafigyelés meghozza a gyümölcsét, és harmonikus hónapban lesz részetek, sok kellemes, kettesben töltött programmal.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként, ha szingli vagy, egy októberi nap észreveszed, mások lettek az elvárásaid, más az elképzelésed a jövőbeni párod kapcsán. Ezzel tágulnak lehetőségeid. Az október tartogat egy új megismerkedést, melyből még bármi lehet: lényed lebilincseli a férfit.

Ha van párod, az októberi romantika számotokra a Paradicsomot jelenti majd. Bárhol vagytok, tökéletes egységben érezhetitek magatokat. Mélyebb beszélgetések is sorra jönnek, de végigkísér titeket a humor, illetve az intenzív szexualitás is.

Ezt is szeretjük