Ezek a jegyek illenek leginkább a Nyilashoz
És ezek legkevésbé
Ha te vagy választottad Nyilas, bizonyára érdekel, ki a jegy ideális párja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyilas az egyik legkülönlegesebb személyiség a zodiákusban, és ez szerelmi életére is erős befolyással van.

A Nyilas jegyről

A jegy uralkodó bolygója a Jupiter. Alapvető tulajdonsága, hogy mindent nagyban csinál: ha érez, nagyon mélyen érez, ha boldog, kirobbanó az öröme, ha akar valamit, azt nagyon akarja, és óriási benne a kitartás.

A Nyilas álmodni is nagyban álmodik: merész ötletei vannak, a nulláról képes elindulni, és mindent elkövetni, hogy elérje a célját. Sok új és jó gondolata van, amit főleg karrierjében, illetve életének abban a szakaszában tud kihasználni, amikor fiatal felnőtt, és kialakítja az életét.

A Nyilasok szociális lények, szeretnek társaságban lenni, és nagyon könnyen barátkoznak. Új ismerőseik azt érezhetik, már ezer éve jóbarátok, hiszen a jegy szülöttei rövid idő alatt megnyílnak, és közel engednek magukhoz másokat.

Párkapcsolataik

A Nyilas jegyben születettek annak ellenére, hogy nagyon tudnak szeretni, komoly és hosszú távú kapcsolatba nem igazán képesek belebonyolódni, legalábbis az esetek nagy többségében nem. Nehezen kötnek ki ugyanis egy ember mellett, jobban szeretnek függetlenek lenni, és a maguk útját járni.

A legideálisabb partnerei

A Nyilasok legideálisabb párjai az Ikrek és a Kos jegyűek lehetnek. Az Ikrek azért, mert hasonlóképp intenzív személyiség, ezáltal jól össze tudnak hangolódni. Hasonlóan látják az élet dolgait, életritmusuk szinkronban van, személyiségük harmóniában.

A Kossal azért jön ki jól a Nyilas, mert e jegy szülöttei megértik a Nyilas szenvedélyességét, lelkesedését bizonyos dolgok iránt. Bármi is legyen az, ami a Nyilas életében nagyon fontos szerepet tölt be - például egy hobbi -, a Kos teljes mértékben elfogadja ezt, így a Nyilas nem érzi korlátozva magát.

Rossz választások

A fenti két jegy illik a Nyilashoz, de sajnos több olyan jegy is van, akikkel nem jön ki jól a jegy szülöttje. Ezek a Bika, a Rák, a Szűz, a Bak és a Skorpió.

A Bikában túl nagy a birtoklási vágy, amit a szabadságára kényes Nyilas nem visel jól. A Szűz kritikus, és ezt a büszke Nyilas nem tűri el. A Bak a szóban forgó jegy számára túlzottan is pesszimista, a Rák pedig túl családcentrikus. A Skorpióval annak ellenére, hogy az ágyban jó párost alkothatnak, nem jönnek ki jól, mert mindkét jegy túl domináns.

Ezt is szeretjük