Hogyan tarthatod meg a Nyilas férfit?
4 dolog, amit jó, ha tudsz róla
Egy pillanat alatt beléd szeret, de nehezen köteleződik el. Nézd meg, mit kell tudnod a Nyilas férfiról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyilas férfiak sokszor elbűvölőek. Sokoldalúak, okosak és humorosak. Egyik leginkább meghatározó jellemzőjük a nyughatatlan kalandvágy és a felfedezőkedv, mely elsősorban intellektuális szinten, olykor a fizikai veszély keresésében nyilvánul meg.

Ezeknek köszönhetően pedig a Nyilasok gyakran bőséges élettapasztalattal rendelkeznek már fiatalon, és egy-egy választott terület igazi szakértőjévé válhatnak.

Kockázatok

A Nyilas férfi nehezen tud sokáig egy helyben, ugyanabban a helyzetben maradni, és aligha érzi teljesnek az életét a megfelelő adag kockázatvállalás nélkül. Nem jön zavarba akkor sem, ha hódításról van szó, ilyenkor igazi hősszerelmessé válik. Ha a terem legszebb nőjét senki nem meri megszólítani, szinte biztos, hogy a Nyilas férfi lesz az első, aki odamegy hozzá, és nem ritkán sikerrel is jár, jellemzően a humorával veszi le a lábáról a választottat.

Az ideális nő

A Nyilas férfi általában a hozzá hasonlóan önálló nőket szereti, akik nem hagynak ott csapot-papot érte, hanem neki kell megküzdenie értük. Azok fogják meg, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak. Ha meg akarod hódítani, nem árt, ha te is merész és elmés vagy, és nem riadsz vissza olykor a meglepő kalandoktól sem. A Nyilas általában azt várja a párjától, hogy vele egyenrangú legyen - semmiképp ne rendelje magát alá neki, de ne is akarjon fölébe kerekedni.

Nehézségek

Ugyanakkor a Nyilas sötét oldalával sem árt számolnod, ugyanis nagyon önző tud lenni, és nehezen alkalmazkodik. Neked kell eldöntened, hogy csatlakozol-e hozzá az útján, de ha nem, ő bizony nem nagyon fog kompromisszumot kötni. A szerelem és a párkapcsolat gyakran csak másodlagos számára a céljai mögött. Ha a randizós fázisban vagytok, az is előfordulhat, hogy hosszabb időre eltűnik, vagy ahelyett, hogy világos válaszokat adna a kérdéseidre, inkább eltereli a szót. Az állandóságot ugyanolyan rosszul viselik, mint a konfrontációt.

Összeilletek?

Az asztrológiában vannak olyan módszerek, melyek segítenek megállapítani, hogy csillagjegyetek alapján összeilletek-e.

Hogyan tarthatod meg?

Felmerülhet a kérdés, hogy lehetséges-e egyáltalán sokáig együtt maradni a Nyilassal. Nem egyszerű, de nem lehetetlen. Ne tegyél neki szemrehányásokat, és ne próbáld visszafogni vagy visszatartani. Fontos, hogy szabadnak érezze magát, és biztos lehessen abban, hogy van mozgástere.

A párkapcsolat olyan számára, mint egy közös utazás, illetve rendszeres találkozások sorozata. A társ számára olyasvalaki, akihez mindig visszatérhet, de aki nem kéri számon, ha túl sokáig maradt el. Annak ellenére viszont, hogy nem igazán szereti a túlzottan szoros kötelékeket, vagy ha rátelepszenek, hűséges típus. Akiben pedig megtalálja a párját, azt fantasztikus élményekkel ajándékozza meg. 

Ezt is szeretjük