Milyen orchidea lennél? Most te is megtudhatod, hogy milyen valójában a legbelső személyiséged!
Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad az orchideák? Most kiderül. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A növények és a háziállatok már puszta létükkel árulkodnak személyiségünkről, hiszen annak is oka van, hogy miért éppen macskát tartunk, vagy miért egy kaktusz a lakás egyetlen virágdísze. Ahogyan nekünk, az orchideáknak is vannak jellegzetes tulajdonságai, így, ha jobban megvizsgáljuk őket, egyikük közelebb fog állni személyiségünkhöz a többinél. Olvasd el a jellemzéseket! Neked milyen orchideát kellene tartanod?

Oncidium - az örök optimista

Optimista vagy, aki minden rosszban igyekszik meglátni a jót. Lépten-nyomon próbálod jókedvre hangolni az embereket, még a legmufurcabb szomszédhoz is van egy kedves szavad. Szeretsz énekelni a zuhany alatt, ahol természetesen a legjobb énekesnőnek járó Grammyt mindig meg is kapod. Nem te vagy a legprecízebb ember a földön, de hát a világ nem tökéletes, így megengedsz magadnak akár egy fél óra késést is a barátaiddal töltött vacsoráról. Lélekben egy kicsit hippi vagy, lehet veled meccset nézni, és fiúbarátaid többsége titkon szerelmes beléd. Jelmondatod: ilyen ez a szelavi! A sampon-Grammy után most átveheted a vidámság virágdíját, a csodálatos lepkekosbort is.

Papucsorchidea - like a boss

Neked aztán nem lehet megmondani, mit hogyan csinálj, mert egészen pontos elképzelésed van a dolgokról. Messziről látszik rajtad, hogy nem vagy egyszerű eset, sőt, kifejezetten türelmetlen és keménykezű vagy. De egy született főnöknek ilyennek kell lennie. Kiváló vezető vagy, te diktálsz, mert te látod át legjobban a helyzeteket, sikereidet ismerősök és ismeretlenek egyaránt csodálják - a kollégáidat leszámítva, akik terápiára költik a fizetésük felét.

Különleges személyiséged valószínűleg a ruhatáradon is megjelenik, szereted az extravagáns, egyedi darabokat. Emellett persze tudod, hogy nem a ruha teszi az embert: egy papucsorchidea tulajdonosa papucsban is főnök.

Vanda - a gondolkodó

Gyakran csak passzívan figyeled a világ történéseit, és sóhajtozva rágod a körmöd. Szüntelenül nagy emberek nagy gondolatait csócsálod, közben azon töröd a fejed, hogy hogyan is lehetne megmenteni a pandákat. Hangulatember vagy, és amikor rád jön az ötperc, a kanapén duzzogva hagynád őket kihalni.

Művész a lelked, nem állsz két lábbal a földön. A napi problémákban könnyen elveszel, de ha egy ügy nagyon fontos neked, azért kitartóan tudsz küzdeni. A te orchideád a különleges Vanda, amely a múlt század elején majdnem kipusztult a gyűjtők mohósága miatt. A Vandának - ellentétben a többi orchideával - nem a fák gyökereinél van a természetes élőhelye, hanem - gyökereivel indákba kapaszkodva - a föld felett éldegél. Több kellene belőled a világra, klónoztasd magad, mert az mindenkinek jó lenne.

Phalaenopsis - minden az egyben

Te egy ilyen minden az egyben csodainnováció vagy. Számtalan program egyszerre fut rajtad hibátlanul: dolgozó nő, feleség, séf, barátnő, diáklány, sportmodell, mintagyerek, vadmacska. Egy szupertitkos programmódban mosol-pakolsz-takarítasz, de mivel a lakás mindig csillog, nem igazán érthető, hogy mikor. Sokan gyanítják, hogy te valójában nem is alszol. A szép az egészben az, hogy ha leraknának a föld másik felén, te ott is ugyanígy megvalósítanád magad.

Szereted, ha szeretgetnek, de még jobban szereted, ha szeretgethetsz. Egyértelműen olyan vagy, mint egy Phalaenopsis, ami szinte önműködően és fáradhatatlanul virágzik minden nehézség nélkül, ahogyan azt tőle elvárják, ahogy neki jó, ahogyan azt szokás. Hetente egyszer szinte megöntözi magát, hogy másnak ezzel se legyen dolga.

Nem ismertél magadra? Gyere el november 21-én az Oázis Kertészetbe, ahol az Orchideák éjszakáján egymásra találhattok a hozzád illő orchideával!

Ezt is szeretjük